2777
2789
عنوان

رژیم

96 بازدید | 19 پست

رژیم گرفتم ۳ ماهه خیلی لاغر شدم تقریبا میشه گفت هیکلم شبیه سیب بود الان شده گلابی فقط یکم شکم مونده از این پمادا نیست بزنیم روش بریم ورزش اب شه ، اگه بلدین روشی یا اسم پمادی چیزی بگین 

هر سال ماه رمضون یا وزنم بالا می‌رفت یا کلاً برنامه غذاییم به‌هم می‌ریخت 😅

امسال اما فرق کرد… چون با رژیم فست پرو دکترکرمانی جلو رفتم. این برنامه جوری طراحی شده که اگه روزه بگیری دقیق با سحر و افطار تنظیمه، اگه هم نتونی روزه بگیری می‌تونی مثل یه فستینگ اصولی انجامش بدی.

خودم بعضی روزها روزه نیستم، ولی با اینکه روزه نمی‌گیرم، میل به غذا هم ندارم! ولعم کمتر شده، خوابم بهتر شده و حس سبکی دارم.

اگه می‌خوای امسال هم روزه بگیری هم وزن کم کنی

یا حتی بدون روزه فستینگ اصولی داشته باشی

سایت دکترکرمانی رو حتما ببینید

چه رژیمی گرفتی؟ چند کیلو تو ۳ ماه کم کردی؟

من هنوز وزن نکردم خودمو ۴ ماه به ۴ ماه وزن میکنم ، اما سایز که خیلییییی کم کردم میشه گفت هیکلم قبل رژیم داغون بود کلی پهلو و اینا داشتم ، الان اصن اب رفتم همه میگن بهم

خودم گرفتم رژیم خاصی نبود ، برنج حذف کردم ، بیشتر سبزیجات مقوی ، وعده های کم روغن (روغن زیتون) یا بی ...

آفرین

شکمتو با ورزش کوچیک کن

حرکتای مربوط ب شکم پیدا کن 

من اصلا اراده رژیم ندارم

❌آقایون درخواست دوستی ندن❌
آفرینشکمتو با ورزش کوچیک کنحرکتای مربوط ب شکم پیدا کن من اصلا اراده رژیم ندارم

والا شکم انچنانی ندارم یه کوچولو زیر شکمه که میخام اونم بره راحت شم ، مگه خیلی تپلی؟ من خودم بخاطر سلامتیم شروع کردم یه مدت افسرده شده بودم

والا شکم انچنانی ندارم یه کوچولو زیر شکمه که میخام اونم بره راحت شم ، مگه خیلی تپلی؟ من خودم بخاطر س ...

اره بعد زایمان ک چاق شدم وزنم پایین نیومد

پارسال رفتم پیاده لاغر میشدم ول کردم برگشت

❌آقایون درخواست دوستی ندن❌
برنج اصلا نخوردی؟ شیرینیجات و نون جی؟

من شمالیم ولی سعی کردم با زحمت برنجو حذف کنم به جاش چیزای دیگه بردارم ، شیرین که کلااا حرف ، نونم سبوس جو کم‌کالری 

اره بعد زایمان ک چاق شدم وزنم پایین نیومدپارسال رفتم پیاده لاغر میشدم ول کردم برگشت

برا خودت کم کم شروع کن ، واقن خیلی خوبه من قبل رژیم نمیتونستم بخوابم از بس سنگین بودم