2777
2789

من کوردم

بهت میگم دوست پیدا کردن و ارتباط گرفتن با کوردا بخدا خیلی خیلی راحته

من تجربه زندگی تو تهران و دارم که بهت میگم

لطفن راجب اسم کاربریم سوال نپرسید 😘هر وقت تاپیک دعا میبینم همون لحظه دعاش میکنم  ،حتی اگر وارد تاپیک نشم

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

مهاجرت خب اگ کاری باشه و کارت بگیره اشکالی نداره میگذره سختیاشم

ولی اگ با شهردیگ وصلت کنی خیلی سخته

حالا سنندج باز خوبه مردمش

من نزدیک شنندج وصلت کردم ی خانواده ی افتضاح…

من کوردمبهت میگم دوست پیدا کردن و ارتباط گرفتن با کوردا بخدا خیلی خیلی راحتهمن تجربه زندگی تو تهران ...

خودمم تهران بودم .بخدا منم اینجور فکر میکردم اما واقعا سخته من باشگاه میرم هرکسی با خودش جوره اصلا خون گرم نیستن بخدا دیگه افسردگی گرفتم 🥲بعد انقد انتخاب دوست سخت شده آدم می‌ترسه اعتماد کنه

خودمم تهران بودم .بخدا منم اینجور فکر میکردم اما واقعا سخته من باشگاه میرم هرکسی با خودش جوره اصلا خ ...

معمولن وقتی کسی با زبون دیگه وارد میشه

بقیه بخاطر اینکه شاید طرف گارد داره

سمتش نمیرم

شما خودت شروع کننده باش

سمت ما همسایه ها خیلی با هم صمیمی هستند

با همسایه هات اشنا شو

لطفن راجب اسم کاربریم سوال نپرسید 😘هر وقت تاپیک دعا میبینم همون لحظه دعاش میکنم  ،حتی اگر وارد تاپیک نشم

مهاجرت خب اگ کاری باشه و کارت بگیره اشکالی نداره میگذره سختیاشمولی اگ با شهردیگ وصلت کنی خیلی سختهحا ...

کاری هم باشه باز سخته انقد بخدا غربت دل آدم میخواد بترکه فقط کافیه از یه چیز کوچیک دلت بگیره دنیا رو سر آدم خراب میشه ...وصلت کردن دو فرهنگ مختلف هم واقعا سخته .آره واقعا دقیقا اما نمیشه گفت همه جا خوبن اتفاقا همه جا خوب و بد داره 

معمولن وقتی کسی با زبون دیگه وارد میشهبقیه بخاطر اینکه شاید طرف گارد دارهسمتش نمیرمشما خودت شروع کنن ...

* نمیرن

معمولن وقتی کسی با زبون دیگه وارد میشهبقیه بخاطر اینکه شاید طرف گارد دارهسمتش نمیرمشما خودت شروع کنن ...

منم اصالت پدر مادرم کوردن اما بالاخره اینجا فرق داره .بخدا اطراف ما اصلا انگار آدمیزاد وجود نداره یه باشگاه که میرم همه تو خودشونن 

خآله منم غریبه سخته ولی بگذره کم کم عادت میکنی بهش

آره عادت که می‌کنه اما بعد یکسال تازه من خیلی دلم سنگه مثلا از اول مستقل بودم اما الان میبینم چقدر دارم داغون میشم تو خودم روحیه و اینام انگار از دست دادم بخدا .یعنی فقط همسرم سرکار میره میاد همین دیگه هیچ ارتباطی ندارم 

منم اصالت پدر مادرم کوردن اما بالاخره اینجا فرق داره .بخدا اطراف ما اصلا انگار آدمیزاد وجود نداره یه ...

عزیزم..درکت میکنم

شروع کننده باش

شما برو جلو خودت رو معرفی کن بگو اینجا تنها هستم احساس غریبی میکنم مطمئنم دوست خیلی پیدا میکنی

اوایل که تهران بودم هیچکسو نمیشناختم تنهای تنها

یه بار رفتم پارک یکی اومد سر صحبت رو باز کرد دوست شدیم

و به واسطه اون کلی دوست پیدا کردم

الان از خودم میپرسم یعنی انقدر سخت بود که ۵ سال تنهایی کشیدم ؟ چرا یه بار مثل دوستم خودم نرفتم شروع کنم دوست پیدا کنم؟؟