عزیزم..درکت میکنمشروع کننده باششما برو جلو خودت رو معرفی کن بگو اینجا تنها هستم احساس غریبی میکنم مط ...
آهوم قبول دارم درسته
آخه سمت هر کی میری همون میشه بعد دیگه میره پی کار خودش😂 یا یکی میگه شوهرم اجازه نمیده
یا واقعا کسی به درد دوستی نمیخوره .خیلی مغرورنننن نمیدونم چرا همش میگفتم کاش حداقل همسایه ای خانم همکاری چیزی من یهووووو خیلی تنها شدم واقعا یعنی به سرعت برق و باد
با مشاور حتمن صحبت کن سعی کن با همسرت بیرون بری مکان های تفریحی و...
والا آخه چی داره .یه بازار و خیابون میریم بنده خدا خسته هم باشه میریم چرخ میزنیم .بقران عکسامو نگاه میکنم قیافم یه آدم دیگه شده اصلا پژمرده ..دلم شادی میخواد دوستی سالم و خوب روحیه خوب همش میگم شاید یه روزی رفتم تهران توشهرش اصلا احساس غریبی نمیکنم اما اینجا حس میکنم اونسر دنیام انقدی بهم سخت میگذره یعنی بخدا دلم میخواد بترکه بعضی موقع ها .شوهرم میگه برو سر بزن خونه بابات اینا اما خودمم دلم نمیاد تنها بزارم برم .یا تنهایی برم اصلا بین زمین و آسمون گیرم 😔
میدونم سخته واقعن درکت میکنمنمیدونم علاقه داری یا نهولی بتونی بری تو لاین ارایشگری یا خیاطی خیلی برا ...
درسته .اما میگم یا من سختگیرم یا درستش اینه دوس دارم حداقل با آدمی دوست باشم رفت و آمد کنم به زندگیم یا خودم آسیب نرسه. آدم درست و زندگی کن باشه نه اینکه شر بیفته تو زندگی منم دلسرد بشم .چون خیلی از این آدما زیاده من دوست دارم همنشینم خوب باشه که متاسفانه به این راحتی ها نمیتونم اعتماد کنم