2777
2789
عنوان

شوهر شماهم بدی داره میشه بیاین

418 بازدید | 41 پست

شوهرم یه بدیش اینه آدم پایه و خوشگذرونی نیست اهل سفر نیس اهل تفریح نیست اهل بازار رفتن نیست خرید دارم باید مغازه اولی بردارم وگرنه غر میزنه اونم اگه ببره چون کارش اولویته امروز بعد دوماه رفتم از شهرستان توی شهر دکتر داشتم به محض تموم شدن گفت برگردیم آرزو به دل موندم یک دور تو شهر ببره منو بدون اینکه بگم🥲

گفتم بریم واسه بچمون لباس سیسمونی بخریم اخماش تو هم بود و به همه ماشینی ها که راننده بودن فحش میداد منم گفتم برگردیم اونم خیلی راحت برگشت خیلی گریه کردم دعوای بدی کردیم حرف زشت زد منم زدم اومدیم خونه...از صبح ساعت شیش که چند لقمه پنیر خوردم تا ساعت سه بعدازظهر زن حامله رو گرسنه گذاشت که اومدم خونه چیزی خوردم فقط گریه وغم و غصه ...امشب واسه اولین بار می‌خوام جدا بخوابم ازش برم خونه پدرم نه به عنوان قهر به عنوان اینکه نیاز دارم نبینمش حتی شده یه روز...دعا کنید دلم بد بارونیه بد گرفته زندگیم از عشق که همه میگفتن به اینجا رسید که نمیخوام ببینمش

خدایا رحمتت رو شکر....عاشقتم

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

بخدا خواهر من هرکی اینجا بدی شوهرشو میگه میرم تو تاپیک میخونم میگم منم اینجوریه ینی بدی های همرو داره 

دیگه اینی ک شمام میگین ما همیشه سرش دعوا داریم میگم حداقل پنجشنبه عصر هارو واسه من باش بازم میره مغازه و من به درک همیشه با مامانم میرم خیابون و خرید اینا 

برا منم همینهگوه بگیرن سر تا پاشونو😂ناراحت نبشا برو ی چند روزی استراحت کن خونه مامان

جدی؟دلم داره میترکه گاهی چنان از گریه جیغ میزنم میترسم واسه بچم...من خیلیییی احساساتی ام و سر این دعوا ها دارم از پا درمیام

معلومه که همه بدی دارن ، گل بی عیب خداست 

برای مشکلاتت و انتظاراتت و خواسته هات صحبت کن نه دعوا 

مردا مثل زنا نیستن تا نگی متوجه نمیشن 

الانم بارداری شرایط روحی ادم و هورموناش به هم میریزه 

به خاطر بچه تو شکمت ارامش خودتو حفظ کن 

و تو اولین فرصت با همسرت صحبت کن   اگر جواب نداد از مشاور کمک بگیر 

عزیزم میفهممت اما خب چون حامله ای حساس هستی من هنوز یک سال از زایمانم میگذره و سر هر چیزی گیر میدم و ...

شاید ولی کم آوردم خسته شدم نسبت به زندگی دلسردم

بخدا خواهر من هرکی اینجا بدی شوهرشو میگه میرم تو تاپیک میخونم میگم منم اینجوریه ینی بدی های همرو دار ...

منم همه ی بدی هایی که مینویسم میرم میبینم شوهر خودمم همینارو داره و من نمیدونستم و هی به لیست بدی هاش اضافه میشه 

😀😀🙂😀

اما واقعا این سایت خیلی سمی هست و منی که معتادش شدمو و دوس دارم ترکش کنم و نمیشه

بخدا خواهر من هرکی اینجا بدی شوهرشو میگه میرم تو تاپیک میخونم میگم منم اینجوریه ینی بدی های همرو دار ...

منم جونش وابسته با مغازشه نه اینکه سرش شلوغ باشه نه فقط چون رفیقش اونجاست بره بگه بخنده قبلا بدون من تفریح نمی‌رفت الان دوس نداره با من بره

جدی؟دلم داره میترکه گاهی چنان از گریه جیغ میزنم میترسم واسه بچم...من خیلیییی احساساتی ام و سر این دع ...

آجی گلم تورا خدا دیگه جیغ چرا؟؟؟؟؟؟ اون بچه گناه داره همه رفتارای تورو میفهمه 

منم همه ی بدی هایی که مینویسم میرم میبینم شوهر خودمم همینارو داره و من نمیدونستم و هی به لیست بدی ها ...

اره واقعا ولی باز خوبه ادم میبینه میگه خیلیاشون همینن فقط تحفه من نیست😂