2777
2789
عنوان

شوهر شماهم بدی داره میشه بیاین

| مشاهده متن کامل بحث + 418 بازدید | 41 پست

تنها نیستی منم همین مشکلات و دارم شده که بخاطر یکم معطلی سر و صدا راه انداخته واسه همین من خریدهای که می‌دونم معطلی داره رو با جاریم میرم اعصابم ارومتره هول هولکی هم خرید نمیکنم کلا از اول همینجور بوده نه مسافرتی نه تفریحی دوست داره همیشه خونه باشه اگه موقع عقد گفته بود هیچوقت زنش نمی‌شدم 

شاید ولی کم آوردم خسته شدم نسبت به زندگی دلسردم

یخرده به بچت هم فکر کن عزیزم این همه استرس نده بهش گناه داره فردا روز به دنیا اومد استرس میپیچه تو دلش و کولیک میگیره خدایی نکرده

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

منم جونش وابسته با مغازشه نه اینکه سرش شلوغ باشه نه فقط چون رفیقش اونجاست بره بگه بخنده قبلا بدون من ...

بقران دقیقا مثه من 

رفتیم تهران عروسی چققققد بهش گفتم تروخدا یه سر بریم بازار اصلا انگار منی وجود ندارم تولدمم بود انقد گریه کردم 

ولی شما بخاطر بچه خیلی چیزارو مهم نشمار مواظب تو دلیت باش😍اینا میگذره مام مثه شمایم خیلیا همینن

منم جونش وابسته با مغازشه نه اینکه سرش شلوغ باشه نه فقط چون رفیقش اونجاست بره بگه بخنده قبلا بدون من ...

به همه اینایی که گفتی اولویتش مادرشه رو هم اضافه کن بخدا من جون جلو چشماش جون بدم براش مهم نیست من اتاق عمل بودم آقا خونه خواب بود ولی مادرش تا بگه آخ تا صبح بالاسرش میشینه نمیخوابه که مبادا چیزیش بشه اخرین بار ساعت سه صبح بیخود وبی جهت بردش دکتر ساعت سه شب 😐 

❤️ ممنونتم خدا❤️❤️خدایا شکرت ❤️ درخواست دوستی نمیپذیرم 
آجی گلم تورا خدا دیگه جیغ چرا؟؟؟؟؟؟ اون بچه گناه داره همه رفتارای تورو میفهمه

ببین یه چیز بگم من و به مرز جنون می‌رسونه که رفتارم عین دیوونه ها میشه بعد معذرت خواهی می‌کنه من چون آدم آرومی ام چیزی نمیشکنم داد نمی‌زنم ولی انقدر تو خودم میریزم که میشه جیغ های بلند و گریه

خدایا رحمتت رو شکر....عاشقتم

شوهر منم همینطوره اولا خ ناراحت میشدم ولی به مرور خودمو عادت دادم ،حودم خودمو میبرم گردش تفریح و بازار و پارک خیلیم بم خوش میگذره بچت هم ک بدنیا بیاد میشه رفیق تفریح و گردشت مثل دختر من

تنها تکرار من دوستت دارم 😘😘
😅😅😅😅😅حداقل یکم امیدوار میشیم واقعا چرا مردا خیلی چیزا تو مخشون نمیره

وای من شکایتم میکنم از وضع نمیدونی چقد داد میزنه و دعوا راه میندازه دیگه نمیگه این زن دلش ب این خوشه چرا همین یه کاری ک از دستم میادو براش نکنم خیلی سختمه ولی چیکار کنم☹️

بقران دقیقا مثه من رفتیم تهران عروسی چققققد بهش گفتم تروخدا یه سر بریم بازار اصلا انگار منی وجود ندا ...

بدی اینه من خیلی شخصیت آرومی داشتم در حدی که می‌گفت تو دعوا تو چرا مثل بقیه زن ها جواب پس نمیدی داد نمیزنی و منی که الان تبدیل به دیوانه شدم که جیغ میزنم 

خدایا رحمتت رو شکر....عاشقتم
ببین یه چیز بگم من و به مرز جنون می‌رسونه که رفتارم عین دیوونه ها میشه بعد معذرت خواهی می‌کنه من چون ...

میدونم منم همینجورم اما خب تو الان حامله ای اگه کسی درکت نمیکنه خودت باید بخاطر وضع خودت و بچه یچیزایی رو فقط ازشون عبور کنی تا حالت خوب باشه 

واسه دعوا کردن وقت زیاد عزیزم

انشاءالله بچتو سالم بغل کنی

وای من شکایتم میکنم از وضع نمیدونی چقد داد میزنه و دعوا راه میندازه دیگه نمیگه این زن دلش ب این خوشه ...

منم عزیزم هممون هم دردیم🥹

من چون شوهرم سیگار ترک کرده زیادم نمیتونم اعتراض کنم میترسم از دست من بره بکشه 

آخه بجای حل کردن مشکل میان ی دغدغه ی جدید هم درست میکنن🥹🥹🥹