2777
2789
عنوان

شوهر شماهم بدی داره میشه بیاین

| مشاهده متن کامل بحث + 418 بازدید | 41 پست
آخی عزیزمممممیشه بگی با زبون چرخوندن چجوریه

سکوت بجا بازبون چرب خواسته تو بگو. ی کاری کرد تشکر کن و ذوق کن، من مثلا می‌بره بیرون میگم وای چقدر حالم خوب شد قبلش خفه میشدم درحالیکه پیاده برده دوتا کوچه آورده مثل برج زهرمار

تبریک

1
5
10
15
20
25
30
35
40

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

سکوت بجا بازبون چرب خواسته تو بگو. ی کاری کرد تشکر کن و ذوق کن، من مثلا می‌بره بیرون میگم وای چقدر ح ...

😅😅😅😅

عزیزم تشکر کردن هم تاثیری داره؟ رو تغییر رفتار یا ذوق کردن بابت کاراش حتی اگه کوچیک و کم باشه ینی باعث میشه خواسته های بزرگتو هم انجام بده و تلاش کنه خوشحالت کنه؟

😅😅😅😅عزیزم تشکر کردن هم تاثیری داره؟ رو تغییر رفتار یا ذوق کردن بابت کاراش حتی اگه کوچیک و کم باش ...

ببین صبر میخواد من خیلی تغییرات ایجاد کردم ولی صبرم کمه باصبر عالیه میشه

تبریک

1
5
10
15
20
25
30
35
40
ببین صبر میخواد من خیلی تغییرات ایجاد کردم ولی صبرم کمه باصبر عالیه میشه

واقعا؟؟؟؟ 

یعنی نباید انتظار تغییرات حالا حالا داشته باشم؟؟

مثلا ممکنه رفتاراش با تشویق درست بشه اما خیلی طولانی باید صبر کنیم و کم‌نیاریم درسته؟   

ببخش وقتتو میگیرم آخه من قبلا فقط غر میزدم و گریه میکردم بهتر نشد که بد تر هم شده میخوام از راه درست وارد بشم خیلی هم ناراحتم 

واقعا؟؟؟؟ یعنی نباید انتظار تغییرات حالا حالا داشته باشم؟؟مثلا ممکنه رفتاراش با تشویق درست بشه اما خ ...

ببین اگه میخوای واقعا کار کنی ی همسرداری هست تو اینا برای تنها مسیر اصولی یاد میده که از اونور نزنی با تشویق الکی پرو ش کنی 

ولی اونجا میگه حداقل یکسال صبر کنید

تبریک

1
5
10
15
20
25
30
35
40
تو نت بزن تنها مسیر آرامش دوره همسرداری داره ، اول تجربیات و بخون دوست داشتی آخر هفته دویسته دوره ش

ممنونم آجی مهربونم انشاءالله بچتو سالم بغل کنی

پس واسه همینه یه خانم تاپیک زده بود که خیلی عاشق شوهرش بوده در حدی که وازلین میزده به دست و پاها ی شوهرش دستاشو موقع رانندگی میبوسیده و......... 

و شوهرش رفت خیانت کرد یعنی محبت زیادی هم پررو میشن؟؟

ممنونم آجی مهربونم انشاءالله بچتو سالم بغل کنیپس واسه همینه یه خانم تاپیک زده بود که خیلی عاشق شوهرش ...

دفیقا تو این دوره میگه اصلا ب مرد محبت نکنید محبت مرد رو خراب می‌کنه مرد فقط احترام و اقتدار 

تبریک

1
5
10
15
20
25
30
35
40