madl مدیر استارتر عضویت: 1402/09/17 تعداد پست: 2622 عنوان بچه ها تراخدا بیاید 36 بازدید | 4 پست معدل بالا واسه دانشگاه چه معدلیه؟ یک بار دیدمت یک عمر زندگی کردمت💔 1403/11/07 | 17:47 0 نفر لایک کرده اند ... گزارش تاپیک نامناسب
khalejoon عضویت: 1399/12/07 تعداد پست: 13227 ۱۷ به بالا میشه الف 🙏🏻لطفاً برای شادی و آرامش روح همهٔ اموات و پدر عزیزم، هر ذکری رو که دوست داشتید، قرائت کنید...😭💔😞 #←🌸💚بِسْمِ اللّٰهِ الرَّحــْــمٰنِ الرَّحِیــْـمِ💚 {وَ ذَالنـُّونِ إِذْ ذَهَبَ مُغَاضِبًا فَظَنَّ أَنْ لَنْ نَقـْدِرَ عَلَیْهِ فَنَادَیٰ فِی الظُّلُمَاتِ أَنْ لَا إِلـَٰهَ إِلَّا أَنــْـتَ سُبــْـحَانَکَ إِنِّي کُنْتُ مِنَ الظَّالِمِیْنَ (۸۷) فَاسْتَجَبــْــنَا لَهُ وَ نَجَّیــْــنَاهُ مِنَ الْغَمِّ وَ کَذَٰلِکَ نُنـْجِی الْمُؤْمِنــِــیْنَ (۸۸)}💚🌸
madl مدیر استارتر عضویت: 1402/09/17 تعداد پست: 2622 ۱۷ به بالا میشه الف من الان معدل دیپلمم بالای ۱۷منو میگیرن یعنی؟ یک بار دیدمت یک عمر زندگی کردمت💔
khalejoon عضویت: 1399/12/07 تعداد پست: 13227 من الان معدل دیپلمم بالای ۱۷منو میگیرن یعنی؟ سوالتون رو اشتباه متوجه شدمفکر کردم میگید معدل بالا در دانشگاهعذر می خوام در این زمینه اطلاعی ندارم🥲 🙏🏻لطفاً برای شادی و آرامش روح همهٔ اموات و پدر عزیزم، هر ذکری رو که دوست داشتید، قرائت کنید...😭💔😞 #←🌸💚بِسْمِ اللّٰهِ الرَّحــْــمٰنِ الرَّحِیــْـمِ💚 {وَ ذَالنـُّونِ إِذْ ذَهَبَ مُغَاضِبًا فَظَنَّ أَنْ لَنْ نَقـْدِرَ عَلَیْهِ فَنَادَیٰ فِی الظُّلُمَاتِ أَنْ لَا إِلـَٰهَ إِلَّا أَنــْـتَ سُبــْـحَانَکَ إِنِّي کُنْتُ مِنَ الظَّالِمِیْنَ (۸۷) فَاسْتَجَبــْــنَا لَهُ وَ نَجَّیــْــنَاهُ مِنَ الْغَمِّ وَ کَذَٰلِکَ نُنـْجِی الْمُؤْمِنــِــیْنَ (۸۸)}💚🌸
madl مدیر استارتر عضویت: 1402/09/17 تعداد پست: 2622 سوالتون رو اشتباه متوجه شدمفکر کردم میگید معدل بالا در دانشگاهعذر می خوام در این زمینه اطلاعی ندارم� ... خواهش میکنم 💕 یک بار دیدمت یک عمر زندگی کردمت💔