2777
2789
عنوان

مکه نشد

185 بازدید | 17 پست

سلام از طرف آموزش و پرورش قرار شد بریم مکه ، من اول اسم نوشتم و اینا ، بعد یکی از اداره بعد چند وقت ، داشتم میرفتم اعتکاف گفت  زنگ نزدن ؟ گفتم نه ، اونم گفت خب نمیری نشده 

بعد چند وقت از اداره به پدرم زنگ زدن گفتن حتمیه حتی پدرم گفت که این دختره بهش نگیم روحیش بهم بخوره گفتن حتمیه ، امروز مدیر مدرسه گفت از مدرسه ما ۳ نفر میخاستن برن الان ۲ نفر میرن تو رو حذف کردن ، پدرم زنگ زد اداره گفتن اره حذف شده ، باورتون نمیشه من یعالمه امید داشتم حتی سوغاتی و اینچیزا رو تعیین کردم اما نشد ، الان انقدر ناراحتم که سرم داره میترکه ، اما هنوز دلم روشنه نمیدونم چرا میشه کمک کنید ، درحدی ناراحتن که میخام خودمو به کش..تن بدم

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

عزیزم اون پولی که گذاشتی کنارو نمیتونی خرج یه کار خیری بکنی؟

خدا هم بیشتر خوشحال میشه ها❤️

یه بار تو یه مجلسی یه گوشه نشسته بودم و حوصلم سررفته بود یه خانم انرژی مثبتی  اومد پیشم و بدون مقدمه بهم گفت چه دختر خوشگلی چه صورت قشنگی و رفت اون جمله یه حس مثبت و رنگی رنگی بهم القا کرد که توطول بیست سال زندگیم تاحالا نچشیده بودمش و هنوزم وقتی بهش فکر میکنم قلبم اکلیلی میشه وهمون چند تا کلمه معمولی منو اون شب تبدیل کرد به یه دختر پرانرژی و شاد.از اون شب به بعد تصمیم گرفتم منم همین حس مثبتو به اطرافیانم بدم و خجالت و تکبرو بزارم کنار و هرکسی که در نظرم یه نکته مثبت داشته باشه بهش یادآوری کنم و بگم که چقدر خاصش کرده شاید تونستم منم همین حس نابو بهش بدم😍❤️
چرا؟

خب حتما به یه علتی بوده که نتوسنته بره مکه دیگه به قولی یه حکمتی داشته شاید اونی که خدا تعیین کرده هزینه این سفر روزیش باشه خیلی نیازمند و محتاجه

یه بار تو یه مجلسی یه گوشه نشسته بودم و حوصلم سررفته بود یه خانم انرژی مثبتی  اومد پیشم و بدون مقدمه بهم گفت چه دختر خوشگلی چه صورت قشنگی و رفت اون جمله یه حس مثبت و رنگی رنگی بهم القا کرد که توطول بیست سال زندگیم تاحالا نچشیده بودمش و هنوزم وقتی بهش فکر میکنم قلبم اکلیلی میشه وهمون چند تا کلمه معمولی منو اون شب تبدیل کرد به یه دختر پرانرژی و شاد.از اون شب به بعد تصمیم گرفتم منم همین حس مثبتو به اطرافیانم بدم و خجالت و تکبرو بزارم کنار و هرکسی که در نظرم یه نکته مثبت داشته باشه بهش یادآوری کنم و بگم که چقدر خاصش کرده شاید تونستم منم همین حس نابو بهش بدم😍❤️
خدا تو دل آدمه من باشم اون هزینه رو خرج فقیر میکنم که خدا خوشحال بشهمخالفین ریپ نزنن

ترکیه و دبی هم توو دل ادماست؟؟؟

به اونایی که میرن خارجم میگی خرج فقیر کن؟؟؟

یا فقط نوبت مکه و کربلا و محرم و روضه میشه میگین خرج فقیر کن؟؟؟

از کجا میدونی به فقرا خرج نمیکنن؟؟؟

سایت تبادله

نمیشه کامنت بزاری بگی مخالفا ریپ نزنن