2777
2789

؟ شدیدم هست خوب نمیشم

برا سلامتیم لطفا ی صلوات بفرستین ممنون.                        تا ابد جهان منی جان منی🩵🩵 m                                 ترک هستم ارزوی سلامتی همه رو دارم  

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

ببین عزیزم من ع۶رفونت قارچی داشتم و باردار نمیشدم، دکتر بهم قرص واژینال داد عالی بود خیر ببسنه اونو که استفاده کردم خوب شدم

یا بلسم الجروح😭اقاااای من دوستتون دارم  اللهم عجل لولیک الفرج💖

آب فراوان بخور 

تو لگن جوش شیرین و آب قاطی کن بشین توش 

شرت های قدیمی رو بنداز دور 

از پد روزانه استفاده کن تند تند عوض کن

ازمیان دردها،آنهایی که گفته نشدند مارا پیر کردند💔@stylelima

منم هستم خسته شدم

چیکارکنیم بنظرت من عفونت و التهاب دارم

دکتر رفتم پاپ اسمیر دادم

تو پاپ اسمیردادی؟

برا سلامتیم لطفا ی صلوات بفرستین ممنون.                        تا ابد جهان منی جان منی🩵🩵 m                                 ترک هستم ارزوی سلامتی همه رو دارم  
چیکارکنیم بنظرت من عفونت و التهاب دارمدکتر رفتم پاپ اسمیر دادمتو پاپ اسمیردادی؟

اره منم تو پاپ زد ک التهاب و عفونت داشتم انتی بیوتیک خوردم بیفایده بود

من بزودی مادر میشم ،دوستان دعام کنید بزودی مادر بشم😍

دکتر رفتی؟

اره با قرص خوب نمیشم باید دی بی دی کنم

ببین عزیزم من ع۶رفونت قارچی داشتم و باردار نمیشدم، دکتر بهم قرص واژینال داد عالی بود خیر ببسنه اونو ...

اسمشو میشه بگی گلم،؟

اره منم تو پاپ زد ک التهاب و عفونت داشتم انتی بیوتیک خوردم بیفایده بود

ب من گف دی بی دی انجام بدم 

اونم گرونه جلسه ای۹۰۰ تومن 

واقعا موندم چکارکنم

اسمشو میشه بگی گلم،؟

عزیزم قرص واژینال کلوتریمازول ۱۰۰ ۲ بسته استفاده کردم خوب شدم جمعا شد ۱۲ تا ، واینکه چون خارش  و سوزش هم داشتم  بعد از دستشویی  دوتا پماد فلوئوسینولون و پماد موضعی کلوتریمازول هم روی هم میزدم دکتر باهم تجویز کرد عالی بود یعنی 

عزیزم قرص واژینال کلوتریمازول ۱۰۰ ۲ بسته استفاده کردم خوب شدم جمعا شد ۱۲ تا ، واینکه چون خارش و سوز ...

عزیزدلم اینجو انجام بده پماد رو بعد دستشویی استفاده کن ، قرص هارو هم هرشب یکبار با اپلیکاتور وبه واژن میزاری، من از دکتر پرسیدم فرق پماد واژینال با قرص چیه گفت قرص عفونت رو سریع تر خارج میکنه