2777
2789
عنوان

بقایای بارداری

979 بازدید | 13 پست

سلام من یه ماه پیش سقط شش هفته داشتم و بعد سقط سونو دادم گفتن بقایا مونده که باید کورتاژ بشی و من نخواستم که کورتاژ بشم دکترم بهم چهار عدد قرص واژینالی میزوپرستول دادن بعد استفاده دو روز لکه بینی صورتی داشتم که قطع شد بعد دوز دیگه پریود شدم سیاه رنگ غلیظ اینم دو روز ادامه داشت میخوام بدونم این پریود سیاه رنگ میتونه همون لخته ها باشن ممنون

اره جانم . احتمالا بقایا هستش.

ولی در هر صورت باید ی سونو دیگه بدی.

حجاب یعنی زنده باد عشق ❤️(( از خانه قدم به دنیای بیرون بگذارید در حالی که زنانگی تان پشت در جامانده است، تا انسانی در جمع حضور یافته باشد و اندیشه و گفتار و رفتار او مورد توجه و احترام قرار بگیرد نه جلوه‌های زیبای جسم و زنانگی‌ اش.(امام موسی صدر)))

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

چرا کورتاژ نکردی؟والا اونقدرها هم بد نیست یه دفعه راحت میشی به جای اینکه تا مدتها درد بکشی و خونریزی کنی تازه رحم تمییز میشه و اماده بارداری 

حتی بدی هات بخشیدنی بود💔

آره ممکنه

ولی باز باید سونو شی

من کورتاژ که شدم. ۲۰ روزم خونریزی داشتم. بعدش رفتم سونو گفت هنوز بقایا داری!!!!

ولی بعد پریود بعدیم دوباره رفتم سونو گفت چیزی نمونده با پریودت ریخته

خداوندا عاجزم از شکر نعمت هایت...الحمدلله رب العالمین... 😘😍
چرا کورتاژ نکردی؟والا اونقدرها هم بد نیست یه دفعه راحت میشی به جای اینکه تا مدتها درد بکشی و خونریزی ...

والا مال من که اینجوری نبود

خداوندا عاجزم از شکر نعمت هایت...الحمدلله رب العالمین... 😘😍
خدا کنه آره حتما سونو میدم ولی اگه رفتم گفتن بازم مونده تا پریود بعدی صب کنم چه اشکالی داره

عزيزم اگه بقايا داري زعفرون غليظ با نبات بخور 

بازم برو سونو اگه بازم زياد مونده بود به حرف دكترت گوش بده 

موندن بقايا خطرناكه

من خودم دوماه ليش سقط هفت هفته داشتم بعد قطع خونريزي رفتم ١٥ سيس داشتم دكتر متيل ارگونوين داد خونريزيم باز شروع شد دوتا لخته بزرم سفت كه شبيه موشت بود اومد دوباره بعد قطع خونريزي رفتم گفت كمتر از نيم سيسي داري

گفتم نياز به كورتاژه؟؟ گف نه تا پريودت صب كن پريود شي دفع ميشه اگه پريود نشدي بيا

اونم كه پريود شدم دفع شد