2777
2789

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

روی اون مخاطب بزنی سه نقطه بالارو بزنی میزنی دیلیت کانتکت اونو بزنی مخاطب کلا حذف میشهولی روش بلاک ر ...

بابا دیلیت اکانت هم ک بزنی. .باز با ی شماره جدید بیای میاد تو لیست 

بهتره بجای این کارا رو اعتماد به نفست کار کنی. حالا شمارشم تو گوشیت باشه چی میشه مگه؟ اونقدر باید عزت نفس داشته باشی که اصلا برات مهم نباشه کی باهات چیکار کرده. تو مسیر خودتو برو. هیشکی اونقدر مهم نیست که بخوای به خاطرش عصبی بشی. 

ردت کرده درست ولی اونم حق انتخاب داشته. ان شاءالله یکی خیلی بهترش سر راهت بیاد . 

یادش بخیر، روزگاری خنده بر هر درد بی درمان دوا بود..
بهتره بجای این کارا رو اعتماد به نفست کار کنی. حالا شمارشم تو گوشیت باشه چی میشه مگه؟ اونقدر باید عز ...

ببین من واقعا ادم بدشانسیم . بعد از چندی از دختره خوشم اومد تو محل کار.  به بدبختی شمارشو گرفتم . بعد با حالت طلبکارانه گفت من قصد ازدواج ندارم . هر چی گفتم . اقا مشکلات چیه . مشکل من چیه گفت هیچی. الان اعصابم خورد میشه  بیو های عاشقانه میذاره تو تلگرامش. میخوام کلا پاک بشه .رو اعصابمه . 

عجیبه ...چون توی تلگرام من همچین چیزی نیست اگه بلاک کنی و حذف دو طرفه بزنی کلا حذف میشه از کانتکت ها ...

بیوهای عاشقانش رو اعصابمه . یارو بیوشم خصوصی نمیکنه . از،این ندید بدیداس

بهتره بجای این کارا رو اعتماد به نفست کار کنی. حالا شمارشم تو گوشیت باشه چی میشه مگه؟ اونقدر باید عز ...

ینی قانپن دنیا اینه م دست رو معمولی و هم سطحشم میذاری بایذ رد کنه؟ کیس ک نریخته . دیگه مجبورم مجرد بمونم . عشق و حال بقیه رو ببینم

ینی قانپن دنیا اینه م دست رو معمولی و هم سطحشم میذاری بایذ رد کنه؟ کیس ک نریخته . دیگه مجبورم مجرد ب ...

خب خودت داری عملا میگی هیچی نیستم. 

وقتی رو شخصیت و اعتماد به نفس خودت کار کنی دخترا میان سراغت. 

چرا اتفاقا کیس ریخته...

ببین من واقعا ادم بدشانسیم . بعد از چندی از دختره خوشم اومد تو محل کار. به بدبختی شمارشو گرفتم . بع ...

برا اینکه از اول پیشنهاد ازدواج دادی. اول یه مدت دوست میشدید. شاید اون کم کم خوشش میومد و خودش پیشنهاد ازدواج میداد. شایدم این مدت اونقدر میشناختیش که خودت به این نتیجه میرسیدی به درد ازدواج نمیخوره