2777
2789
عنوان

زن چهل و دو ساله فقط به فکر خودشه

168 بازدید | 17 پست

نمیفهمم اصلا مغز تو کله ی مادرم هست یانه

میخواد توی این سن باردار بشه یه بچه رو بخاطر احساسات مسخره و خودخواهیش بدبدخت کنه

بابام مریض روانیِ مشکل روحی روانی داره

خودشم حوصله من و خواهرمو نداره اما در عجبم چرااین زن انقدر پر از حماقته

پر از عصبانیتم

شایدم میخواد پسر بیاره که خواهر شوهراش چشماشون دربیاد(عقیدش اینه وقتی خواهرشوهراش فهمیدن خواهرم دختره،خیالشون راحت شده)

پدرشوهرش فقط یه پسر دیگه داره که مجرده و اگه مادرم حامله نشه نسلش تموم میشه

پدربزرگم اصلا تو این فکرا نیست،بابامم همینطور

ولی مادرم ول کن نیست

هرچند وقت یکبار اسم بچه میاره

دوستت دارم....دوستت دارمی که هیچوقت گفته نشداینجامیگم چون،مجال من همین باشد،که پنهان عشق توورزم....

یعنی چی نسلش منقرض میشه

مگه نسل به پسره

این مضخرفات عربا چیه بین ایرانیا افتاده

من دختردار شدم تازه فهمیدم مادر بودن چه حسی داره

در ضمن پسر هم دارم نسل من یا شوهرم به پسرم نیس به جفتشونه اصلا نسلمون ادامه پیدا کنه چی‌میخواد بشه

منی که قراره بمیرم به من چه بعد من ثروتم برای کی میمونه یا چی میشه

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

بزار بیاره ولی قبلش بگو‌من کمک حالت نیستم

دلم برای خودمو بچه میسوزه 

نمیتونم چیزی نگم

دوستت دارم....دوستت دارمی که هیچوقت گفته نشداینجامیگم چون،مجال من همین باشد،که پنهان عشق توورزم....

شاید رو تو و خواهرت حساب کرده.باهاش اتمام حجت کنین بچه دارشه ما نگه نمیداریم همه کاراش با خودته

فکر بستنی تو فریزر نمیزاره بخوابممم.....طفلی هم تنهاست هم سردشه😪😪😌
یعنی چی نسلش منقرض میشهمگه نسل به پسرهاین مضخرفات عربا چیه بین ایرانیا افتادهمن دختردار شدم تازه فهم ...

این تو ذهن مادرمه...

اوووووف من ۴۴ ساله امدو تا بچه دارم اسم بچه میاد ستون فقرات م تیر می کشه ماشالله چه حوصله ای داره ما ...

کمر درد

خار پاشنه

گردن درد

دلم برای خودمو بچه میسوزه نمیتونم چیزی نگم

یه دوستی دارم تو سن ۱۸  بود که مامانش زایمان کرد 

بچه افتاد گردن دوستم

تا پیپیش رو دوستم تمیز میکرد طفلی نمیدونست بچه نگه داره یا درس بخونه.اخرشم‌ واسه فرار از اون محیط با یه ادم لاشی ازدواج کرد بدبخت شد

حالا اون بچه بخاطر اینکه مادرش سن بالا باردار شده بود پر از مشکلاته و ببخشید فقط دردسر شده برای خانوادش 

هم مادره سنش بالاس هم بچه بی گناه اومد دنیا هم دختره یعنی دوستم بدبخت شد

شاید رو تو و خواهرت حساب کرده.باهاش اتمام حجت کنین بچه دارشه ما نگه نمیداریم همه کاراش با خودته

بهش گفتم میگه باشه

مشکل منم کارای بچه نیستن

ما نه اوضاع مالیمون خوبه و نه بابام سلامت روانی داره

برای کسی که از هر نظر شرایط مساعدی داره ۴۲ سال دیر نیست برای مادر شدن.ولی برای شرایط شما به هیچ عنوان.

یه سریا کلا هیچ وقت نباید بچه دار بشن.

کلا انگار شده یه فرمول زندگی هرچه نابسامان تر علاقه به فرزند آوری بیشتر

کاربر خانم هستم.

بهش گفتم میگه باشهمشکل منم کارای بچه نیستنما نه اوضاع مالیمون خوبه و نه بابام سلامت روانی داره

میدونم میگم شاید فکر کرده شما نگه میدارین اینجوری بترسه و پشیمون شه 

فکر بستنی تو فریزر نمیزاره بخوابممم.....طفلی هم تنهاست هم سردشه😪😪😌