2777
2789

دوتا سوال دارم 

69گرم طلا رو الان ازم چند میخرن؟

و اینکه الان عاقلانه اس طلاهامو بفروشم برا خریدن ماشین؟

🥰در جستجوی آنچه برایم مقدر نکرده ای خسته ام نکن🥰
https://s6.uupload.ir/files/img_۲۰۲۵۰۱۲۶_۱۴۵۸۱۵_9dnw.jpgالان ب حسابم 40تومن واریز شده یا 80تومن

هشتاد

همسرم کاش دوباره بودی کاش دوباره نفس میکشیدی کاش بزرگ شدن سه تا پسرت را میدیدی زندگی بی تو خیلی سخت میگذره اللهم صلعلی محمد و آل محمد💔

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

دوتا چهل میلیون تومان پیامک چهل تومن اولی دیر تر آمد

همسرم کاش دوباره بودی کاش دوباره نفس میکشیدی کاش بزرگ شدن سه تا پسرت را میدیدی زندگی بی تو خیلی سخت میگذره اللهم صلعلی محمد و آل محمد💔
https://s6.uupload.ir/files/img_۲۰۲۵۰۱۲۶_۱۴۵۸۱۵_9dnw.jpgالان ب حسابم 40تومن واریز شده یا 80تومن

منم قرار بود بفروشم برای ماشین فعلا دست نگه داشتم اسی امروز چند بود طلا؟؟؟

زندگی یه آرامش به من بدههکاره اگه دیدینش بگین بیاد طلبشو صاف کنه تا شکایتشو پیش خدا نبردم🙂🙂

پس چرا اخرین پیامک مانده حساب رو زده چهل تومن

دیر تر آمد پیامک چهل تومن اولی

منم قرار بود بفروشم برای ماشین فعلا دست نگه داشتم اسی امروز چند بود طلا؟؟؟

من دیروز قیمت گرفتم. از 5/200 برام حساب کرد 

من فروختم پشیمونم با پول طلاهام میتونستم الان زمین بخرم ولی ی کوییک دارمالبته پشیمونم نیستم خب انتخا ...

منم تمام طلاهامو ب باد دادم این اخرین طلاهامه میخام برا ماشبن بفروشم بی ماشینی اذیتم میکنه

من فروختم پشیمونم با پول طلاهام میتونستم الان زمین بخرم ولی ی کوییک دارمالبته پشیمونم نیستم خب انتخا ...

ماشین هم داره گرون میشه نمیدونم چیکا کنم