2777
2789
@مایابهمنی @yas141 شما چی چه وایبی میگیرید؟همینجوری محض سرگرمی پرسیدم.

سلام عزیزممم

شما به من وایب ی دختر مهربون و تلاشگر و اهل مطالعه رو میدی که میتونه رازدار و آدم امنی برای دیگران باشه 

و خیلی به ظاهر و نظافتش اهمیت میده 💖😘🌼

نینی سایت جاییه که فقط با داشتن دوتا اکانت هم میتونی با مذهبیا دوست باشی و هم با غیر مذهبیا فقط کافیه با هر اکانتت مذهب و نوع حرفاتو تغییر بدی بریم ی مدت با اون اکانته بیایم ببنیم اون طرف چخبره فعلا بابای😆

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

سلام عزیزمممشما به من وایب ی دختر مهربون و تلاشگر و اهل مطالعه رو میدی که میتونه رازدار و آدم امنی ب ...

مرسی عزیزم😍❤️.

مایا جون ❤️.

یاس بهم گفت این سایتی که لینکش رو گذاشتم معتبر نبوده.

منم تصمیم گرفتم که دیگه تست ندم تا ۳۰سالگیم .چون سوالای تسته همش مخصوص متاهلا و بچه دارا بودوبه من نمی‌خورد.میخوام تو این مدت با ضمیر ناخودآگاهم زندگی کنم تا خودش بیاد بالا و بعد توی یه سایت معتبر و پولی تست بدم.

به نظرم کار درستیه .

چون من سنم کمه و شخصیتم هنوز شکل نگرفته .

وقتی با منی مالی 😎،از چشام که بیفتی بیت المالی 😏.

مرسی عزیزم😍❤️.مایا جون ❤️.یاس بهم گفت این سایتی که لینکش رو گذاشتم معتبر نبوده.منم تصمیم گرفتم که د ...

عه پس برو خوش باش دیدی پرسفون نبووودی 

مرسی از یاس ک انقد اطلاعاتش دقیقه و به ما کمک کرد 💖

به نظرم خیلی تصمیم خوبی گرفتی و دختر عاقلی هستی و بهترین راهو انتخاب میکنی 😘😘

نینی سایت جاییه که فقط با داشتن دوتا اکانت هم میتونی با مذهبیا دوست باشی و هم با غیر مذهبیا فقط کافیه با هر اکانتت مذهب و نوع حرفاتو تغییر بدی بریم ی مدت با اون اکانته بیایم ببنیم اون طرف چخبره فعلا بابای😆

عه پس برو خوش باش دیدی پرسفون نبووودی مرسی از یاس ک انقد اطلاعاتش دقیقه و به ما کمک کرد 💖به نظرم خی ...

ممنون عزیزم.

به نظرم تو ۱۹سالگی و مجرد بودن شخصیت آدم مشخص نمیشه.

عه پس برو خوش باش دیدی پرسفون نبووودی مرسی از یاس ک انقد اطلاعاتش دقیقه و به ما کمک کرد 💖به نظرم خی ...

شما چندسالته؟

ازدواج کردی؟

من چرا همش حس می کنم ترشیده ام؟

ازبس که همه دوستام و همکلاسی هام شوهر کردن و تنها مجردشون منم یه همچین حسی بهم دست داده.

شما چندسالته؟ازدواج کردی؟من چرا همش حس می کنم ترشیده ام؟ازبس که همه دوستام و همکلاسی هام شوهر کردن و ...

من ۲۳ سالمه مجردم

اتفاقا منم چندمورد کوچیکتر از خودم دیدم ک ازدواج کردن همین چندماه پیش 

ولی اصلا ناراحت نباش و اصلا این حسو نداشته باش 

چون با مردای این دوره زمونه نمیشه از سن کم زیر ی سقف رفت 

از طرفی آدم تا به خودشناسی کامل نرسه و ندونه از زندگی چی میخواد نمیتونه مسئولیت زندگی مشترک رو به عهده بگیره و حتی نمیدونه شخصی ک دلش میخواد کیه چجوریه

پس اصلا خودتو مقایسه نکن و ناراحت نباش 

من ۲۳ سالمه مجردماتفاقا منم چندمورد کوچیکتر از خودم دیدم ک ازدواج کردن همین چندماه پیش ولی اصلا نارا ...

مرسی عزیزم 😍🥺.

ولی خیلی بده خانواده بیشعور خودم خیلی بهم سرکوفت میزنن.

مرسی عزیزم 😍🥺.ولی خیلی بده خانواده بیشعور خودم خیلی بهم سرکوفت میزنن.

اهمیت نده 

تو اگه الان بخوای به خاطر حرف بقیه زیر بار زندگی مشترک بری 

پس فردا باید خودت تنهایی کلی رنج بکشی و هیچکی نمیاد بگه نصف نصف 

به منم فامیل خیلی میگن دیرشد چرا جواب مثبت نمیدی پس کی شیرینی برای تو بخوریم ولی گوشای من برای حرفای مفتشون یکیش دره یکیش دروازه 

خوب کاری می‌کنی عزیزم ☺️🥺.من که خداروشکر با فامیل دو طرف قطع رابطه کردم چون آدمای سمی هستن.امسال اگ ...

حتما برو سفر خیلی تاثیر خوبی داره 

یکی از بهترین تراپی ها سفرکردنه😘

منم خیلی دلم میخواد ارتباط کامل قطع شه ولی به خاطر خانواده نمیشه اما خیلی کمش کردممم خودم اصن نمیرم خونه ی فامیل

هروقت اونا میان خونه میبینمشون

آره مخصوصا من که عاشق دریام .دوست دارم برم لب دریا و خودمو خالی کنم.

آخ عاشقشممم 😘💖🌼

عزیزممممممم🥺🩷💕🎀.

💖😘🌼🫂