2777
2789

يعني چطوري ميشه خودش تعجب كرده

لایک ممنوع⛔️خواهشا لایک نکنید❌ریپلای دوست دالم

واتساب اگ هک بشه اول از دسترس خواهرت خارج میشه

ازین میترسید که چون ۲۸ سالتونه ۴ سال برید دنبال علاقتون وقتی تمومش کردید بشه ۳۲ سالتونه؟😵‍🤯 شما چه اون رشته رو بخونید چه نخونید چند سال دیگه میشه ۳۲ یا حتی ۴۰ سالتون🤫 پس چرا وقتی قراره در هر صورت بشه ۳۲ سالتون هدفتون رو دنبال نکنید😉🙃    

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

ببین چن وقت پیش واتساپ من از دسترس خارج شد کلا قطع شد شماره میزدم قبول نمیکرد بیخیالش شدم داداشم چن شب پیش گفت این مگه شماره تو نیست این عکس و .. کیه پس رفتیم سریع تو اکانت دیدیم بالاخره شد انداختیمش بیرون کلی گروه و اینا عضو شده بود پیام داده بود بقیه اکانتو کلا حذف کردیم دوباره رفتیم توش 

خواهرمم همینجوری شده بود

.

ببین چن وقت پیش واتساپ من از دسترس خارج شد کلا قطع شد شماره میزدم قبول نمیکرد بیخیالش شدم داداشم چن ...

الان ما بايد چكار كنيم 

چند روز پيش هم ديدم يه استوري گذاشته ولي خودش نزاشته بود عكس استوري چيزي نبود يه صفحه سياه طور بود

به نظرت چكار كنيم

ممکنه چند وقت پیش فرستاده باشه نیومده الان اومده پیش میاد اینجوری فقط ازش بپرس قبلا فرستاد مثل اینا ...

گوشيش سامسونگه 

يعني واتساپ هم هك ميشه؟

گوشيش سامسونگه يعني واتساپ هم هك ميشه؟

اگه دست کسی داده باشه اره سامسونگ و بقیه گوشی مهم نیست بگو بره تو قسمت لینک دیوایس ببینه اونجا لینکی چیزی هست اگه نباشه که هک نشده و دلیل اومدن عکسا اینه خیلی وقت پیش فرستاده  لود تشده الان برات اومده

کاربر آقا هستم
اگه دست کسی داده باشه اره سامسونگ و بقیه گوشی مهم نیست بگو بره تو قسمت لینک دیوایس ببینه اونجا لینکی ...

ممنونم از راهنماييتون