2777
2789

بزور دارم با شوهرم حرف میزنم اخلاق عنیش رو مخمه.از دیشب گوشیم سایلنت بود صبم کار داشتم گوشی دستم نگرفته بودم وقتی برداشتم دیدم ۲بار زنگ زده کلی اس داده چرا جواب نمیدی و فلان برگشتم زنگ زدم با صدای تن بالا چرا جواب نمیدی از صب یعنی گوشیتو برنداشتی و..

من دارم سعی میکنم دوسش داشته باشم ولی اصلا محبت نمیکنه هیچ داد و هوارم میکنه تو این چن ماه فقط فهمیدم دیدش به من اینکه که فقط نیاز جنسیو برطرف کنم و کلفت خونش باشم همین.سعی نکرده یع شاخه گل به من بخره یدونه بگه بزار خوشحالش کنم.منم دو روزه کلا باهاش کاملا سردم میخوام کاری کنم خودش بگه بیا جدا شیم 

کاربری دست ۳نفره.اگه میپرسی چرا باید بگم دلیلش به خودمون مربوط میشه❤️

چند وقته مگه ازدواج کردید

ازین میترسید که چون ۲۸ سالتونه ۴ سال برید دنبال علاقتون وقتی تمومش کردید بشه ۳۲ سالتونه؟😵‍🤯 شما چه اون رشته رو بخونید چه نخونید چند سال دیگه میشه ۳۲ یا حتی ۴۰ سالتون🤫 پس چرا وقتی قراره در هر صورت بشه ۳۲ سالتون هدفتون رو دنبال نکنید😉🙃    

گل رو خودت پیام بده بگو بخر 

🩷ففروا الی الله به سوی خدا فرار کنید🩷یکده ابوکلاش و یاکله ابو چزمه🥲 به ظاهر خودت هرچقد میخوای برس اصلا برو سی کیلو ژل بزن اما درمورد ظاهر دیگران حرف نزن🫡 چند تا دارو مینویسم اگه خواستید تحقیق کنید استفاده کنید قطره پرسیکا و دنتول برای دندان / ایبروگل برای مشکلات گوارشی / قرص ویتاگنوس برای مشکلات زنانه🤍 یادمون نره برای ظهور، برای شادی روح شهدا و اموات، برای سلامتی و آرامش همه کسایی که بهمون خیری رسوندن دعا کنیم و صلوات بفرستیم

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

چند وقته مگه ازدواج کردید

ازدواج نکردیم خونه خودم نیستم عقدم

بخدا اینبار بهش گفته بودم توروخدا باهام راه بیا اذیتم نکن ولی همچنان رفتارش همونه

حالا گل اینقدرا هم مهم نیست 

تو جون منی، همه وجود منی، تو عمر منی،همیشه تو ذهن و قلب منی، باهات حرف میزنم، بغلت میکنم، میبوسمت، حتی اگه هیچوقت بهت نرسم کوچولوی مامان😔♥ من مادر بچه هایی هستم که هیچوقت نداشتم💔روزیکه تو رو بغل کنم بهترین روز دنیاست فندق من😘به امید اون روز زنده ام،من و بابایی خیلی وقته منتظر توییم،ما تو را خواهیم دیداگر خدا معجزه کند......                                                                                                                                       

چرا موقع ازدواج چشماتونو باز نمیکنین ؟! 

یعنی اخلاق عنیش اوایل آشنایی و نامزدی .. مشخص نبود تازه نمایان شده ؟

خدا همیشه بهترینهاشو به کسایی میده که در انتخاب‌هاشون به خدا اعتماد و توکل دارن🎀 **همه چیز از فکر آغاز می‌شود ،فکر ما تبدیل به احساس می‌شود و احساس در ما باعث بروز یک رفتار می‌شود.و این رفتار ما پس از مدتها عادت و سپس تبدیل به شخصیت ما می‌شود☝🏻**

چرا موقع ازدواج چشماتونو باز نمیکنین ؟! یعنی اخلاق عنیش اوایل آشنایی و نامزدی .. مشخص نبود تازه نمای ...

ما اصلا دوران اشنایتی نداشتیم یهو عقد کردم باهاش

نزاشتن اشنا بشیم بربم بیایم

بعد دوماه از عقدمون هی  گفتم ما اخلاقمون نمیخوره

گفتن صبر کن اولشه

ازدواج نکردیم خونه خودم نیستم عقدمبخدا اینبار بهش گفته بودم توروخدا باهام راه بیا اذیتم نکن ولی همچن ...

سخته درکت میکنم

توام حق دارب ، حق طبیعی تو هست ک باهات خیلی عالی رفتاز بشه شوهرت درکت بکنه و بهت محبت و عشق بده

بهتره بری مشاور و کاری ک برای حالت خوبه رو انجام بوی

ازین میترسید که چون ۲۸ سالتونه ۴ سال برید دنبال علاقتون وقتی تمومش کردید بشه ۳۲ سالتونه؟😵‍🤯 شما چه اون رشته رو بخونید چه نخونید چند سال دیگه میشه ۳۲ یا حتی ۴۰ سالتون🤫 پس چرا وقتی قراره در هر صورت بشه ۳۲ سالتون هدفتون رو دنبال نکنید😉🙃    

ما اصلا دوران اشنایتی نداشتیم یهو عقد کردم باهاشنزاشتن اشنا بشیم بربم بیایمبعد دوماه از عقدمون هی گ ...

خب اشتباه ار شما و خونواده خودتون بوده ک نزاشتن آشنا شین چند ماهی حداقل . یه صیغه محرمیت میخوندین نه عقد

خدا همیشه بهترینهاشو به کسایی میده که در انتخاب‌هاشون به خدا اعتماد و توکل دارن🎀 **همه چیز از فکر آغاز می‌شود ،فکر ما تبدیل به احساس می‌شود و احساس در ما باعث بروز یک رفتار می‌شود.و این رفتار ما پس از مدتها عادت و سپس تبدیل به شخصیت ما می‌شود☝🏻**

حالا گل اینقدرا هم مهم نیست

مثال گفتم

که‌ دستو دل باز‌نیست

داره یکسال میشه یکبار نگفته عزیزم چیزی احتیاج داری؟

دوبار باهم رفتیم بیرون

نبودنش بهتر از بودنشه

مثال گفتمکه‌ دستو دل باز‌نیستداره یکسال میشه یکبار نگفته عزیزم چیزی احتیاج داری؟دوبار باهم رفتیم بیر ...

بعضی مردا بلد نیستن این چیزارو چون تا حالا تو زندگیشون ندیدن که یادبگیرن، خودت باید یادش بدی کم کم، منم شوهرم همینطوری بود ولی دیگه روز تولدم رو حداقل کیک و هدیه میگیره، باید عادتش بدی خودت وگرنه هیچوقت یاد نمیگیریه

تو جون منی، همه وجود منی، تو عمر منی،همیشه تو ذهن و قلب منی، باهات حرف میزنم، بغلت میکنم، میبوسمت، حتی اگه هیچوقت بهت نرسم کوچولوی مامان😔♥ من مادر بچه هایی هستم که هیچوقت نداشتم💔روزیکه تو رو بغل کنم بهترین روز دنیاست فندق من😘به امید اون روز زنده ام،من و بابایی خیلی وقته منتظر توییم،ما تو را خواهیم دیداگر خدا معجزه کند......