2777
2789

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

بنظرم جارو برقی سطلی بگیری هم مناسبتره وهم کار آیی بیشتر داره من دوو داشتم بعد از خراب شدن از تعمیر کارا پرسیدم اونها سطلی رو پیشنهاد دادن با موتور سنگین الان واقعا راضیم به فامیل هم که گفتم اونها هم راضی بودن

اتفاقا من هفته گذشته رفتم بگیرم فامیل بود فروشنده گفت پارس خزر بگیری بهتره منم پارس خزر گرفتم

دقیقا ،مامانم اینا هم پارس خزر دارن ،آخ نگفته چندین ساله دارن ازش استفاده میکنن،مکششم عالیه فرشو بلند میکنه انقدر مکش داره،مال من الجی و فیلیپسه که جفتشون خرابن

بنظرم جارو برقی سطلی بگیری هم مناسبتره وهم کار آیی بیشتر داره من دوو داشتم بعد از خراب شدن از تعمیر ...

ببخشید سطلی کیسه ی یه بار مصرفم داره ،چطوریه ،مکشش خوبه ،اگه اوکیه من بگیرم،بدون حارو برقی خیلی سخته

دقیقا ،مامانم اینا هم پارس خزر دارن ،آخ نگفته چندین ساله دارن ازش استفاده میکنن،مکششم عالیه فرشو بلن ...

فیلیپس که خیلی تعریف میکنن ازش اگه پولم میرسید میخواستم بگیرمش😐

دقیقا ،مامانم اینا هم پارس خزر دارن ،آخ نگفته چندین ساله دارن ازش استفاده میکنن،مکششم عالیه فرشو بلن ...

مادرم ال جی 

خواهرم سامسونگ 

دوستم همیلتون  ولی پارس خزر از همشون بهتره خواهر بزرگم 

چند سال داره

📌متولد ۷۷ نیستم 
فیلیپس که خیلی تعریف میکنن ازش اگه پولم میرسید میخواستم بگیرمش😐

اگه اصل بگیر واقعا خوبه

اگه تا ده میلیون پارس خزر

تازه نمایندگی دوو قشنگتر بودن ولی من کیفیت برام مهم بود پارس خزر گرفتم

📌متولد ۷۷ نیستم 

[QUOTE=369757853]قیمت  پارس خزر الان چنده؟[/QUOTزیر  ده میلیون از ۸دنبم تا ده داشت

البته تو  دیجی و باسلام یک میلیون کمتر هست

من از نمایندگی گرفتم حوصله خرید انلاین و مرجوعی ندارم

📌متولد ۷۷ نیستم