2777
2789
عنوان

تعبیر خواب

67 بازدید | 6 پست

لطفا هرکی بلده خوابمو تعبیر کنه، خواب دیدم بادوستم میخوایم بریم بیرون و داخل جا کفشی پر از کفش های خودمو شوهرم همه سیاه بودن، ولی بند تمام کفش های منو شوهرم عمدا برداشته بود، منم یه کفش آبی که نو نبود و روش  تکه های گچ ریخته بود پوشیدم، ضمنا در حال طلاقم 

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

ببین عزیزم اگر خودت نخواهید به زندگی برگردید جداییتون حتمی میشه واینکه کفشی پوشیدی آبی بوده زندگی بعد طلاقتون خوب هستش وفقط از نظر روحی وروانی بهم ریخته هستش که باید قوی باشید وزندگیت رو بسازید وزندگی بهتری رو شروع کنید

ببین عزیزم اگر خودت نخواهید به زندگی برگردید جداییتون حتمی میشه واینکه کفشی پوشیدی آبی بوده زندگی بع ...

مرسی گلم یعنی طلاق حتمی هست؟ آخه اون میگه باید مهریه ببخشی وگرنه طلاق نمیدم، منم هیچ پشتوانه مالی ندارم مهریه هم 14 سکه هست تمام دعواهاش بامن سرهمین 14 سکه بود

مرسی گلم یعنی طلاق حتمی هست؟ آخه اون میگه باید مهریه ببخشی وگرنه طلاق نمیدم، منم هیچ پشتوانه مالی ند ...

خب گفتم که اگر خودت نخواهید میسه همین بخاطر مهریه نخواد برگردید طلاق حتمی هستش

اما طلاق میگیرید وزندگیت سختی داره اما قوی باشید میتونید زندگیت رو بسازید

خب گفتم که اگر خودت نخواهید میسه همین بخاطر مهریه نخواد برگردید طلاق حتمی هستشاما طلاق میگیرید وزندگ ...

مرسی عزیزم چون ازش ترسیدم بخاطر کتکهاش مخصوصا شبها و ترس اینکه منو بکشه  بااینکه هنوز کمی دوسش دارم ولی دیگه این ترس نمیذاره برگردم، خیر ببینی گلم بهترين ها نصیبت 😘