2777
2789

سلام 

یه هفته ست پیج بلاگریم محدود شده نمیتونم کسی رو فالو یا آنفالو کنم لطفا اونایی که بلدن راهنماییم کنن رفع کنم مشکلمو 

تو را ای عشق جااانم صدا کردم ولیکن برتر از جانی

برو تو تنظیمات اینستا یه بخش هست برای ارتباط با پشتیبانی 

Hello dear Instagram 

I did not intend to violate your rules, please remove my account limit

این متنو ارسال کن 

غصه نخور میگذره، دفعه قبلی هم گذشت💔🙂.                    وفاداری لطف نیست، بخشی از اصالته.                                 حوصله توضیح و فهموندن حرف هام بهتون رو ندارم اگه با من هم عقیده نیستی لطفا رو‌پیامم ریپلی نزن👍

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

یبار خارج بشین از اکانتتون دوباره وارد بشین ببینید درست میشهاگر نشد تو مشخصات کاربریتون ایمیل و شمار ...

میاره که ایمیلت روبفرست کد شش رقمی میاد،  چه ایمیلی بزنم اونجا؟ 

فرستادم

یه چند ساعت صبر کن اوکی میشه

غصه نخور میگذره، دفعه قبلی هم گذشت💔🙂.                    وفاداری لطف نیست، بخشی از اصالته.                                 حوصله توضیح و فهموندن حرف هام بهتون رو ندارم اگه با من هم عقیده نیستی لطفا رو‌پیامم ریپلی نزن👍

میاره که ایمیلت روبفرست کد شش رقمی میاد، چه ایمیلی بزنم اونجا؟

ایمیل جدید بساز بزنید دیگه

برا منم یک ماه پیش همینجوری شد نه می تونستم لایک کنم نه فالو 

خارج شدم از اکانتم دوباره وارد شدم درست شد

ربات تشخیص میده یهو 

یبار خارج بشین از اکانتتون دوباره وارد بشین ببینید درست میشهاگر نشد تو مشخصات کاربریتون ایمیل و شمار ...

من بدون فیلـــ... ت ر استفاده می کنم می ترسم خارج بشم دیگه نتونم باز کنم نمیخوام از فی....  شکن استفاده کنم

ربات تشخیص میده یهو 

ربات تشخیص میده یهو 

ایمیل جدید بساز بزنید دیگهبرا منم یک ماه پیش همینجوری شد نه می تونستم لایک کنم نه فالو خارج شدم از ا ...

آره چند بار پشت سرهم لایک کردم منو ربات تشخیص داده 

برای تشخیص هویت ایمیل میخواد من مال گوگل رو میزنم اما کد شش رقمی نمیفرسته 

لطفا جواب بده جان بچه ت اگه دیدی جواب بده 

درمورد کیست تیروگلوس سوال دارم ازت 

بچم 9 ماهشه گلوست یهو ورم کرد بعد الان اندازه گردو مونده دکترا گفتن تیروگلوس باید عمل بشه شما چیکار کردی 

لطفا جواب بده جان بچه ت اگه دیدی جواب بده درمورد کیست تیروگلوس سوال دارم ازت بچم 9 ماهشه گلوست یهو و ...

عزیزم زیر چانه پسر من اندازه نخود بود بردم متخصص تیروگلوس نیست خود بخود رفع میشه