2777
2789

اگربه دخترت اشپزی وظرف شستن یادمیدی به پسرتم یادبده که فکرنکنه اینکارازنونه هستن . هردوتاشونویک اندازه بغل کن نازکن تامحبت رویادبگیرن حتی اگر نوجوون هستن تا بفهمن محبت پسرودخترنداره .برادخترت فقط لباس صورتی وقرمز وبنفش نخر گاهی قهوه ای وسورمه ای وابی بخر براش .براپسرتم همینطوررنگهای شادبخر همه چیزجنسیتی شده ازهمون نوزادی 

لایک

حجابت رو قشنگ کن دختررر🤤🌚🤍 دنبال روسری کرپ‌حریر اصل میگردید مهمون آنلاین شاپ من بشید💗🌿. روسریی که خاصیت پرز و چروک شدن نداره ، رو سرت خراب نمیشه و ایستاییش بوسیدنیه😁♨️ حتی بدون طلق؛ خلاصه اگه محجبه‌ای که خوراکته اگه نیستی بازم خوراکته چون شال همین جنس هم موجوده🙋🏻‍♀️💙✨💨

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

ادم شمارو میبینه یاد شرکت مایکروسافت میوفته .

توی دستشویی زنونه و مردونه تامپون بزار که بفهمن برابرن

لایک نکن جون اقدس الویه /تیکر اتمام دوازدهمه کاربری ۱۴۰۱ تعلیقی ۳ بار هر کی دیدی نوشته کاربری دست دو نفره❌️ بدون نوشته دست دو شخصیتم هست ✅️ یا اگه نوشته دست چند نفره❌️منظورش اینه لطفا به دروغ هایی که میبافم گیر ندید ✅️

اگه پسرای موفق میخوان پسرتون رو منظم بار بیارین. واقعا من ندیدم پسری کشو و کمد و اتاق و ایناش مرتب باشه ولی پسر بدی باشه. دقیقا یه ارتباط عمیق هست بین نظم و باعرض بودن و باشخصیت بودن پسرا 

عزیزان من برای همه فالل میگیرم همممه. برای کنکور نمیشه گرفت. فقط سه نیت مالی عشقی و سلامتی میگیرم. برای عشقی باید کات کراش یا رابطه باشین. رایگان هم هست. فقط تاپیک فالل منو بخونید بعد درخواست دوستی بدین 🌹🙏

موافقم🌸کوچولوهستن اما آره همین نکات رو سعی میکنم آموزش ببینن

مهمترین شیوه اموزش غیرمستقیم همینه که میبینن پدر و مادر این ویژگی ها و رفتار ها رو دارن

بر هر چه همی‌ لرزی ، می‌دان که همان ارزی 🌱

شما درست می فرمایید

پسر من ظاهرا مظلومه  میگم به کار منزل وارد باشه  دیگه رسما هم بیرون هم منزل باید کار کنه از الان ب ذهنم میاد 

عروسم سو استفاده می کنه 

نظر اکثر مادر های پسر دار😂😂😂😂😂

ب نام آن که آفریـــد مرا   و برای عشق زیـــبایــم ترا     خدای مهربانم  دوستــــــت دارم برای همه نعمت هایی ک برایم  لطف نمودی خدای مهربانم سپاس گذارم  برای   آفرینش   فرشته ای دوست داشتـــنی    چـــون     مـــــادر                   و آرامشی کــــه در آغوشش قرار    داد ــــی       امضای دوست تعلیق شده    melikaj20051982                          هرزگی روشن فکری نیست،بی حجابی هرزگی نیست، بهشت نیز اجباری نیست، مرد حیوانی بی اختیار نیست، و زن بودن علل گناه کسی نیست. حرف های دل یک دختر چادری

به پسرم هم کمی اشپزی یاد دادم..هم جارو برقی کشیدن..وپدرش هم کارهای فنی وکار باابزار بهش یاد میده... اگر دختر داشتم هم د کنار کارهای زنانه  بهش یاد میدادم آچار وپیچ گوشتی چیه..تعویض لامپ چجوریه...

پارسا پسرمامان😍
ادم شمارو میبینه یاد شرکت مایکروسافت میوفته .توی دستشویی زنونه و مردونه تامپون بزار که بفهمن برابرن

عزیزم تامپون و آشپزی و محبت یکی نیستن که 

در ثانی پسری که از اول توخونه مسئولیت بدن بهش و برابری رو حس کنه نسبت به خانواده خودشم همینقدر مسئولیت پذیر و روشن فکر میشه 

یه بار تو یه مجلسی یه گوشه نشسته بودم و حوصلم سررفته بود یه خانم انرژی مثبتی  اومد پیشم و بدون مقدمه بهم گفت چه دختر خوشگلی چه صورت قشنگی و رفت اون جمله یه حس مثبت و رنگی رنگی بهم القا کرد که توطول بیست سال زندگیم تاحالا نچشیده بودمش و هنوزم وقتی بهش فکر میکنم قلبم اکلیلی میشه وهمون چند تا کلمه معمولی منو اون شب تبدیل کرد به یه دختر پرانرژی و شاد.از اون شب به بعد تصمیم گرفتم منم همین حس مثبتو به اطرافیانم بدم و خجالت و تکبرو بزارم کنار و هرکسی که در نظرم یه نکته مثبت داشته باشه بهش یادآوری کنم و بگم که چقدر خاصش کرده شاید تونستم منم همین حس نابو بهش بدم😍❤️

اتفاقا پسرای من جارو برقی میکشن اکثرا.با اشغالا .دستمال میکشن و اتاقشونو تمیز میکنن. طرفم می‌خوان بشورن من نمی‌ذارم و احساس میکنم کثیف می‌شورن😁

البته گاهی که درس نداشته باشند. بعد من یه ست خطکش اون روز صورتی براش خریدم چیزی نگفت .گفتش خطکشه دیگه حالا صورتیه چیه مگه😉👍

موافقم🌸کوچولوهستن اما آره همین نکات رو سعی میکنم آموزش ببیننمهمترین شیوه اموزش غیرمستقیم همینه که م ...

به نفع خودشونه یه موقع خانمش خونه نیست براخودش اشپزی کنه یادختر حتما باید رانندگی بلدباشه و یه سری تعمیرات وسایل