2777
2789

اره اب جوش اضافه کن ولی کم

ی فنجون

چیزی ک اینجا بهش رسیدم اینه...در هر صورت حق با شماس و من عمرا ریپلای بزنم و بحث کنم چون زمان و انرژی هر دو برام ارزشمند تر از بحث با شماس

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

متوسط بوده همه آبش تبخیر شده

اب جوش بریز ببین چطور میشه مواظب باید باشی وگرنه گردو ته میگیره

روزی لباسی خواهی خرید که مرگ در ان اتفاق میفتد بی آنکه بدانی......از بس که جوان مرد کسی پیر نشد 😔😔

ببین گلم یه فسنجون درجه یک اینحوری درست میشه همه فسنجونامو تعریف میکنن

اپل اینکه فسنحون باید پیازش زیاد باشه و رنده ش کنی

پیاز رو تفت بده طلایی که شد گردو رو بریز گردو رو هم درحد غ دیقه تفت بده بعد مرغایی که از قبل یه خورده آبپزش کردی و خانابه ها و ایناش رفته رو اضافه میکنیم ۵ دیقه بعد شگر رو اضافه میکنم(ما شیرین دوس داریم زیاد شکر میزنم) بعد رب انار و ۲..۳ دیقه که تفت خوردن آب حوش رو اضافه میکنم و درشو میزارم بپزه اگه حجم فسنجونت کمه (واسه ۲ نفره) توصیه م اینه ۱ قاشق غذاخوری رب انار بریزی ولی اگر زیاده ۲ قاشق غذاخوری بریز من از فسنجونی که رنگش قهوه ای باشه خوشم میاد از فسنجون سیاه بدم میاد اینم در نظر بگیر به غیر از رب انار شکرم رنگشو تیره میکنه

من بهترین فسنجون رو که تو کل فامیل زبون زده اینجوری درست میکنم بقیه ش که یخ میریزن نمیدونم گردو رو میزارن با اب بپزه و اینا قرتی بازیه

❤️مشهد❤️ ای کاش من مسافرت بودم❤️❤️امام رضا❤️❤️لایق وصل تو که من نیستم😢😢😢 تو خیلی آقای مهربونی هستی امام رضا😍😢❤️ یا ضامن آهو مددی🥲❤️❤️ میشه برای بچه دار شدنم صلوات بفرستین برام دعا کنین زود مادر شم😍❤️

ببین گلم یه فسنجون درجه یک اینحوری درست میشه همه فسنجونامو تعریف میکنناپل اینکه فسنحون باید پیازش زی ...

اگه میخوای فسنجونت مثل مال من قهوه ای و خوش رنگ باشه حتما بعد اضافه کردم آب جوش رنگش باید طلایی تیره باشه تا وقتی آبش بخار شد تازه بشه قهوه ای

بعد ریختن آب جوش میتونی مقداری رب انار اضافه کنی اگه ۱ قاشق کم بود ولی حتما بعد ریختن آب جوش باید طلایی تیره باشه نه قهوه ای اگه قهوه ای باشه بعد جا افتادن خورشت میشه سیاه

❤️مشهد❤️ ای کاش من مسافرت بودم❤️❤️امام رضا❤️❤️لایق وصل تو که من نیستم😢😢😢 تو خیلی آقای مهربونی هستی امام رضا😍😢❤️ یا ضامن آهو مددی🥲❤️❤️ میشه برای بچه دار شدنم صلوات بفرستین برام دعا کنین زود مادر شم😍❤️