ببین گلم یه فسنجون درجه یک اینحوری درست میشه همه فسنجونامو تعریف میکنن
اپل اینکه فسنحون باید پیازش زیاد باشه و رنده ش کنی
پیاز رو تفت بده طلایی که شد گردو رو بریز گردو رو هم درحد غ دیقه تفت بده بعد مرغایی که از قبل یه خورده آبپزش کردی و خانابه ها و ایناش رفته رو اضافه میکنیم ۵ دیقه بعد شگر رو اضافه میکنم(ما شیرین دوس داریم زیاد شکر میزنم) بعد رب انار و ۲..۳ دیقه که تفت خوردن آب حوش رو اضافه میکنم و درشو میزارم بپزه اگه حجم فسنجونت کمه (واسه ۲ نفره) توصیه م اینه ۱ قاشق غذاخوری رب انار بریزی ولی اگر زیاده ۲ قاشق غذاخوری بریز من از فسنجونی که رنگش قهوه ای باشه خوشم میاد از فسنجون سیاه بدم میاد اینم در نظر بگیر به غیر از رب انار شکرم رنگشو تیره میکنه
من بهترین فسنجون رو که تو کل فامیل زبون زده اینجوری درست میکنم بقیه ش که یخ میریزن نمیدونم گردو رو میزارن با اب بپزه و اینا قرتی بازیه