2777
2789
عنوان

خانومااا بیاید یه لحظه....

| مشاهده متن کامل بحث + 736 بازدید | 76 پست

اشکال نداره بده خشک شویی خودتم اذیت نکن.

یکی دوتا   پتو بذار کنار ک فقط مهمونا ازش استفاده کنن.

حجاب یعنی زنده باد عشق ❤️(( از خانه قدم به دنیای بیرون بگذارید در حالی که زنانگی تان پشت در جامانده است، تا انسانی در جمع حضور یافته باشد و اندیشه و گفتار و رفتار او مورد توجه و احترام قرار بگیرد نه جلوه‌های زیبای جسم و زنانگی‌ اش.(امام موسی صدر)))

الانم مادر شوهرم هنوز اینجاس نمیتونم پتو بشورم تازه دیشب خودشم اینجا رفت حموم لباسای خودمو پوشید الان لباساشو عوض کرده روم نمبشه اون لباسارم بندازم ماشین همینجوری نشستم سرمو کردم تو گوشی

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

یعنی قرار نیست مهمان بیاد خونه هاتون شب بمونه😐😐😐😐 خب چنتا پتو و بالش جدا کن واسه مهمون هر وقت ...

اکثر پتو هام دو نفره اس و چون کلا جام کوچیک بوده رختخوابام بیشترش خونه مادر شوهرمه خیلی رختخواب ندارم

😷😷 منم نسبت به بردر شوهرام همینجوری ام اخه تمیز نیستن شلخته و چرک بنظر میرسن 😁😁

اون لباساروهم یواشکی لای چندتا تیکه لباس کن بنداز ماشین نمیفهمه 

یعنی چی که ما انسان را در رنج آفریدیم و زندگی او مملو از رنج‌هاست؟می‌خوام صد سال سیاه نمی‌آفریدی  
ربطی ب کثیفی ندارم منم نسبت ب مردا حسااسم  احساس میکنم از هر جا رد شن اونجا نجس میشه😆😆😆😆😆 ...

خخخخ خواهر منم اگ کسی قبلش رفته باشه دستشویی تا ۴ساعت پاشو تو اون دستشویی نمیزاره 😁😁😁

😐وگاهی دل به دل آه دارد