2777
2789
عنوان

جواب خواستگارم و چی بدم😔

| مشاهده متن کامل بحث + 1510 بازدید | 90 پست
ببین همینه میگن قبل از ارتباط عاطفی با پسر ، عقلانی ببین خوشت میاد ازش یا نهچون ارتباط عاطفی باعث می ...

اول عقلانی پسندیدمش اتفاقا ایشون بی نظیره تو کارش به شدت باهوش و با پشتکار که من نظیرش و تو اطرافم ندیدم و این مورد برای من خیلی مهم بود که طرفم اینطوری باشه بهش افتخار میکنم تنها مشکلم همینه ،اتفاقا من از لحاظ عقلانی و منطقی کامل میپسندمش تو عواطف و احساس شک و تردید دارم

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

موقعیت ایشون و اخلاقیاتشون از بین بقیه خواستگارا و پیشنهادا بیشتر مورد پسند من بود انقدر خوبی ازشم د ...

هیچ وقت هیچ کس رو با هم مقایسه نکن  . همه آدما خوبی و بدی خودشون رو دارن . ولی اول رفتارت رو درست کن بعد اقدام کن‌

اینجوری که این فکرا بعد ازدواج هم اذیتتون میکنه

آره و میدونم اگه آدم دیگه ای هم باشه جز ایشون رو اونم زوم کنم و مقایسه کنم باز همین داستانه ، من وسواس فکری داشتم از ۱۴ سالگی و دارو مصرف میکردم هر موقع که اضطراب و استرسم زیاد میشه وسواس به شکلای مختلفربرمیگرده

هیچ وقت هیچ کس رو با هم مقایسه نکن . همه آدما خوبی و بدی خودشون رو دارن . ولی اول رفتارت رو درست کن ...

درست میگی عزیزم مشکل من در درجه اول خودمم ، تا خودم درست نشم هیچی درست نمیشه ولی خیلی سخته وسواس فکری ذره ذره از درون میخوردت

برو روادرمانگر،احتمالا با ی ادم دیگم ب مشکل میخوری 

۱۲روز هم وطن بودیم فقط؟نه،از اینجا شروع کن،هرکسی کوچکترین توهینی به اقوام ،مذاهب و ادیان ایرانی کرد جوری پشت هم وطنت دربیا روش نشه دیگه بیاد سایت،گزارش فقط تاپیک میترکه کاربری های نخاله ای و علف هرزی میمونن،ریششونو تو سایت بخشکونیم،اینام مثل پهبادا خطرناکن ،دیگه دوره تفرقه گذشته...

والله اون بنده خدام گرفتار کردی ،اگه اینقدر درگیر خط و خال صورتی هنوز به مرحله آمادگی زندگی متاهلی ن ...

دارم خودخواهانه رفتار میکنم میدونم ولی دلمم نمیخواد از دستشم بدم ،هر موقع ازم دور میشه میفهمم چقدر خوب بوده و من قدر ندونستم😔

دارم خودخواهانه رفتار میکنم میدونم ولی دلمم نمیخواد از دستشم بدم ،هر موقع ازم دور میشه میفهمم چقدر خ ...

آخه عزیزم اینجوری فایده نداره ولی حالا که میگی از قدیم مشکل داشتی و دارو مصرف میکردی جدی باش توی درمانت و تا واقعا مشکلت حل نشده ازدواجت و به تاخیر بنداز .

خب ظاهر و سن هم یه آیتم هست دیگه

درسته قبول دارم حرفتون و از اون سمتم این حرف که هیچ ادمی کامل نیست پس ذهنم هست اگه ایشون و رد کنمم تضمینی نیست آدم کامل تری بیاد منم سنم داره به سن ازدواج نزدیک میشه این ترسا و دارم که تنها بمونم 

برو روادرمانگر،احتمالا با ی ادم دیگم ب مشکل میخوری

اولین رابطه و ارتباط جدیمه ، من اصلا از هیچ کس خوشم نمیاد طرف باید همه معیارام و داشته باشه تا جذبش بشم ۲۵ سالمه ولی هنوز حس عمیق نتونستم به کسی داشته باشم چون باید کامل باشه طرفم تا روش فکر کنم😭

درست میگی عزیزم مشکل من در درجه اول خودمم ، تا خودم درست نشم هیچی درست نمیشه ولی خیلی سخته وسواس فکر ...

من خانم نیستم ولی حتما برو پیش روانپزشک . چون خودت مشکلت رو میدونی و قبول داری خیلی زود نتیجه مثبت میگیری