2777
2789

وارد دو هفته دوم شدم برا صبحونه زده بین یک تا دو لیوان حلیم ساده من الان یه پیاله ماست خوری خوردم اصلا حس سیری ندارم😐 پس اونایی که همش استوری میذاشتن میگفتن خوبی اسلیو به اینه با دو قاشق سیر شدم دروغ بوده یا مشکل از منه !! 😐😐 دلم از این میسوزه پدرم در اومد تا تونستم هزینه عمل رو جمع کنم اینهمه درد کشیدم آخرش این بشه !! ۵ روز وزنم ثابته تکون نخورده😐

💕

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

عه چطور

دوست من انجام داده میگه دو قاشق سوپ رقیق میخوره فقط😐

جمله ی چرا انقدر زود ازدواج کردی؟ به اندازه ی جمله ی چرا ازدواج نمیکنی؟ زشته! جمله ی سومین بچه رو میخواستی چیکار؟ به اندازه ی سوال چرا بچه دار نمیشی ناراحت کننده اس! به اسم روشنفکری در زندگی دیگران دخالت نکنید🙏
چند کیلو. بودی؟ من همسرم مینی بای پس کرد هر روز داره آب میره

عزیز فرقش با اسلیو چیهه

اگر دو نفر را همزمان دوست داری، دومی را انتخاب کن. چون اگه واقعا اولین نفر را دوست داشتی، عاشق دومی نمی‌شدی♥️
عجیبه منم همه این بلاگرارو دیدم ک میگن میل نداریم نمیتونیم بخوریم

اون شهره لرستانی هم میگفت عمل کردم ۵تا قاشق بیشتر بخورم عوق میزنم

خیال بافیَت بد نیست...خیال کن که خواهی رفت،،،همین که رفتیو مُردَم ،،،تلاش کن که برگردی و در کمالِ خونسردی مرا به خاک بسپاری