2777
2789

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

نههه تروخدا باور نکن همشون چرت میگن فقط دخترو وابسته خودشون کنن من قبل ازدواجم یه گپ داشتیم با دوستام هر پسری میومد مثلا بعد دورزو که خرف میزد میگف اره من قصدم جدیه بعد گورش گم میشد یا کلا لف میداد 

اصلا بهشون اعتماد نکن

من همسرم اینجوری بود از اولین بار که حرف زدیم باهم‌گفت من یکساله که عاشقت شدم و قصدم ازدواجه و واقعا از ۶ماه بعدش مدام زنگ میزدن که خانوادم اجازه بدن بیان‌خواستگاری.باوجود مخالفت شدید خانواده و تقریبا ما دو س سال دوست موندیم چون خانوادم مخالفت میکردن بعدش ازدواج کردیم.البته همسرمن غریبه نبود یجورایی فامیل دور بود.ببین کسی که قصدش ازدواج باشه واقعا معلومه ازش

بهت فکر میکنم هرروز،ازت دل میکنم هربار،ولی چشمات تو عکسا نمیزارن برم انگار.🖤فقط کارم شده گریه،همش دلتنگ و افسردم، یجوری تو خودم میرم خودم فکر میکنم مردم.یه گوشه بی تو میشینم، یه گوشه ماتو مبهوتم،یه روزی زیرو میشم یه بمب از جنس باروتم.

اگر از طریق مجازی آشنا شدی، احتمال زر میزنه که شما باهاش همراه شی، ولی اکرم از قبل میشناسه مثلا همکلاسی شما یا همکارتونه ممکنه واقعا در سطح خوشش بیاد ولی اون هم حتما به ازدواج ختم نمیشه 

بستگی داره ب رفتارش اگه میبینی میگه قصد ازدواج دارم ک راحت تر بنونه باهات از لحاظ جنسی نزدیک بشه ک دروغ میگه

اگه میبینی معقوله و قصد شناخت داره خب راست میگه

اگه مخالف نظرمی ریپلای نکن😁 
نههه تروخدا باور نکن همشون چرت میگن فقط دخترو وابسته خودشون کنن من قبل ازدواجم یه گپ داشتیم با دوستا ...

این پسره عجیبه من تابستون یک روز باهاش چت کردم تو تلگرام بعد از اکانتم اومدم بیرون بعد الان دوباره وارد همون اکانتم شدم دیدم اون تا الان بهم پیش خودش پیام میداد منتظرم بود بعد الان یک هفته باهاش حرف زدم همش میگه باهات ازدواج میکنم قصدم همدم همیشگیه من که اصلا نمیفهمم