2777
2789
عنوان

مرمری ام بیاید دیگه کم آوردم (اگه می‌ترسید نخونید)

| مشاهده متن کامل بحث + 113293 بازدید | 1766 پست

سوره بقره رو هر روز بذار ...اعوذ بالله من الشیطان رجیم رو مرتب با صدای بلند بگو....انقدر مداومت کن تا بره....اگه خیلی اذیت کرد بگو شکایتتو ب امیرالمومنین علی ابن ابیطالب میکنم از حضرت علی میترسن ... شب موقع خواب چاقو و قرآن بذار بالا سر بچت... خاموشی کاملم نزن...همراه اسپند کمی زاج سفید بگیر بسوزون

اللّهُمَّ صَلِّ عَلی مُحَمَّد وَآلِ مُحَمَّد وَعَجِّل فَرَجَهُم

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

حرز رو نزدیک یکساله خریدمقرآن هم پخش میکنم ولی فایده نداشته تا الاندلم برا نی نی میسوزه

عزیزم 

شما یه ظرف کثیفو در نظر بگیر که قرار توش یه اب زلالو گوارا بریزی و بخوری 

وقتی اون اب ریخته میشه توی ظرف متوجه کثیفیش میشی و اب به این تمیزیو نجس میکنه 

شماهم تا وقتی اون وجودتو تمیز نکنی هرچقدرم قران پخش کنی اونقدرها نتیجه نمیده چون اون عامل اصلی که پذیرش وجود خودت هست پاکسازی نشده 

حتی اگه همسزتون اعتقادی نداره شما خودت انجام بده و غسل های واجبی که به گردنت هستو همین امروز بگیر و از الان نماز. سر وقت بخون .. ذکر استغفار همیشه بگو اینطوری نتیجه خیلی بهتری میگیری 

پس از هر سختی اسانیست .

چقد احمق داریم تو جامعه

شما اعتقاد نداری حق نداری ب بقیه توهین کنی....درباره وجود اجنه توی قرآن اومده ...دلیل نمیشه چون شما اعتقاد نداری عاقلی...حرمت دیگران رو با سکوت حفظ کن

اللّهُمَّ صَلِّ عَلی مُحَمَّد وَآلِ مُحَمَّد وَعَجِّل فَرَجَهُم
زیارت‌ عاشورا ؛ دعای علقمه ؛ دعای معراج پشت سر هم : یه جور انتقام هست و مجربه

به دلم افتاد این دعاهارو بخونم . ممنون ک گفتی

عزیزم من الان دارم با لشگر غم می جنگم لطفا فردا بهم زنگ بزن 

درسته اگرم بگیرین ازجایه معتبر بگیرین نه ازاین سایتا واینستا اون اگه یه حرکه درست نوشته نشه خودش عام ...

و به نظرت خودم بنویسم؟

اصلا حرز کبیر امام جواد خودش مورد تایید هست؟ باعث جذب نمیشه؟

میشه یه صلوات یا فاتحه برای پدر آسمانی و عزیز من 💔🥺 و اموات خودتون بفرستید؟ باور دارم که به لطف خدای رحمان و با مدد انفاس پاک شما عزیزان، روح عزیزان آسمانی در پناه آرامش و آمرزش خدای غفور قرار می گیره (ان شاء الله). خدای مهربان، حافظ شما و  عزیزانتون باشه.🤲💚
الان اسمشو مدرن کردن ..گزاشتن موجودات ماورایی و جن و ...قبلاً مردم بی سواد بودن انتظاری نمی‌رفت ولی ...

جن کنارم یا درونم حس کردم بهم وسوسه کرد برو بشین رو مهر کربلا ، (( من شب رفتم اتاقم رو مبل جانماز بود که توش مهر کربلا بود ؛ من نشستم زمین دوباره حس کردم وسوسه کرد چی میشد مینشستی رو مهر کربلا )) چرا چون شب قبلش که حسشون میکردم رفتم بالای سرم قبل خواب یه قرآن کامل کوچک گذاشتم روش یه مهر کربلا ( سالها پیش یه کاربر یاد داده بود ) من جامو تو پذیرایی انداخته بودم حس کردم پشت سر هم فرار کردن اتاق خواب و تا صبح اونجا اسیر شده بودن چون هر از گاهی صداشونو تا صبح میشنیدم 《 نصب شب یه صدای مردانه از همون اتاق به تُرکی فحشم داد گفت بویون باتسین ( یعنی قد و بالات بره زیر خاک " یعنی بمیری " چون نمیتونستن از ترس خاک کربلا بیان بیرون ؛ ( اینکه اون اجنه ترکی حرف میزدن : یا به خاطر محیطی هست که زندگی میکنم " زنجان " و اجنه هم به زبان ما حرف میزنن ؛ 

یا اینکه جادوگرم هم ترک زبانه " نشون به اون نشون که یه آینه بین سال ۹۶ بهم گفت جادوهاتو در قبرستان خلخال دفن میکنن { راستم میگفت من مزاحم تلفنی زیاد ؛ با پیش شماره های ۰۹۱۴ دارم که برای استان اردبیل و آذربایجان شرقی و غربی هست ؛؛؛؛ و دوست پسر خواهر زنداداشم { اینا فارسن اصلا اصلا ترکی بلد نیستن } همون پسری که جرثومه ی فساد و ریشه اصلی مشکلاتمه ساکن تهران و اصالتاً ترکه چون فامیلیش الله وردی هست ( وزدی یه واژه ترکی هست ) میگم شاید ارتباطی با شهرستات خلخال داشته باشه یا جادوگری که پیدا کردن خلخالی هست 

من اون مهر و چنتا مهر کربلا از لوازم مذهبی فروشی معروف تو شهرمون خریده بودم کارتن کارتن مهر کربلا داستن نن تو دلم گفتم یعنب همه ی اینا مهر کربلاس ، تقلبی نباشه 

که با اون ماجرا فهمیدم واقنی مهر کربلاس 

چنو وقت پیش رفته بودن اون مغازه قرآن جیبی بخرم بهش گفتم این مهر ها واقعا از کربلا اونده گفت مهرها رو خودمون درست میکنیم ولی بله خاکشو میریم از کربلا میاریم 

غرض اینه که برخی ها ریشه ی مشکلاتش از سحر و جارو هست ( مخصوصا سحر و جادوی موکل دار " موکل در دعاهای سیاه ؛ جادوهای سیاه " یعنی جن کافر که خادم طلسم است ) 

برخی ریشه ی اعصاب و روان است 

به دلم افتاد این دعاهارو بخونم . ممنون ک گفتی

بخون 

ولی در دعای علقمه کسی رو نفرین نکن چون طرف بیگناه باشه برمیگرده به خودت ( همینجوری بخون ) 

از پنج شنبه و با یکشنبه شروع کن بخون ( روز قمر در عقرب هم نیست اولین روزش

سلام عزیزم عزیزم من پرستار بخش اعصاب روان هستم بسیار مواردی رو دیدم که افسردگی داشتن و بعد به این حا ...

اؤنی که شما میگید اسکیزوفرنی این خانم هیچ علائمی از افسردگی نداره من خودم یکبار توی بچگی دیدم 

بعضی از انسان ها استعداد ارتباط برقرار کردن دارن 

شما اعتقاد نداری حق نداری ب بقیه توهین کنی....درباره وجود اجنه توی قرآن اومده ...دلیل نمیشه چون شما ...

باشه باشه حرص نخور خونت کثیف میشه

❌️❌️اقایون پابه ماه سایت تو تاپیکای من نیان و درخواست ندن❌️❌️

ببین احتمال خودت یه طلسم قوی داری که اذیتتون میکنن فقط باید بری پیش یه جن گیر تا یا وادارش کنه مسلمون بشه یا بسوزه.اینی که میگم منظورم دعا نویس نیست اینا اتفاقا اکیدا توصیه میکنن از دعا دور بمونین داعم چهار قل بخون تو خونه ولی حتما برو پیش جنگیر