2777
2789
عنوان

مرمری ام بیاید دیگه کم آوردم (اگه می‌ترسید نخونید)

| مشاهده متن کامل بحث + 113300 بازدید | 1766 پست

هر کاری که ارومت میکنه بکن اما روانپزشک رو فراموش نکن ممکنه یه بیماری داشته باشی که ژنش به فرزندتون هم رسیده باشه یه جور مالیخولیاست چیزایی که میگی پسر همسایه ما همینطوری بود دائم می  گفت یه موجودات کوتوله وحشتناکی رو میبینم از وقتی رفت روانپزشک و دارو استفاده کرد خوب شده در برابر درمان مقاومت نکن

عزیزم منم به دعا نویس اعتقاد ندارم

ولی یه خانمی هست تمام حرفاش درست

درباره ی چند نفر درست گفت و دقیقا همونی شد که گفت

میتونی باهاش تماس بگیری بگی یه سرکتاب واسم باز کن

حالا یه بار امتحان کردن ضرر نداره 

فقط حرفاشو گوش کن ببین درست میگه یا نه

مطمئنم حرفاشو بشنوی نظرت عوض میشه

هزینه ایی هم نداره نهایت ۱۰۰ یا ۲۰۰ تومن بشه 

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

عزیزم منم به دعا نویس اعتقاد ندارمولی یه خانمی هست تمام حرفاش درستدرباره ی چند نفر درست گفت و دقیقا ...

گلم شما یه بار اینجا به من کمک کردی

و من از دکتر مقدادی واسه خواهر زاده ام نوبت گرفتم

من مدیون شما هستم خیلی کمک بزرگی بهم کردید

این خانم دعا نویسی که بهت میگم شک نکن بهش

۹۰ درصد حرفاش درست

ما چند نفر بودیم پیشش سرکتاب باز کردیم واسه همه مون درست گفت 

و هرچیزی هم پیش بینی کرده بود اتفاق افتاد

بچه های دوست خیالی دارن برای خودشون!! شاید تا مرزی رفته که بزرگش کرده و تشخیصی بین واقعیت و خیال نمی ...

منم دوست خیالی داشتم ولی مرد گنده ی ۲ متری سیاه پوش نبود که تو سقف راه بره 

دویتای همسن داشتم خیلی هم خوش میگذشت 

منم اینطور میشدم اما خب نه با این شدت 

از وقتی حرز امام جواد انداختم گردنم دیگه همچین چیزی نیست... فقط باید نمازش رو بخونی حتما به هر تعداد که خریدی 

نکته ی بعدی اینکه حتما تو و همسرت نمازتون رو بخونید

اگه تو خونه چیز حرامی هست، مثلا خدای نکرده مشروبی چیزی،  یا گوشت حرامی، یا پول حرامی ... همه رو بریز دور

چون علت اینطور اتفاقاتی که برای من افتاد انگار جزای عمل بدی بود که کرده بودم... چون توبه کردم خوب شد! 

حالا من از کجا دونستم بخاطر اعمال بدم هست؟ بخاطر اینکه حتی با بسم الله و صلوات هم نمی‌رفتن...انگار مسلمان بودن !

البته همه ی اینا حدسه اما خب جواب داد

نکته ی بعدی اینکه یکی دو شب برو خونه مادرت بخواب ببین اونطور میشن یا نه

اگه اونطوری نشدن آیت الکرسی رو بنویس و بچسبون رو دیوار های خونه ... تو هر اتاق یدونه

اگر خوب نشد برو پیش یه سید سر کتاب باز کنه

عزیزم این حمزاده چون خودت بچه گی میدیدی خودت حمزاد داری و وارد بچه هات کردی قبله این که بچه میاد به دنیا باید میرفتی پیش دعا نویس تا ازت دور میکردن همه حمزاد داریم اما مال بعضی ها اذیت میکنن بچه هات و خودت برو پیش دعا نویس خوب تا برطرف کنه 

سلام صبنتون بخیرکدوم بیماری؟یعنی همسرم و خانم همسایه و من و مادرم و پدرم و بچه هام بیماریم؟چون شما ن ...

شما که خودت الان نمیبینی؟همسایه هم نگفتی میبینه

گفتی قبلا بچه ی اولی الان کوچیکه میبینه

شرمنده قصد ناراحت کردن تو نداشتم گفتم شاید بچهها مبتلان ببخشید شاید درست متنو نخوندم ولی بازم معتقدم که ببری از لحاظ بیماری اسکیزوفرنی مصاحبه بالینی بشن

اسکیزوفرنی تو سنین بالا مشخص نه بچه ۲ ساله مثل اینکه همسرشونم این موجودات را میبینه

ععزیزم یعنی میگی نبره دکتر تا سنش بره بالا مثلاً ۱۵ ۱۶ سالش بشه همینجوری بچه عذاب بکشه نمی‌شه که اینجوری

سلام  تروخدا این پیام منو جدی بگیر خیلی وقته نیومدم نی نی سایت اصلا نمیام ولی اینجام که کمکت کنم .

حتما حتما حتما اینستا برو پیج پانیذ علیدخت مطالبش انجام بده .

چاکراهات آلودست حتما حتما حتما باااااید پاکسازی کنی .  

اگه فرکانست بالا باشه  موجودات غیر اورگانیک  نمیتونن سمتت بیان .  حتما حتما حتما سوره یاسین پخش کن وقتی میخوای بخوابی با صدای بلند پخش کن و باهاش بخون عالییییی جواب میده در طول روز هم بزار پخش شه 

اتفاقا جمعه پانیذ دوره پاکسازی چاکراها تخفیف میزاره .ببین از نون شب واجب تره برات حتما تهیه کن 

گلاب تو خونه اسپری کن خونه رو پاکسازی میکنه .

مهمترینش پاکسازی چاکراها هست لطفا جدی بگیر و حتما انجام بده .هر پاکسازی تو نت دیدی انجام نده من فقط به پانیذ اطمینان دارم

.چاکرای خورشیدی آلودگی  داره که باعث این شده. ولی باید به ترتیب از چاکرای ریشه پاکسازی کنی تا برسی به خورشیدی . اینو تو دوره میگه بهت .