2777
2789
عنوان

مرمری ام بیاید دیگه کم آوردم (اگه می‌ترسید نخونید)

| مشاهده متن کامل بحث + 113294 بازدید | 1766 پست
حرز رو نزدیک یکساله خریدمقرآن هم پخش میکنم ولی فایده نداشته تا الاندلم برا نی نی میسوزه

سلام امیدوارم هرچه زودتر مشکلتون حل بشه 

ولی چون نه خودت نه همسرت به اون آیه هاو اذان وقرآن واینا هیچ اعتقادی ندارین واسه همینه که هیچ جوابی هم نگرفتین تاحالا ونتاسفانه تاوقتی اعتقاد نداشته باشین هرکاری بکنین هیچ تاثیری نخواهدداشت 

یبار برو غسل هاتو بکن پاک پاک شو وبیا وضو بگیرو از ته ته دلت نماز بخون دعا کن از خود خدا بخواه ازته دلت گریه کن التماس کن سوره یاسین وبقره رو چهار قل وهرچی که میتونیو خودت ب۷ون باصدای بلند ایمان واعتقادتو قوی کن یه مدت اینکارو ادامه بده به اون موجودهم اهمیت نده وبجه اتم بنشون کنار خودت موقع اینکارا وبچه اتو تنها نزار جلوی بچت نگو ولی خودت دقت کن ببین بلزم چیزی میگه بازم جایی نگاه میکنه بچت یانه؟جواب میگیری اگه اعتقادوایمانتو قوی کن بعد اینکارارو ازته دلت بکنی .

ببخشید طولانی شد .

منم از یه پیج خریدم طلبه ها نوشتن روی پوست آهو بعد نمازش هم که خیلی‌ سخت بود تو ساعت سعد خوندم فقط گ ...

نه تو گردن هم باشه موردی نداره.فقط سعی کن درش نیاری.

برخی از مردم کشور ،گاهی خیلی عجیب میشوند!⭕ بی هیچ دلیل موجهی از قوم عرب‌ متنفرند امّا با افتخار به امارات و دُبی می‌روند و پیشرفت‌های ظاهری آنها را به رخ می کشند و یا حتی به عامل و منبع خبریشان (مثل اینترنشنال یعنی شبکه وابسته به دربار سعودی) تبدیل میشوند.⭕روزه نمی‌گیرند!👈 ولی دلشان برای ربنای شجریان تنگ شده .⭕ کورکورانه کورش‌پرست‌ و طرفدار پیامبر ایرانی یعنی زرتشت و یا عرفان‌های کاذب و فرقه های جعلی می شوند! امّا در عین حال تعلّقات مذهبی را مانع پیشرفت می‌دانند!⭕ هرچه میخواهند میگویند و حتی مسئولین مملکت را مورد اهانت قرار میدهند و فحش میدهند در عین حال از فقدان آزادی بیان و وجود خفقان در جامعه سخن میگویند!⭕  میگویند مرگ کسی را نخواهید و شعار مرگ برآمریکا...» باعث مشکلات مملکتمان شده ،اما از ترور هموطنشان توسط شقی ترین آدمها ابراز خوشحالی میکنند و یا در برابر آن سکوت خفت بار اختیار میکنند.⭕ سلبریتی هایش دستمزدهای آنچنانی میگیرند و در عین حال به شرایط اقتصادی کشور معترضند و خود را عاشق مملکت و غمخوار محرومین جلوه میدهند.⭕به سفرهای تفریحی در آنتالیا و اروپا و... می روند و سه برابر تولید ناخالص ملی لوازم آرایشی مصرف می‌کنند ولی سفر رایگان اربعین و هزینه کربلا و مکه و غذای نذری را که عمدتا نصیب محرومین می شود ، اجحاف در حق ایتام و مستضعفین میدانند!⭕به متخصص نبودن برخی مسئولین اعتراض دارند و این در حالی است که خودشان را در باب هر موضوع تخصصی و غیرتخصصی و در همه بخش‌ها و تمام عرصه ها صاحب نظر می دانند و بدون مطالعه کافی در هر زمینه ای به خود اجازه اظهارنظر و سخنرانی می دهند و بر صحت و دقت علمی بودن قطعی همه آنها هم اصرار می ورزند.⭕اخبار دستاوردهای علمی دانشمندان و متخصصین کشور و فرزندان خودشان را می بینند و می شنوند و در زندگی‌شان لمس می کنند، اما یا ناجوانمردانه می گویند غیرواقعی و تقلبی است، یا به رغم تحریم‌ها، حقیرانه می گویند از خارج آورده اند و به نام خودشان ثبت کرده اند  و یا حتی با وقاحت تمام می گویند در رژیم گذشته طراحی و تولید و حالا رونمایی شد.

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

۴۰ روز پشت هم سوره بقره رو تو خونه پخش کن اگه واقعا چیزی باشه میره من خودم تو زندگیم معجزه بقره رو دیدم با اینکه آدم مذهبی نیستم ولی باز معجزه دیدم

و ممکنه روز ۱۰ به بعد حتی یکم اوضاع بدتر بشه ولی تحمل کن نیاز نیست صداشو خیلی بلند کنی 

اگه بگردی صوت زمان کوتاهشم هست 

لطفا پیش دعانویس نرو

مرمری جان

مادرت یا مادربزرگت در بچگیت برات دعانگرفته اند؟ حالا شاید هم برای تو نگرفته باشند و برای مسئله دیگری گرفته باشند

این را پرسیدی تا خالا از مامانت؟

من فکر می کنم در بچگی مادرت برات دعا گرفته و گرفتارت کرده

میشه یه صلوات یا فاتحه برای پدر آسمانی و عزیز من 💔🥺 و اموات خودتون بفرستید؟ باور دارم که به لطف خدای رحمان و با مدد انفاس پاک شما عزیزان، روح عزیزان آسمانی در پناه آرامش و آمرزش خدای غفور قرار می گیره (ان شاء الله). خدای مهربان، حافظ شما و  عزیزانتون باشه.🤲💚
سلام امیدوارم هرچه زودتر مشکلتون حل بشه ولی چون نه خودت نه همسرت به اون آیه هاو اذان وقرآن واینا هیچ ...

به همسرت کاری نداشته باش حداقل خودت تلاشتو بکن 

بخدا این همه وقت که میای تاپیک میزنی ویکی یکی جواب کاربرارو میخونی آخرشم هیچی گیرت نمیاد کلی هم وقت ازدست میدی 

صدبرابر بهتره تازه کلی ارامش میده بهت 

بچه ها علط املایی هارو ببخشید مربوط به کیبوردمه زیاد بود دیگه حوصلم نکشید درستش کنم.

چه جالب امشب سرتا پا سرمه ای تنش بودخونه هم عوض کردم اوکی نشدمن خونه مادرمم میدیدم به وضوح😭

اتفاقا به رنگ های تیره مثل سورمه ای و طوسی و مشکی و قرمز خیلی جذب میشن

باید غسل هاتو انجام بدی و نماز رو شروع کنی خودت یه کاری کنی

عزیزم خدا کمکت کنه منم مدتها درگیر بودم ، یعنی برامون طلسم نوشته بودن و برای باطل کردنش پیش کسی رفتم که کار قرانی انجام میداد، ایشون تشخیصش درست بود فقط پول زیادی میخواست منم شوهرم قبول نکرد... دیگه اجبارا خودم از روش های متعدد استفاده کردم و دارم نتیجه خوبی میبینم. اگر میخای اون اقا برات کار انجام بده که بیا پی وی شماره بهت بدم، اگرم نه بیا روش خودمو بهت بگم.

احتمالا از بچگی کسی برات دعا گرفته یا خود به خود یکاری کردی که طلسم شدی، اینا باید اهل فن متوجه بشن، حرز امام رضارو سرچ کن بنویس رو کاغذ بذار همیشه تو بالشت بچت باشه. دقت کن حرز امام رضا باشه

دوم اینکه سرچ کن دعای ابی دجانه رو پرینت بگیر توی هر اتاق و هال و اشپزخونه بذار... هرروز صبح برای خودت و بچه ها و شوهرت بصورت جدا این ذکرو بگو، بسم الله الرحمن الرحیم اللهم اجعلنی فی دِرعِکَ الحصینَه اَلّتی تجعلُ فیها مَن تُرید

شروع کن به خوندن نماز حضرت زهرا، این نماز موکلین علوی خاص خودش رو داره، اخر نماز ازاین موکلین میخوای که مشکلت رو حل کنن، متنش رو برات مینویسم این زیر، هرروز بخون این نماز رو، فقط اگر میخوای توی متنش بجای نابودی یه دعای دیگه بکن چون میگم مثلا شاید مادری پدری فامیلی از سر نادانی برات دعا گرفته باشن شاید نیست بدی نداشتن اونمکقع، اگر دعای نابودیشون رو بکنی خدایی نکرده بلایی سرشون بیاد خوب نیست، فقط دعاکن طلسم هات از بین برن و دیگه نیروی ماورایی اذیتتون نکنه:

دو رکعت نماز به نیت قربه الی الله بجای میارین وثوابش را تقدیم به حضرت فاطمه زهرا (س) میکنید
در رکعت اول بعداز سوره حمد 100 بار سوره شریفه قدر
در رکعت دوم بعداز حمد 100 بار سوره شریفه توحید
وبعداز اتمام نماز این توکیل رو قرائت کنید:
السلام علیکم یا خُدّامِ هذِهِ الصَّلاةِ المُبارَکةِ سَلامی إلَیکُم مَوصولٌ بِسلَامٍ مُبارکٍ طَیِّبٍ مُبارَکٍ إلى مَولاتِیَ الزَّهراء
أُقسِمُ عَلیکُم بِاللهِ فاطِرِ السَّمواتِ والأرضِ وبِالزَّهراءِ وأبوها وبَعلُها وبَنوها إلّا وفَکَکتُم عَنّی کُلَّ سِحرٍ وقَتَلتُم کُلَّ عارضٍ وحَصِّنتُمونی بِحِجابِ اللهِ العَظیمِ الَّذی لا یَخرِقَهُ إنسٌ ولا جانّ بارَکَ اللهُ فیکُم وعَلَیکم
ترجمه توکیل : السلام علیکم ای خادمین این نماز مبارک برشماست که سلام مبارک و خوب مرا به مولای من حضرت فاطمه الزهراء (س) برسانید شما رو قسم میدم
بخداوند خالق آسمانها وزمین وبه فاطمه زهراء وپدر وهمسر وفرزندان گرامیش که همه سحر های من و خانوادم را  باطل و عاطل کرده وهمه خادمان سحر وعارضان را نابود کنید ومرا در حصن وحجاب خداوند بزرگی قرار دهید که هیچ انسان و جنی قادر به ورودش را نداشته باشد درود خدا برشما باد

دوباره میگم بچه ها شاید اونی که دعا کرده نیتش خیر باشه و نمیدونسته کارش اشتباهه

پس میتونین توکیل اخرش رو نخونین

یا میتونین اخر نماز  بگین خدایا سحرهای من و خانواده و عزیزانم رو باطل کن و اینکه من به مرگ کسی راضی نیستم پس ساحر و سحرکننده و کسانی که دستشون توی این کاره رو از زندگی من و عزیزانم دور کن و خدایا هر چیزی که خودت میدونی درسته رو انجام بده.

.

باز هرروز به نیت همه جدا جدا این دعای حجاب قفل رو بخون ، این دعا تا ۲۴ ساعت دورتون حجاب میکشه تا در امان باشید

احْتَجَبْتُ‏ بِنُورِ وَجْهِ اللَّهِ الْقَدِیمِ الْکَامِلِ
وَ تَحَصَّنْتُ بِحِصْنِ اللَّهِ الْقَوِیِّ الشَّامِلِ
وَ رَمَیْتُ مَنْ بَغَی عَلَیَّ بِسَهْمِ اللَّهِ وَ سَیْفِهِ الْقَاتِلِ
اللَّهُمَّ یَا غَالِباً عَلَی أَمْرِهِ
وَ یَا قَائِماً فَوْقَ خَلْقِهِ
وَ یَا حَائِلًا بَیْنَ الْمَرْءِ وَ قَلْبِهِ
حُلْ بَیْنِی وَ بَیْنَ الشَّیْطَانِ وَ نَزْغِهِ
وَ بَیْنَ مَا لَا طَاقَةَ لِی بِهِ مِنْ أَحَدٍ مِنْ عِبَادِکَ
کُفَّ عَنِّی أَلْسِنَتَهُمْ وَ اغْلُلْ أَیْدِیَهُمْ وَ أَرْجُلَهُمْ
وَ اجْعَلْ بَیْنِی وَ بَیْنَهُمْ سَدّاً مِنْ نُورِ عَظَمَتِکَ
وَ حِجَاباً مِنْ قُوَتِک وَ جُنْداً مِنْ‏ سُلْطَانِکَ
فَاِنَّکَ حَیٌّ قَادِرٌ
اللَّهُمَّ اَغْشُ عَنِّی أَبْصَارَ النَّاظِرِینَ
حَتَّی أَرِدَّ الْمَوَارِدَ وَ اغْشُ عَنِّی أَبْصَارَ النُّورِ وَ أَبْصَارَ الظُّلْمَةِ وَاَبصارَالمُریدین الیَسوء
حَتَّی لَا أُبَالِیَ مِنْ أَبْصَارِهِمْ‏
"یَکادُ سَنا بَرْقِهِ یَذْهَبُ بِالْأَبْصارِ
یُقَلِّبُ اللَّهُ اللَّیْلَ وَ النَّهارَ
إِنَّ فِی ذلِکَ لَعِبْرَةً لِأُولِی الْأَبْصارِ
"بِسْمِ اللَّهِ الرَّحْمنِ الرَّحِیمِ کهیعص‏
کفایَتُنا وَ هُوَ حَسبی
"بِسْمِ اللَّهِ الرَّحْمنِ الرَّحِیمِ حم عسق‏
حِمایَتُنا وَ هُوَ حَسبی
کَما أَنْزَلْناهُ مِنَ السَّماءِ ماءِ فَاخْتَلَطَ بِهِ نَباتُ الْأَرْضِ فَأَصْبَحَ هَشِیماً تَذْرُوهُ الرِّیاحُ
هُوَ اللَّهُ الَّذِی لا إِلهَ إِلَّا هُوَ عالِمُ الْغَیْبِ وَ الشَّهادَةِ هُوَ الرَّحْمنُ الرَّحِیمُ
یَوْمَ الْآزِفَةِ إِذِ الْقُلُوبُ لَدَی الْحَناجِرِ کاظِمِینَ
ما لِلظَّالِمِینَ مِنْ حَمِیمٍ وَ لا شَفِیعٍ یُطاعُ
عَلِمَتْ نَفْسٌ ما أَحْضَرَتْ
فَلا أُقْسِمُ بِالْخُنَّسِ الْجَوارِ الْکُنَّسِ
وَ اللَّیْلِ إِذا عَسْعَسَ وَ الصُّبْحِ إِذا تَنَفَّسَ
ص وَ الْقُرْآنِ ذِی الذِّکْرِ
بَلِ الَّذِینَ کَفَرُوا فِی عِزَّةٍ وَ شِقاقٍ
شَاهَتِ الْوُجُوهُ شَاهَتِ الْوُجُوهُ شَاهَتِ الْوُجُوهُ
کَلَّتِ الْأَلْسُنُ وَ عَمِیَتِ الْأَبْصَارُ

دراخر عزیزم بگم بهت قبل شروع همه اینکارا به نیت دفع بلا صدقه بده و هرروز صدقه رو ادامه بده تو ایم مدت زیاد کار خیر انجام بده و حتی شده قربانی کنی خیلی بهتره، چون این شیاطین شاید براحتی از پیشتون نرن، ممکنه قبل رفتن زهر خودشونو بریزن و برن یعنی بهتون آسیب برسونن، بخاطر همین میگن هرروز صدقه دید و خون بریزید به نیت تمام افراد خونه تا دفع بلا اشه ازتون....من اولین روزیگه دستورات رو انجام دادم  شب وقتی همه خواب بودن، اومدم بخوابم تا چشمامو گذاشتم روی هم یه مشت خورد توی چشمم، اما درد نداشت و مثل مشت آدمیزاد نبود انگار یک گوی انرژی برخورد کرد به چشمم، هی میخورد توی چشمم و من شروع کردم اسم ائمه رو صدا زدم از حضرت زهرا بگیر تا صاحب الزمان و امیرالمومنین، اونم هی میزد توی دهنم... تا اخر با ذگر امیرالمومنین فرار کرد و رفت... انقدد این ذکرو گفتم تا ولم کرد و رفت، فرداشم هدچی میخوابیدم کابوس میدیدم ولی دیگه بعدش تموم شد راحت شدیم. ان شالله توهم موفق میشیتوکلت برخدا باشه

یادت باشه نمازهاتم سروقت باید باشه اصلا هم غسل به گردنت نمونه هم خودت هم شوهرت باید مراعات کنید

خودت سوره ی توبه رو بخون به آب اسپری کن چهار گوشه ی خونه 

ولی خوندن سوره های قرآن درحالی که غسل به گردنت هست مکروهه پس اول غسل کن  وضو بگیر و بخون 

ان شاء الله مشکلت حل بشه 

من اعتقاد به این چیزا دارم ولی خودشون خود به خود نمیان 

مادر بزرگت احتمالا برات دعایی گرفته یا خود مادرت حتی.. 

به هرحال ربط داره و  کار های آدمها روی نسلشون اثر داره

❤️ اگر میخوای خودتو بشناسی به خوبی نگاه کن که عاشق چه کسانی هستی و از چه کسانی متنفری، هر ادمی کپی کوچکی از معشوقه هاش میشه ❤️.تمام زندگیم این بود = محبت حضرت علی (ع)❤️زندگی خوب رو سلمان داشت که همه چی رو رها کرد و رفت به دامن علی پناهنده شد، زندگی خوب رو "جُوون" داشت، برده ی سیاهی که احتمالا باورش نمیشد "امیری حسین و نعم الامیر"  ی که با شوق فریاد زد تا ابد با اشک و سوز تکرار بشه، زندگی خوب رو "بشر بن حارث" داشت که گذر امام کاظم(ع) به دم خونه اش خورد و از مجلس رقص و شراب، به مقامات عالی رسید، زندگی خوب رو اون شاهزاده ی رومی داشت که به شیرینی عشقی که تو قلبش حس کرد، ناشناس بین برده ها و کنیز ها رفت و توی شرایط سخت زندگی کرد ....توی این دنیا زندگی خوب فقط برای کسایی بود که طالعشون به امامشون گره خورده بود  ❤️یا مبدل السیئات بالحسنات... طالع من رو هم به امام زمانم گره بزن ❤️
موسیقی خیلی گوش میدادمجدیدا ن دیگه نماز ک همسرم زیر بارش نمیره مگه خودم بخونممنظورت از نجاست چیه؟

مثلا پد بهداشتی کثیف

خون حیض خیلی جاذبه داره براشون

ادرار تو حموم اصلا انجام ندین حتی بچه هات

رابطه زناشویی تو زمان حیض

ببین کلا به خون و به هر چیزی که انرژی داره جذب میشن واسه همینه خیلی وقتا برای باطل السحر قربونی میکنن چون موجودات ماورایی به خون ریخته شده از اونا جذب میشن دست از سر بقیه برمیدارن 

آینه هم راه ورودشونه اتاق خوابا آینه نداشته باشه حدالامکان

تو خونه خیلی لباس های باز نپوش 

ناخنی که لاک داره یا کاشت داره چون میگن محل ورود انرژی به بدنه که اگه پوشیده بشه این اتفاق نمی افته

غسل هایی که انجام ندادی

ناراحتی کردن زیاد هم ضعیفت میکنه راه ورودشونو باز میکنه

ببین از ایت الکرسی چندتا کپی بگیر از بیرون

به پنجره هاتو درات بزن

منم خودم خیلی میدیدم نه اینکه کامل ببینم نه از کنارم رد میشدن میفهمیدم 

یا با صدای همسرم منو صدا میزدن

اینکارو کردم دیگه گورشونو گم کردن

اینکه از اتفاقات با خبر میشی قبل ازینکه بهت بگن به خاطر خادم سحره اینقدر که باهاتون بوده یه سری از و ...

منم پیش همین اقا رفتم، اگر اسی میخواد من بهش شماره استاد حسینی رو بدم، فقط قیمت بالاست متاسفانه به من گفت نفری پنج تومن میگیرم، و با قربانی که باید انجام میدادیم، کم کمش روی هم میشد سی تومن... شوهرمم قبول نکرد...

۶صبح از آدمی ک بیخابی کشیده و ذهنش بهم ریخته غلط املایی میگیرن؟

پنج ساله بودم هرشب یه موجود کوچیکه دوتا چشم داشت بالا سرم روی سقف چوبی داخل اتاق منو نگاه میکرد. همیشه میگم اون چی بود . هیچکی نمی‌دید. هرشب بود

خب اوناهم عاشق عود هستنغداشونه

اسفند هم باعث جذبشون میشه؟

میشه یه صلوات یا فاتحه برای پدر آسمانی و عزیز من 💔🥺 و اموات خودتون بفرستید؟ باور دارم که به لطف خدای رحمان و با مدد انفاس پاک شما عزیزان، روح عزیزان آسمانی در پناه آرامش و آمرزش خدای غفور قرار می گیره (ان شاء الله). خدای مهربان، حافظ شما و  عزیزانتون باشه.🤲💚