2777
2789

اره من رفتم انقد ترسناک بود که داشتم مانتو اون خانومی که از من جلوتر بود رو پاره میکردم 

بیچاره ته اون همه ترس هی برمیگشت به من نگا میکرد که ولم کن منم محکم‌تر می‌کشیدم با خودم 😂😂😂

خدایا منو ببخش آخه جالبش اینجاس من قوی تر و هیکل تر از اون خانوم بودم راحت جلوم می‌کشیدم اون طرف این طرف تا ازم محافظت کنه اون بیچاره هم هی داد میزد ولللللم کنننننن

اره من رفتم انقد ترسناک بود که داشتم مانتو اون خانومی که از من جلوتر بود رو پاره میکردم بیچاره ته او ...

وایییی نگوووو 

قسمت هایی هم داره که تو تاریکی مطلق باشه ؟

من خیلی ترسوعمممم

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

اره من رفتم انقد ترسناک بود که داشتم مانتو اون خانومی که از من جلوتر بود رو پاره میکردم بیچاره ته او ...

چقد رو مخی جاس اون بودم یکی میزدمت  

از درد سخن گفتن و از درد شنیدن                                       با مردم بی درد ندانی چه دردیست 🐾                                کاربر مطلق به دونفر هست
وایییی نگوووو قسمت هایی هم داره که تو تاریکی مطلق باشه ؟من خیلی ترسوعمممم

تاریکی مطلق  والا من جایی که رفته بودم کلا یکی دوتا لامپ بیشتر نبود ولی توبه کردم دیگ برم 

البته من نمی‌دونم تو کدوم اتاق فرار رو میگی من شاید یکی دیگه رفتم و قطعا با هم فرق دارند 

تا تو یکی بزنی 10 تا قبلش خورده بودی 🤣🤣

داش مگه چقد هیکلیی

از درد سخن گفتن و از درد شنیدن                                       با مردم بی درد ندانی چه دردیست 🐾                                کاربر مطلق به دونفر هست