2777
2789
عنوان

سلام فوری کمکم کنید

153 بازدید | 15 پست

سلام بچه ها کسی از تخلیه تلفنی چیزی میدونه ؟؟ اینا که زنگ میزنن و اطلاعات میخوان؟؟؟ الان واسه اموزش پرورش هست ، میگن زنگ میزنن و اطلاعات میخوان و ....

پیام اطلاعیه رو ببینید

با عنایت به برخی اخبار واصله مبنی بر تماس‌های تلفنی با سوءاستفاده ازعناوین حقوقی نظیرسازمان دانش آموزی و یا پویش‌های مختلف مرتبط با آموزش و پرورش با دانش آموزان و اولیای محترم دانش آموزان و طرح پرسش‌هایی از اولیا مبنی بر وضعیت درسی دانش آموز و یا جمع آوری اطلاعاتی از  محیط مدرسه و یا خانواده دانش آموز به اطلاع می‌رساند این گونه تماس‌ها کاملا مشکوک بوده و  به عنوان روش های تخلیه تلفنی از طریق زیر پاکشی و... تلقی می‌شود. 

لذا اکیدا خواهشمند است اولیای محترم از هرگونه پاسخ و ارائه هرگونه اطلاعات به تماس‌هایی که درخواست اطلاعات دانش آموز یا مدرسه یا بیان مشکلات دانش آموزان و مدرسه آنها را دارد جدا خودداری نمایند.

من چند وقت پیش یه تماسی داشتم 

اگه این تماس همون تماسا بوده باشه باید چه اتفاقی بیافته؟؟؟ 

دقیقا چه اطللاعتی گرفته باشن مشکل سازه 

باید چیکار کنم؟؟؟

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

اطلاعیه اشو دیدم که داره یه چنین اتفاقی میافته ، یادم اومد حدود سه هفته پیش یه تماسی داشتم ، باید چی ...

اگه بچه مدرسه ای داره حواست بهش باشه خودت ببر خودتم بیارش خونه به مدرسه اطلاع بده بچه رو به هیچ کس جز خودت تحویل ندن به بچت هم بگو با هیچ کس صحبت نکنه و از محیط مدرسه خارج نشه 

زندگی که کردنی بودنفسمون روگرفت.وای به حال جون که دادنیه....!
اگه بچه مدرسه ای داره حواست بهش باشه خودت ببر خودتم بیارش خونه به مدرسه اطلاع بده بچه رو به هیچ کس ج ...

واسه اطلاعات خود گوشی چی ؟؟؟؟ میدونین اگه مشکلی پیش اومده باشه باید چطور بفهممم؟

واسه اطلاعات خود گوشی چی ؟؟؟؟ میدونین اگه مشکلی پیش اومده باشه باید چطور بفهممم؟

گوشی رو باید ببری ببینن من زیاد سر درنمیارم ببر جاهایی ک تخصص تعمیرات دارن چکش کنن

از وزارت اطلاعات یا پلیس بپرسیه شماره ۱۱۳هم هست زنگ بزن قضیه رو بگو حالا چه اطلاعاتی دادی

اطلاعات خاصی ندادم ، مثل رشته دانش اموز و نام و نام خوانوادگی همین ... 

اینا مشکل ساز میشه؟؟؟

هعععییی ، اطلاعات خاصی ازم نگرفتن ، یعنی ممکنه اون تماس از تماسا بوده باشه؟؟؟

انشاا.....ک نباشه بنظرمن زیاد جای نگرانی نداره درمورد گوشیت