2777
2789
عنوان

کسب و کار

180 بازدید | 18 پست

سلام .خیلی حالم گرفته دوستان تازه شنیدمماشین بابام وسط خیابون آتیش گرفته و مردم کمک کردن خاموش شده سیک کشیش بوده .اون صحنه رو تصور میکنم و بابامو قلبم درد میگیره که تمام سرمایش جلو چشمش داسته میسوخته

پدرم گواهی نامه پایه یک داره ولی سرمایه خرید ماشین سنگین نداره و با اون پراید مسافرکشی میکنه  که در آمدیم نداره تو شهرمون  همه تاکسی خریدن چون هییییچ شهرک صنعتی نداره.هرروزم ی ایراد داره ماشینش.

هیچ سرمایه ایم نداره فقط همینه 

الان اومدم نظر شما رو بپرسم خداوکیلی چه کاری خوبه بهش پیشنهاد بدیم من ازدواج کردم طلاهام میفروشم واسش هرچند ۵ملیونم نمیشن....شما نظرتون چیه .درضمن از نظر کار های فنی هم عالیه و مدرک جوشکاری صنعتی داره..ولی کار پیدا نکرده دیگه رفته رانندگی

حالم بده اینقدر فکر کردم شماهم پیشنهاد بدید.؟!مرسی

خدای مهربون مرسی که پناهمی

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

میتونه راننده بقیه بشه کرایه هر بار رو بگیره 

ماشین سنگین منظورمه 

شاید کار راحتتر و با درآمد مناسبتر در انتظارشونه که شاید با وجود ماشین هیچوقت دل نمی کندن برن سمت کار دیگه 

دل قوی دار 

من داییم بازنشست شده با پراید مسافر کشی میکنه. میگه خیلی درامد داره. الان پدرتون دیگه پراید رو نداره ...

داره جلو بندیش سیمو چیزای پلاستیکیش سوخته بود و کاپوت.ازرشش کم شده ولی دارش .کدوم شهرداییتون؟بخدا من خودم ک میرم بیرون میگم بابام دروغ نمیگه هزارتا تاکسی و شخصی خالی میرن .هر خونه دو تا ماشین دارن تو شهرمون و مسافر کش

میتونه راننده بقیه بشه کرایه هر بار رو بگیره  ماشین سنگین منظورمه  شاید کار راحتتر و با ...

رانندگی واس دیگران رو فکر کرده بهش اما نبود .شما میگی اگه بره خوبه و دیگه دل نمیکنه؟

ساختمون  ادارات  پاساژ‌ها و غیره

پاساژ ها و هرچی آشنا میخاد ک ما نداریم ومن ندیدم پاساژی نگبان داشته باشه اینشهر لعنتی.ما میگیم برو تهران مسافر کشی میگه آواره بشم؟

برن اداره کار و بنگاه های کاریابی مثل بنگاه هدف البته اگه تو شهرتون هست 

بنگاه هدف؟؟؟ما اینجا کار نداریم ک بنگاه داشته باشیم ولی اداره کار داریم خودم حتما میرم بپرسم

مشاغل ازاد هیچکدوم نیستید؟بااین وضع بازار مغازه خوبه؟چه چیزی؟

مغازه سرمايه ميخواد بتونه بره جايي مثل بانه يا مراكز خريد اينجوري جنس بياره اينترنتي بفروشه يا سايت راه اندازي كنه درامدش خيلي خوبه

گروه قرمز🤫😐وزن اولیه ۹۰ ⁦☹️وزن فعلی ۸۷ وزن هدف۶۰تاریخ شروع:۹۸/۷/۱۸