2777
2789
عنوان

خوردن قرص زینک یا غیره تو رشد مو تاثیر داره

| مشاهده متن کامل بحث + 29586 بازدید | 30 پست
دوره مصرف قرص زینک چجوریه

زینک برای اثر بیشتر باید باهاش بازی کنی یعنی دوروز استفاده کنی یه روز نه یا سه روز استفاده کنی دو روز نه 

كسايي كه خودكشي ميكنن فرشته هايي هستن كه فقط ميخوان به خونه برن 😇 فقط میخوام برم خونه🙏🙏

من تعریف قرص اکوفان رو خیلی شنیدم 

خودمم میخوام بخرم بخورم

در ضمن موهات جنسش وزه که اینجوری میشه

من روغن آرگان مخصوص مو خریدم مارک اسکرین خیلی عالیه حتما امتحان کنید البته من جنس موهام خوبه ولی دکلره کردم اونا خرد میشد بلند نمیشد الان درست شده 

بحَقّ الحُسَین                                                                             اللهُمَّ عَجِّل لِوَلِیِّكَ الفَرَج                                                                   🖤🖤🖤🖤                                                                              دعای من در روضه                                                                 اباعبدلله الحسین علیه السلام                                                                        فقط ظهور امام زمانم                        

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

من تعریف قرص اکوفان رو خیلی شنیدم  خودمم میخوام بخرم بخورم در ضمن موهات جنسش وزه که اینجوری م ...

من شنیدم اکوفان ضررش از فایده اش بیشتر

كسايي كه خودكشي ميكنن فرشته هايي هستن كه فقط ميخوان به خونه برن 😇 فقط میخوام برم خونه🙏🙏
من تعریف قرص اکوفان رو خیلی شنیدم  خودمم میخوام بخرم بخورم در ضمن موهات جنسش وزه که اینجوری م ...

جنس موهام خشکه حالت داره ولی وز نیست دوسال پیش دکلره گذاشتم اما الان حتی با ی رنگ معمولی هم ک میکنم موهام سریع پودر میشه قرص هرویت.فیفول زینک همه رو استفاده کردم نتیجه نداد

من شنیدم اکوفان ضررش از فایده اش بیشتر

عه چرا؟

بحَقّ الحُسَین                                                                             اللهُمَّ عَجِّل لِوَلِیِّكَ الفَرَج                                                                   🖤🖤🖤🖤                                                                              دعای من در روضه                                                                 اباعبدلله الحسین علیه السلام                                                                        فقط ظهور امام زمانم                        
شامپو مو و سرم مو چی پیشنهاد میکنین ک جواب بده روی موهای خشک کم حجم

شوارتسكف رنگ بنفشش حجم ميده به مو خيلي خوبه فقط دست اول با مولتي ويتامين گلرنگ بشور دست بعد با اين شامپوئه

گروه قرمز🤫😐وزن اولیه ۹۰ ⁦☹️وزن فعلی ۸۷ وزن هدف۶۰تاریخ شروع:۹۸/۷/۱۸
از ترس موهامم نمیبندم ک ی وقت با بستن بدتر نشه

با كش نبند جلوي سر خالي ميشه كليپس استفاده كن

اگه دوست داري اكستنشن هم خوبه حجم ميده 

گروه قرمز🤫😐وزن اولیه ۹۰ ⁦☹️وزن فعلی ۸۷ وزن هدف۶۰تاریخ شروع:۹۸/۷/۱۸