2777
2789
عنوان

می‌خوام ازاین شهر برم فقط ازدست مهمونهای بیشعور

| مشاهده متن کامل بحث + 2635 بازدید | 119 پست
نسبتشون چیه که یکسال میمونن مگه میشه یکسال غیر منطقیه شوهرت صداش در نمیاد تا خالا نشنیده بودم همچین ...

آره هم فامیل درجه یک هم درجه دو ......مثلا خواهرم میاد سه ماه چهار ماه ...تازه انتظار داره یکسال بمونه ....بقیشونم یکماه ...دوهفته ...سه هفته ....باید پولم بهشون بدی براشون هدیه سوغات بگگیری ....بخدا قسم ...اونم با این اوضاع تورم ..اصلا درک نمیکنن

👩‍❤️‍👨

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

آخه عزیزم فامیلای نزدیکن ،، پدرمونو دراوردن بخدا ...بعد چجوری بگم جابجا کردیم سریع میفهمن

من باشم دیوونه میشم نمیدونم چطور تحمل میکنی برا بعضیا عادیه مثلا دختر عمم کل سال همیشه چند نفر خونه اش هستن امکان نداره یه روز بی مهمون باشه عیدا که بالای ۲۰ تا۳۰ نفر مهمون داره

دوستان گلم لطفا در مورد آثار وخواص حدیث شریف کسا مطالعه کنید به نقل از آیت الله بهجت که فرموده اند: کلمات حدیث شریف کسا معجزه ای است که پیامبر قرائت آن را بسیار سفارش نموده است. پیامبر اکرم دو مرتبه سوگند یاد می کنند که چنانچه این حدیث خوانده شود رحمت فرود خواهد آمد. ملائک فرود آمده و اندوه از اندوهگین برداشته و دعای حاجتمند مستجاب خواهد شد. 🕊 اینجا ایران است رو برای تحقیر به کار نبرید💔هیچ چیز خطرناکتر از این نیست که جامعه‌ای بسازیم که در آن بیشتر مردم حس کنند که هیچ سهمی در آن ندارند. مردمی که حس می‌کنند سهمی در جامعه دارند از آن جامعه محافظت می‌کنند، ولی اگر چنین احساسی نداشته باشند، ناخودآگاه می‌خواهند که آن جامعه را نابود کنند.- مارتین لوترکینگ

نسبتشون چیه که یکسال میمونن مگه میشه یکسال غیر منطقیه شوهرت صداش در نمیاد تا خالا نشنیده بودم همچین ...

مثلا برادرزاده ها ،خواهر زاده ها میان دنبال کار می‌گردید الکیاااا فقط جهت تفریح ....یا مثلاً پسر خاله و زنش ...پسر عموم با زن و بچه هایش 

👩‍❤️‍👨
آره هم فامیل درجه یک هم درجه دو ......مثلا خواهرم میاد سه ماه چهار ماه ...تازه انتظار داره یکسال بمو ...

چه عجیب عجیبتر اینکه شوهرت صداش در نمیاد حریم شخصی نداری که مگه میشه یه فکری به حالش بکن رابطتت با شوهرت چی میشه خیلی رک بگو شوهرم صداش در اومده یا هر دفعه بگو نیستیم خودشون متوجه شن خوشت نمیاد یه هفتشم خسته کنندست چه برسه چهار ماه من که نمیتونم 

من باشم دیوونه میشم نمیدونم چطور تحمل میکنی برا بعضیا عادیه مثلا دختر عمم کل سال همیشه چند نفر خونه ...

باور کن من بیشتر بخاطر بچه هام ناراحت میشم چون اذیت میشن موقعی ک این مهمونا میان ....خونمونم کوچیکه کلا پنجاه متره 

👩‍❤️‍👨
چه عجیب عجیبتر اینکه شوهرت صداش در نمیاد حریم شخصی نداری که مگه میشه یه فکری به حالش بکن رابطتت با ش ...

شوهرم خب تو دلش آره بدش میاد اصلنم راحت نیس بنده خدا ،صبح می‌ره شب میاد .استراحت میخواد ....اما اصلا به روی خودش نمیاره میگه زشته 

👩‍❤️‍👨
من باشم دیوونه میشم نمیدونم چطور تحمل میکنی برا بعضیا عادیه مثلا دختر عمم کل سال همیشه چند نفر خونه ...

عجب حوصله ای داره اونم ...بخدا آدم با بچه ی کوچیک اصلا نمیتونه مهمانداری کنه و سرویس بده و یکسره تو آشپزخونه بپزه 

👩‍❤️‍👨
باور کن من بیشتر بخاطر بچه هام ناراحت میشم چون اذیت میشن موقعی ک این مهمونا میان ....خونمونم کوچیکه ...

حق داری 🤕🤕🤕

۵۰ متر؟ چطور میتونن تو خونه ۵۰ متری بمونن واللا خیلی صبر داری خیلییییییی

دخترعمم خونش بالای ۷۰۰ متره هر طبقه خونش ۷ تا اتاق بزرگ داره بازم من میگم‌چطور تحمل میکنه ...

دوستان گلم لطفا در مورد آثار وخواص حدیث شریف کسا مطالعه کنید به نقل از آیت الله بهجت که فرموده اند: کلمات حدیث شریف کسا معجزه ای است که پیامبر قرائت آن را بسیار سفارش نموده است. پیامبر اکرم دو مرتبه سوگند یاد می کنند که چنانچه این حدیث خوانده شود رحمت فرود خواهد آمد. ملائک فرود آمده و اندوه از اندوهگین برداشته و دعای حاجتمند مستجاب خواهد شد. 🕊 اینجا ایران است رو برای تحقیر به کار نبرید💔هیچ چیز خطرناکتر از این نیست که جامعه‌ای بسازیم که در آن بیشتر مردم حس کنند که هیچ سهمی در آن ندارند. مردمی که حس می‌کنند سهمی در جامعه دارند از آن جامعه محافظت می‌کنند، ولی اگر چنین احساسی نداشته باشند، ناخودآگاه می‌خواهند که آن جامعه را نابود کنند.- مارتین لوترکینگ

عجب حوصله ای داره اونم ...بخدا آدم با بچه ی کوچیک اصلا نمیتونه مهمانداری کنه و سرویس بده و یکسره تو ...

اون عادت داره عزیزم از بچگی تو همین شرایط بزرگ‌شده

خب عزیزم چجوری ،میشه راهنمایی بکنین ،ممنون میشم

تعارف که حداری بگو نمیتونم از عهده خرج و مخارج برنمیام 

بیاید قدماون سر چشم ولی بیشتر از چند روز نمیتونم ازتون پذیرایی کنم 

....چه بود آن آهِ عميق, که حتى در مهمانى‌هاى شلوغ ,دست از گريبانِ ما نمى‌كشيد؟
حق داری 🤕🤕🤕۵۰ متر؟ چطور میتونن تو خونه ۵۰ متری بمونن واللا خیلی صبر داری خیلیییییییدخترعمم خونش ب ...

بخدا قسم پنجاه متره...طبقه ی دهم هستیم .هرچند دوتا اتاق خواب داره اما خیلی کوچیکن ....پذیرایشش افتضاح کوچیکه ...خب وختی ادم‌ بیشعور باشه همین میشه دیگه

👩‍❤️‍👨
تعارف که حداری بگو نمیتونم از عهده خرج و مخارج برنمیام بیاید قدماون سر چشم ولی بیشتر از چند روز نمیت ...

آره مخارجشونم زیاده ....حتی ی بیسکویتم برای خودشون نمیخرن ....نمی‌دونم اصلا چجوری روشون میشه ...یکیشون روزی شش تا تخم مرغ فقط صبحانه میخوره 

👩‍❤️‍👨