واقعا خسته ام کردن ،عصبیم کردن ،هردفعه مثل گاو سرشونو میندازن پایین میان خونمون .اونم با این تورم و گرونیها نزدیک بیست رو یکماه میمونن ..بعضیاشونم سه ماه حتی انتظار دارن یکسال ..خستم کردن .....بچه ی کوچیک دارم استراحت لازمه ....اصلا راحت نیستم بخدا ...چکار کنم بنظرتون
نسبتشون چیه که یکسال میمونن مگه میشه یکسال غیر منطقیه شوهرت صداش در نمیاد تا خالا نشنیده بودم همچین ...
آره هم فامیل درجه یک هم درجه دو ......مثلا خواهرم میاد سه ماه چهار ماه ...تازه انتظار داره یکسال بمونه ....بقیشونم یکماه ...دوهفته ...سه هفته ....باید پولم بهشون بدی براشون هدیه سوغات بگگیری ....بخدا قسم ...اونم با این اوضاع تورم ..اصلا درک نمیکنن
من باشم دیوونه میشم نمیدونم چطور تحمل میکنی برا بعضیا عادیه مثلا دختر عمم کل سال همیشه چند نفر خونه اش هستن امکان نداره یه روز بی مهمون باشه عیدا که بالای ۲۰ تا۳۰ نفر مهمون داره
دوستان گلم لطفا در مورد آثار وخواص حدیث شریف کسا مطالعه کنید به نقل از آیت الله بهجت که فرموده اند: کلمات حدیث شریف کسا معجزه ای است که پیامبر قرائت آن را بسیار سفارش نموده است. پیامبر اکرم دو مرتبه سوگند یاد می کنند که چنانچه این حدیث خوانده شود رحمت فرود خواهد آمد. ملائک فرود آمده و اندوه از اندوهگین برداشته و دعای حاجتمند مستجاب خواهد شد. 🕊 اینجا ایران است رو برای تحقیر به کار نبرید💔هیچ چیز خطرناکتر از این نیست که جامعهای بسازیم که در آن بیشتر مردم حس کنند که هیچ سهمی در آن ندارند. مردمی که حس میکنند سهمی در جامعه دارند از آن جامعه محافظت میکنند، ولی اگر چنین احساسی نداشته باشند، ناخودآگاه میخواهند که آن جامعه را نابود کنند.- مارتین لوترکینگ
آره هم فامیل درجه یک هم درجه دو ......مثلا خواهرم میاد سه ماه چهار ماه ...تازه انتظار داره یکسال بمو ...
چه عجیب عجیبتر اینکه شوهرت صداش در نمیاد حریم شخصی نداری که مگه میشه یه فکری به حالش بکن رابطتت با شوهرت چی میشه خیلی رک بگو شوهرم صداش در اومده یا هر دفعه بگو نیستیم خودشون متوجه شن خوشت نمیاد یه هفتشم خسته کنندست چه برسه چهار ماه من که نمیتونم
دخترعمم خونش بالای ۷۰۰ متره هر طبقه خونش ۷ تا اتاق بزرگ داره بازم من میگمچطور تحمل میکنه ...
دوستان گلم لطفا در مورد آثار وخواص حدیث شریف کسا مطالعه کنید به نقل از آیت الله بهجت که فرموده اند: کلمات حدیث شریف کسا معجزه ای است که پیامبر قرائت آن را بسیار سفارش نموده است. پیامبر اکرم دو مرتبه سوگند یاد می کنند که چنانچه این حدیث خوانده شود رحمت فرود خواهد آمد. ملائک فرود آمده و اندوه از اندوهگین برداشته و دعای حاجتمند مستجاب خواهد شد. 🕊 اینجا ایران است رو برای تحقیر به کار نبرید💔هیچ چیز خطرناکتر از این نیست که جامعهای بسازیم که در آن بیشتر مردم حس کنند که هیچ سهمی در آن ندارند. مردمی که حس میکنند سهمی در جامعه دارند از آن جامعه محافظت میکنند، ولی اگر چنین احساسی نداشته باشند، ناخودآگاه میخواهند که آن جامعه را نابود کنند.- مارتین لوترکینگ
عجب حوصله ای داره اونم ...بخدا آدم با بچه ی کوچیک اصلا نمیتونه مهمانداری کنه و سرویس بده و یکسره تو ...
اون عادت داره عزیزم از بچگی تو همین شرایط بزرگشده