2777
2789
عنوان

ب خاطر سرفه های بچم همش تپش قلب دارم و قلبم بدجور درد می‌کنه

| مشاهده متن کامل بحث + 452 بازدید | 41 پست
چی هست؟

با سلام.

سویه جدید کرونا، با تمرکز بر روی مشکلات گوارشی.

با تشکر.

به نام خدا. با سلام.  «آسمان فرصت خوبی است، اگر پر بکشیم... به افق های دل انگیز خدا سر بکشیم...»  «درخواست دوستی با جنس مخالف پذیرفته نمی شود، ما اهل این کارا نیستیم.»  «تاریخ تولد الکی است.»  «کاربری جدیده بنده قدیمیم.»  «لطف کنید قبل از گزارش زدن موضوع رو به خودم اطلاع بدید، چون شماره دیگه ای برای تعلیق شدن ندارم.» با تشکر.

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

[QUOTE=369723718]عزیزم نوار قلب گرفتی؟[/QUOT ن دیشب از. شدت تپش قلب تمام بدنم لرزید .نفس کم میارم قشنگ .فک کن تو اوج خوابم یهو با صدای وحشتناک سرفه بچه بیدار میشم ک بشونمش خفه نشه .انقد میلرزم ک خدا میدونه

برام دعا کنید ک خیلی محتاجم🙏
برای سرفه ش تا الان بهش چی دادی؟ نخود آب دادی آب نخود پخته درمان سرفه س عزیزم

آبگوشت میپزم نمیخوره .نخود آب یعنی نخود خالی بپزم ؟

اگه سرماخوردگی ش درمان شده شاید رفلاکس داره ،بعصی بچه ها به خاطر رفلاکس شبا تا میخوابن شروع میکنن به ...

ن عزیزم فقط شب نیست روز هم هست می‌خوابه میدوه می‌خنده گریه می‌کنه همش سرفه .ی چی میگم ی چی می‌شنوی ب عمرم این مدل سرفه خشک وحشتناک ندیدم

سه سالشه انفولانزا گرفت سرفش با هیچ دارو و حتی کورتون قطع نمیشه خدا نظر کنه نمیدونی چقدر دکتر بردم

منخصص برای پسر من که شش ماهش بود یه دارو داد برای سرفه هاش خوب شد سریع

آیورامی ..گیاهیه...اینو‌امتحان کردی؟؟؟

واسه من گفته بود سه بار در روز ...صبح ..ظهر ..شب

به شب نشینی خرچنگ های مردابی چگونه رقص کند ماهی زلال پرست
آبگوشت میپزم نمیخوره .نخود آب یعنی نخود خالی بپزم ؟

اره عزیزم نخود خالی بخیسون ۲۴ ساعت چند ساعت یک بار آبشو عوض کن بعد با چند قاشق برنج بزار بپزه خوب که پخت آبشو هر چند ساعت یک بار بده بخوره قول میدم بعد از چند روز نتیجه شو میبینی من که همون روز اول سرفه ش قطع شد دخترم خیلی خوبه نخود آب اگه نخودشو‌نخورد حتما آبشو بزور هم شده بهش بده 

چراااا خب؟ینی دکترا نفهمیدن؟بچیزی حساسیت داره شاید؟

فقط میگن سرفه آلرژیک .ولی درمان نمیشه ک نمیشه .دکتر ریه بردم تعجب می‌کنه کلی اسپری کورتون دار میزنع خوب نمیشه .این سری مشکوک شده ک خدایی نکرده سی آف نباشه چون هم رفلاکس داره هم خیلی ضعیفه اما من گفتم بچه رو بیمارستان آلوده نمی‌برم چون می‌دونم نیست من اصلا بچم سابقه سرفه ب این شکل نداشت این انفولانزای خوکی رو گرفت اینجور شد 

از شدت سرفه بالا نمیاره بالا اوردنشه که دلیل سرفه هاشهبرو پیش دکتر اطفال و بگو بچه ام با داروهای ریه ...

این حدس هم زدن داروی رفلاکس و معده دادن فایده نداشت .