الهی بمیرم این چه بیماری بود ک هیچ دارو و دکتری بچمو درمان نکرد .دو ماهه از شدت سرفه بالا میارع خدایا نظر کن .توروخدا دعاش کنید بچم خیلی لاغر و ضعیفه نصف شد قشنگ
به نام خدا. با سلام. «آسمان فرصت خوبی است، اگر پر بکشیم... به افق های دل انگیز خدا سر بکشیم...» «درخواست دوستی با جنس مخالف پذیرفته نمی شود، ما اهل این کارا نیستیم.» «تاریخ تولد الکی است.» «کاربری جدیده بنده قدیمیم.» «لطف کنید قبل از گزارش زدن موضوع رو به خودم اطلاع بدید، چون شماره دیگه ای برای تعلیق شدن ندارم.» با تشکر.
یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.
آبگوشت میپزم نمیخوره .نخود آب یعنی نخود خالی بپزم ؟
اره عزیزم نخود خالی بخیسون ۲۴ ساعت چند ساعت یک بار آبشو عوض کن بعد با چند قاشق برنج بزار بپزه خوب که پخت آبشو هر چند ساعت یک بار بده بخوره قول میدم بعد از چند روز نتیجه شو میبینی من که همون روز اول سرفه ش قطع شد دخترم خیلی خوبه نخود آب اگه نخودشونخورد حتما آبشو بزور هم شده بهش بده
فقط میگن سرفه آلرژیک .ولی درمان نمیشه ک نمیشه .دکتر ریه بردم تعجب میکنه کلی اسپری کورتون دار میزنع خوب نمیشه .این سری مشکوک شده ک خدایی نکرده سی آف نباشه چون هم رفلاکس داره هم خیلی ضعیفه اما من گفتم بچه رو بیمارستان آلوده نمیبرم چون میدونم نیست من اصلا بچم سابقه سرفه ب این شکل نداشت این انفولانزای خوکی رو گرفت اینجور شد