2777
2789
عنوان

تعیین جنسیت قبل اقدام

178 بازدید | 7 پست

سلام خانما کسی پیش دکتر زهرا نادری متخصص زنان برای تعیین جنسیت قبل اقدام به بارداری رفته؟

اونی که تو شریعتی

خدا دوباره سرپاتون میکنه:) درست جلوی اونایی که زمینتون زدن💚                                                         مامان آوینا خانوم هستم🧡                                    بابی انت و امی یا اباعبدالله❤

نتیجه گرفتین؟

خدا دوباره سرپاتون میکنه:) درست جلوی اونایی که زمینتون زدن💚                                                         مامان آوینا خانوم هستم🧡                                    بابی انت و امی یا اباعبدالله❤

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

چی میخوای بگو تا بهت بگم

دخترم پنج سالشه 

الان پسر میخوایم

دخترم پنج سالشه الان پسر میخوایم

خب لبنیات حذف هم شما هم همسرتون 

بجاش گوشت کبک و شتر بخورین 

مرغ هم حذف چون سرده طبعش 

خرما و سیاهدونه هرشب بخورین

صبحانه هم شیره انگور و ارده کنجدی 

انبه خیلی خوبه برای رحم و توی دوران پریودی حتما میل بشه

بعداز پاکی رابطه داشته باشید و اول شما ارضا بشید بعدش همسرتون 

ان شاء الله خواسته ی دل شما با خداوند یکی باشه 

عمق فاجعه اونجاست که ما دهه هفتادیا داریم پرونده طلاق دهه هشتادی هارو میبندیم( -_-)درخواست دوستی پذیرفته نمیشود حتی شما

خب لبنیات حذف هم شما هم همسرتون بجاش گوشت کبک و شتر بخورین مرغ هم حذف چون سرده طبعش خرما و سیاهدونه ...

ممنون عزیزم 

اما روز نزدیکی مهمه همش رژیم نیست 

می‌خوام ببینم کسی دکتر خوب می‌شناسه

ممنون عزیزم اما روز نزدیکی مهمه همش رژیم نیست می‌خوام ببینم کسی دکتر خوب می‌شناسه

ببین دکترا هم همینارو میگن

بسپار دست خدا 

اگه هزینه ivf براتون مقدوره حتما انجامش بده

عمق فاجعه اونجاست که ما دهه هفتادیا داریم پرونده طلاق دهه هشتادی هارو میبندیم( -_-)درخواست دوستی پذیرفته نمیشود حتی شما