2777
2789
عنوان

مسابقه داستان نویسی

126 بازدید | 13 پست

خانوما سلام شب بخیر خواهرم تو مسابقه داستان نویسی شرکت کرده الان باید چه نکاتی توجه کنه تو درست کردن کتاب داستانش ؟ایا میتونه که از روی داستان یک فرد قهرمان بنویسع؟

بهتره تخیل خودش باشه. ولی میتونه از یه داستان قبلی هم الهام بگیره و مشابه بنویسه.

تا وقتی ک کشوری برگزار بشه حداقل ۳ بار ازش میخوان از حفظ داستانشو از اول تا اخر بنویسه

برای من اینجوری بود خیلی سالها پیش بود البته الان شاید اون مرحله‌شو برداشته باشن

نکاتی هم ک باید توجه کنه استفاده از ارایه های ادبی ک تا اونموقع یادگرفته بشکل کاملا بجا و زیبا

خدایا شکرت بخاطر همه چیز😇😇

بهتره تخیل خودش باشه. ولی میتونه از یه داستان قبلی هم الهام بگیره و مشابه بنویسه.تا وقتی ک کشوری برگ ...

یه فیلم هست درخت گردو درباره داستان گم شدن دختریه دیدیش؟نیشه از روی اون بنویسه؟

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

یه فیلم هست درخت گردو درباره داستان گم شدن دختریه دیدیش؟نیشه از روی اون بنویسه؟

ن عزیزم ندیدمش. نمیدونم ولی فکر نکنم بد شه. من اونموقع تخیلی نوشتم درباره پادشاهی ک برادرش بهش خیانت کرده بود با اسمای خارجی، فردریک و لیزا و..😅تحت تاثیر کتابای داستان و کارتونای خارجی🤭😂 وقت و بیوقت منو از سره کلاس میکشیدن بیرون که داستانو دوباره از اول تا اخر بنویس

چ صبری داشتم من.. الان بود شکمشو سفره کرده بودم...

اها چه عالی بعد مقام اوردی اخرش؟

قربونت😘اره دوم شدم😂جایزه هم دادن.. چ ذوقی هم کرده بودم ب همه عالم و ادم زنگ زدم ک دوم شدم هدیه بهم دادن🥲😅 ولی چ فایده اخرش ک کاری نکردم برا خودم. امیدوارم خواهرت تا تهش بره❤

سلام اجی وقت بخیر یه سوال داستانش باید دست نویس باشه یا تایپی؟

سلام عزیزم.وقتت بخیر❤ والا اونموقع ک من شرکت کردم دست نویس بود.الان واقعا نمیدونم شاید تایپ شده بخوان