2777
2789
عنوان

دعا برای تو❤️ از صمیم قلب با عشق خواهرانه بهت

| مشاهده متن کامل بحث + 362 بازدید | 75 پست

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

برای سلامتی و ظهور امام زمان علیه السلام و اینکه از یارانشون باشیم انشاء الله و لطفا دعا کن طلاهام پ ...

ب روی چشم

ابجیای قشنگم همتونو دوس دارم و براتون ارزوی موفقیت میکنم لبخند کنج لباتون باسه از چشم بد ب دور باشید

برای منم بگو فرداشب شبه مهمیه برام هلن🥲

تو اسمتم نگی سفارشیه دعا حتی نماز شب خودمو خانوادم چشمممم نفسام

ابجیای قشنگم همتونو دوس دارم و براتون ارزوی موفقیت میکنم لبخند کنج لباتون باسه از چشم بد ب دور باشید

لطفا برای دختر خانمی به اسم نرگس دعا کنامروز خبر ازدواج یکی رو شنید دیدم تو چشماش اشک جمع شد

چشم

بخدا نمیدونم چجو ازت تشکر کنم اخه🥲قربونت برم همین🤍🫂

دردت بجونم بخدا ب همه خانواده گفتم برات دعا کن مادر بزرگم پیشمه گفتم سفارشی دعا کنه برا کار مهمت

شما رو به خدا و چهارده معصوم قسم میدم لطفا دعا کنید من و خواهرم همین روزا به همه ی حاجتامون برسیم و خدا دلمونو شاد کنه انشالله 🥺 🙏 🥺 😔 🤲 

ما به فضای مجازیی پناه می بریم که از سختیای دنیای واقعی خلاص شیم...
شما رو به خدا و چهارده معصوم قسم میدم لطفا دعا کنید من و خواهرم همین روزا به همه ی حاجتامون برسیم و ...

چشمممم