2777
2789
عنوان

زایمان زودرس

288 بازدید | 23 پست

کیا سابقه دوبار زایمان زودرس داشتن؟

دلیلش چی بوده؟

الان مجدد باردارید؟

تازه۱۰روزه پسرمو مجدد از دست دادم کلا ناامیدم😔

سرکلاژم این دفعه انجام داده بودم با استراحت نسبی فقط آخریا زیاد فعالیت داشتم نمی‌دونم بخاطر اون این دفعه اینطوری شده یا دلیل دیگه داره

خیلی میترسم نمی‌دونم منم میتونم باردار بشم و بچمو سالم بغل کنم😔

خدایا برام معجزه کن تا تلخی گذشته برام کمرنگ بشه😔

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

عزیزم چرا آخریا فعالیت داشتی دلیلش چی بود؟ باید استراحت مطلق کنیفقط حمام و دسشویی بریحتی آشپزی ام نک ...

هفته قبلش رفتم سونو گفت دهانه رحم بستست منم خیالم راحت شد سه روز قبل زایمانم یبوست گرفتم یکم فشار آمد دوروزش روز سوم که دفع شد ترشح خونی دیدم بعد سرویس همون روزم زایمان کردم شنبه بود

پنجشنبه هم رفته بودیم بیرون اهر هفته مجبور شدم یه ساعتی بشینم 

دفعه قبلشم همون روز بازار بودم کلی پیاده روی کردم دهانه رحمم باز شد

چن هفتتون بود؟انشالله دلیلش معلوم میشه

۲۸هفته و ۶روز 

آخه نمی‌دونم اتفاقی جفتش تو هفته های مشابه رخ داد یا واقعا دلیل داره استرس گرفتم 😔

دکتر نگفت دلیلش چیه؟طول سرویکست چند بود

هنوز نرفتم دکتر تازه۱۰روزه زایمان کردم

طولم آن تی۳۰بود سرکلاژ کردم آخرین بارم سونو گفت بستست دهانه رحم

۲۸هفته و ۶روز بودم 

هفته قبلش رفتم سونو گفت دهانه رحم بستست منم خیالم راحت شد سه روز قبل زایمانم یبوست گرفتم یکم فشار آم ...

عزیزدلم کسی که سرکلاژ کرده نباید بره بازار و تفریح

حیفه 

میدونم سختهههههه خیلی سختهههه

از من بشنو که هفت ماه استراحت مطلق داشتم

باافسردگی فکرای منفی شوهر بی فکر ک درکم نمیکرد

ولی تحمل کن

بگه بسته هست بازم استراحت

اصلا شاید حاملگی بعدی هیچ مشکلی ام نداشتی اما چون سابقه زایمان زود رس داری بازم رعایت کن

هنوز نرفتم دکتر تازه۱۰روزه زایمان کردمطولم آن تی۳۰بود سرکلاژ کردم آخرین بارم سونو گفت بستست دهانه رح ...

یک ماه دیگه استراحت میکردی بچه میموند حتی سی هفته هم میزارن تو دستگاه

عیبی نداره بازم حامله میشی

بچه دارم میشی

این روزام میگذره میره

عزیزدلم کسی که سرکلاژ کرده نباید بره بازار و تفریححیفه میدونم سختهههههه خیلی سختههههاز من بشنو که هف ...

شما هم سرکلاژ کردین؟

آره اشتباه کردم خیلی پشیمونم 

آخه من یه هفته فیلم انقباض داشتم فک میکردم بچه خودشو سفت کرده ولی نگو انقباض بوده به دکترم گفتم گفت استراحت من خوب نشدی برو بیمارستان نکرد قرصی آمپولی بده