2777
2789

۱

خلاصه میگم شش سال زندگی کردیم ولی به اندازه ۶۰ سال اگه بخوام میتونم بنویسم تو شرایط بدی هستم الان و این مدت کاملا داغون شدم ۴ ماه گریه کردم شب بیداری التماس خدا انواع چله انواع دعا خوندم دعا نگرفتم . فقط یک بار فاااال تااااروت 

همش شبها کابوس وحشت مطلق از خواب پریدن های شبانه سرزنش خودم سرزنش پدر مادرم که اصرار کردن گفتن مگه منتظر پسر شاه پریانی سرزنش خودم که چرا بدون علاقه و صرفا برای اینکه ازدواج کنم خودمو انداختم تو این راه...

از اول یا هم سرد بودیم راضی نبودم به ازدواج 

بخوام داستان زندگیم رو بنویسم پر از رنج بوده تا الان ... یکبار مینویسم ولی فعلا استرس دادگاه دارم

دعا کنید برام 

از مرداد ماه گذاشت رفت خونشون و منم مجبور شدم برم خونه پدر مادرم 

هر چی خواهش کردم برنگشت هر چی واسطه فرستادم 

تو پیامک هام التماس کردم

اوه بزار بره کاش شوهرمنم میرفت برای همیشه

یاد کسانی‌ که هرگز تکرار نمی‌شوندوهیچ حضوری جبران نبودنشان را نمی کند دردلمان بیداد می کند، باهدیه فاتحه وصلوات روحشان راشاد کنیم🙏

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.