2777
2789
عنوان

نامزدم متوجه شد که وزنم بیشتر شده😊🥺😍

| مشاهده متن کامل بحث + 626 بازدید | 54 پست
منم عاشق چاق شدنم ولی چشم خوردم از غذا بدم میاد صبحانه نمیخورم ناهار یکی دو قاشق شام هم چیپس یا امشب ...

😑😑😑

چجوری زنده ای

من همش در حال خوردنم

یــه عدد نامــزد دارم کــــه تمــام وجودمـــه🥺❤️‍🩹ـ.) اونیه که هر وقت میبینمش میگم خدایا شکرت که دارمش🫂🥲                                                          اونیه که هر لحظه دلتنگشم  ، گاه و بی گاه🖇🦋💍

من قدم ۱۶۵ وزنم۵۸ دوست دارم چاق تر بشم البته باسن کلا بالاتنه نمی‌خوام چاق بشه

تو هم که یذره کمبود وزن داری

خب با ورزش پیش برو که چاقیت به باسن بشه

یــه عدد نامــزد دارم کــــه تمــام وجودمـــه🥺❤️‍🩹ـ.) اونیه که هر وقت میبینمش میگم خدایا شکرت که دارمش🫂🥲                                                          اونیه که هر لحظه دلتنگشم  ، گاه و بی گاه🖇🦋💍

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

نه باور کنمن سخت وزن میگیرم و زود و بشدت اسون وزن کم میکنم😑😭🫂

نگران نباش ایشالله این سری به وزن هدفت میرسی 

خدااا جونم عاااشقتم تو بودی که تو بدترین شرایطم کنارم بودی خودت میدونی دیوونه وار عاااشقتم اسم قشنگتو روی دستم تتو کردم تا وجودتو در خودم بیشتر از همیشه احساس کنم 😘🥰🧡
چکار کردی به مام بگو

همش در حال خوردنم

و میان وعده بیشتر سیب زمینی آب پز و سرخ کرده و برنج و سس مایونز میخورم 

نگران نباش ایشالله این سری به وزن هدفت میرسی

ایشا... 

حتما حتما باید برسم

در حدی دوست داره همسرم چاق بشم که گفته اگ 58 کیلو بشی هر چقدر بخوای بهت پول میدم😑😭🤣🤣🤣

اره همش استخون بندی درشتی دارم و اگرنه گوشت ندارم 😂

اها

نه من ریز نقشم کوچولو 

از اونا که چن سال کوچیک تر میخورن 

قبلا تپل تر بودم، گوگولی مگولی بودم ولی الن مث معتادا شدم، مث مومو، باور کن

اره حس میکنم 58 یه خورده زیاده ولی نامزدم میگ باید 58 بشی😑🤣

من ۱۶۷و وزنمم ۵۸. نامزدم اینقدرررر میگه چاق شو چاق شو دیونم کرده بقیه میگن خیلی عالی هستی ولی نامزدم گیر داده چاق شو شکم و باسنت بزنه بیرون 

دقیقااااامن مث یه استخونمالان چاق نیستم یذره بهتر شدم😑😭

میتونی عضله بساز بجای چربی چربی حجم داره عضله خیلی خوشگله ماهیچس 

پیشنهادم باشگاهه پشیمون نمیشی

اگه ریپ زدی و جوابتو ندادم بدون باهات حال نمی کنم 🫰🏾

ایشا... حتما حتما باید برسمدر حدی دوست داره همسرم چاق بشم که گفته اگ 58 کیلو بشی هر چقدر بخوای بهت پ ...

خب خوبه دیگه چه هدفی از این بهتر که همسرت گفته 

واقعا چاقی و لاغری بیش از حد اذیت کنندس 

مغزیجاتم زیاد بخور تاثیر داره

خدااا جونم عاااشقتم تو بودی که تو بدترین شرایطم کنارم بودی خودت میدونی دیوونه وار عاااشقتم اسم قشنگتو روی دستم تتو کردم تا وجودتو در خودم بیشتر از همیشه احساس کنم 😘🥰🧡
من ۱۶۷و وزنمم ۵۸. نامزدم اینقدرررر میگه چاق شو چاق شو دیونم کرده بقیه میگن خیلی عالی هستی ولی نامزدم ...

اها یعنی واس برجستگی میگ خب با برنامه پیش برو که اندام هات بزرگ بشه بیشتر

من اینقدر لاغرم نامزدم میگ تو رو خدا چاق شو دفعه آخری گفت هر چقدر بخوای بهت پول میدم اگ 58 کیلو بشی🥺😑🤣

ولی من 18 کیلو مونده به 58 کیلو

نه واس پول

ولی خودمم دوست دارم چاق یشم

دوست دارم مورد تایید شوهرم باشم

خب خوبه دیگه چه هدفی از این بهتر که همسرت گفته واقعا چاقی و لاغری بیش از حد اذیت کنندس مغزیجاتم زیا ...

باشه گلم

اگ تونستم به وزن هدفم برسم تاپیک میزنم وتگت میکنم

ایشااا...  بتونم تا عید🙏🫂

باشه گلماگ تونستم به وزن هدفم برسم تاپیک میزنم وتگت میکنمایشااا... بتونم تا عید🙏🫂

حتما میتونی💙

اها یعنی واس برجستگی میگ خب با برنامه پیش برو که اندام هات بزرگ بشه بیشترمن اینقدر لاغرم نامزدم میگ ...

اینم همین میگه هربار بغلت کردم همش استخونات ب پر و پاچم گیره میکنه چاق شو😂😂وگرنه همه میگن یه کیلو هم تکون نخور خیلی خوبه به قد ووزنت میاد 

میتونی عضله بساز بجای چربی چربی حجم داره عضله خیلی خوشگله ماهیچس پیشنهادم باشگاهه پشیمون نمیشی

اره باشگاه خیلی خوبه ولی متاسفانه من نه هزینش رو دارم نه شرایطشو ولی یه چیزایی بلدم که انجام میدم بقیه میگن اندامت برجسته شده

مثلا یه برنامه دارم واس باسنه و باسن رو کروی و بزرگ میکنه

از اونا استفاده میکنم