2777
2789
عنوان

نامزدم متوجه شد که وزنم بیشتر شده😊🥺😍

| مشاهده متن کامل بحث + 626 بازدید | 54 پست
اینم همین میگه هربار بغلت کردم همش استخونات ب پر و پاچم گیره میکنه چاق شو😂😂وگرنه همه میگن یه کیلو ...

تو 167 قدت هس و 58 وزنت

من 160 قدمه و وزن هدفم 58 

خیلی زیاد نیس

خیلی چاق نمیشم به نظرت

به نظرم همون 54 خوبه

یــه عدد نامــزد دارم کــــه تمــام وجودمـــه🥺❤️‍🩹ـ.) اونیه که هر وقت میبینمش میگم خدایا شکرت که دارمش🫂🥲                                                          اونیه که هر لحظه دلتنگشم  ، گاه و بی گاه🖇🦋💍

اره باشگاه خیلی خوبه ولی متاسفانه من نه هزینش رو دارم نه شرایطشو ولی یه چیزایی بلدم که انجام میدم بق ...

من خودم چون با این نسخه جواب گرفتم پیشنهاد کردم

منم شده قرض کنم باشگامو میرم 

اگه ریپ زدی و جوابتو ندادم بدون باهات حال نمی کنم 🫰🏾

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

حتما میتونی💙

ایشااا... 

یــه عدد نامــزد دارم کــــه تمــام وجودمـــه🥺❤️‍🩹ـ.) اونیه که هر وقت میبینمش میگم خدایا شکرت که دارمش🫂🥲                                                          اونیه که هر لحظه دلتنگشم  ، گاه و بی گاه🖇🦋💍

من خودم چون با این نسخه جواب گرفتم پیشنهاد کردممنم شده قرض کنم باشگامو میرم

حتما اگ تونستم میرم گلم

تو 167 قدت هس و 58 وزنتمن 160 قدمه و وزن هدفم 58 خیلی زیاد نیسخیلی چاق نمیشم به نظرتبه نظرم همون 54 ...

بنظر منم تهش برای شما ۵۵ خیلی خوب و نرماله خوش اندام میشی بیشتر از اون شاید تپل معلوم بشی 

بنظر منم تهش برای شما ۵۵ خیلی خوب و نرماله خوش اندام میشی بیشتر از اون شاید تپل معلوم بشی

اوهوم من همینو میگم 

ولی نامزدم میگ باید 58 بشی

هییی

پسرا کلا تپل و گوشتی بیشتر میپسندن تا لاغر و استخونی. 😂

ولی اویل عقدمون که 52 خیلی بودم  همش میگفت چاق نشی

و.......... 

میگفت چاق دوست ندارم

وای منم از همین میترسم خودمو چاق کنم بعدش بگه چرا چاقی چرا اندامی نیستی و... 🥲😂میگه بنظرت؟

والا چی بگم نامزد من که 180 درجه فرق کرد 

اول میگفت چاق نشی

الان میگ تو رو خدا چاق شو🤣🤣🤣