2777
2789

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

سلام عزیزم خسته نباشید ببخشید من از خدمتتون سوالی داشتم 🌸🌸🌸💖💖💖

همسر بنده فوق دیپلم برق داره و شغلش ساختمان سازی و در کنارش  معمار تجربی پایه یک و تا سقف 390 متر و دو طبقه میتونه مجری بشه.

الان میخواد درس بخونه و مدرک کارشناسی مهندسی بگیره وبعد  آزمون نظام بده برای نظارت به نظرتون قیولی آزمون نظام مهندسی  خیلی سخته ؟ شدنی هست یا همون به معمار تجربی اکتفا کنه ؟ خودش خیلی علاقه داره پبام نور بخونه یا آزاد به نظرتون  ؟

واینکه معماری بخونه بهتره یا عمران ؟

چقدر این متن دکتر الهی قمشه ای زیباست 👌🏻روزی هنگامی که فرزندانتان بزرگ شوند فضای منزلتان خالی از نقاشی های کودکانه خواهد شد؛ دیگر اثری از شکلک های خندان بر روی دیوارهای خانه، حک کردن اسامی بر روی پارچه ی دسته ی مبل ها و طرح های لرزان انگشتی بر روی شیشه های بخار گرفته ی پنجره های خانه،وجودنخواهد داشت.روزی هنگامی که فرزندانتان بزرگ شوند دیگر اثری از هسته های میوه ها در زیر تخت ها وجود نخواهد داشت. در آن روز می توانید مدادی را بر روی میز براي يادداشت كردن پیدا کنید و شيرينی داخل یخچال باقی خواهد ماند.روزی هنگامی که فرزندانتان بزرگ شوند میتوانید برای خود غذاهای بخارپز به جای ساندویچ هات داگ یا همبرگر درست کنید.میتوانید زیر نور شمع غذا بخورید بدون آنکه نگران دعوای فرزندانتان برای فوت کردن شمع ها باشید.روزی هنگامی که فرزندانتان بزرگ شوند زندگیتان متفاوت خواهد شد آنها آشیانه تان را ترک خواهند کرد و خانه تان آرام... ساکت... خالی و تنها خواهد شد.در آن زمان است که به جای چشم انتظاری برای فرارسیدن «روزی» ؛ دیروزها را مرور خواهید کرد... یعنی در ان روزها ؛ دلتنگ امروزتان خواهید شد...پس امروزتان را با آنها عاشقانه زندگی کنید

سلام ببخشید این مطلبی که میخوام بپرسم ربطی به تاپیکتون نداره. نظرتون رو تو یه تاپیک درمورد ورم کلیه جنین دیدم میخواستم ازتون چندتا سوال بپرسم اگه ممکنه درخواست دوستیمو قبول کنید بهتون پیام بدم

سلام عزیزم خوبی؟تو یکی از تاپیکام باهم صحبت کردیم راجع به یددرمانی،ازت سوال داشتم،گلم شما جای درن هایی که گذاشتن مونده؟یه حالت برجسته طور نیست؟مثل جوش باشه یا کلا صافه صافه؟

«و اگر امیدی در تو بمیرد خدا امیدهای فراوان دیگر درونت زنده می‌کند..»🤍✨️