2777
2789
سلام عزیزم همینجا بپرس

پسرم هیپوس هست و به احتمال زیاد دکتر طرلان عملش کنه 

شما از ایشون راضی بودین ؟ از بیمارستان مهرگان چطور ؟ رفتار کادر درمان چطور هست ؟ 

شما خودتون به تنهایی اونجا موندیم شب رو همسرتون اجازه موندن نداشت ؟ بنظرتون اتاق خصوصی بگیریم اجازه میدن با هم بمونیم چون دست تنها نمیتونم پسرم متوسط هست و ۲ سالشه ؟ 

هزینه بیمارستان چقدر شد ؟ با بیمه قرارداد دارن ؟ چه مقدارش بیمه میده ؟؟

پسرتون چند وقتش بود عمل کردیم و آمپول تجویز شد قبل عمل ؟

بغل خودتون بیهوش شد ؟ آنژیو رو کی زدن ؟ خیلییی نگران این ها هستم انشاءالله تیر ماه میخوایم بریم برای عمل و پسرم اون موقع ۲سال و ۲ ماهشه 

ببخشید سوالام زیاد

میشه برای تو دلیم صلوات بفرستین 🥰🙏

سلام عزیرم بله کار دکتر طرلان خوب بود از بیمارستانم راضی بودم پسرمو تقریبا ۸ سال پیش عمل کردیم اونموقع سه تومن شد که بیمارستان نامه داد و بیمه تکمیلی بیشترشو داد ..جزییات مبالغش یادم نیست ..پسر منم دو سالش بود ..بله اول تو بیمارستان به دستش انژیوکت زدن بعد خودم تو بغلم بردمش کنار اتاق عمل ..دکتر تو بغلم تو انژیوش داروی بیهوشی زد و بچه یکم منگ شد و رفت بغل دکتر ..یکی دو شب اول سخت بود چون موقع جیش کردن خیلی میسوخت و جیغ میزد ....به پسر من سوند نزدن اما تخت کناریش یه بچه بزرگتر بود تقریبا ۵ ساله برای اون سوند زده بودن ..مال اون شدید بود و کجی الت هم داشت ..من راستش اتاق خصوصی نگرفتم چون بچه هام دوقلوان همسرم باید پیش اون یکی قل میموند ..اما فکر میکنم شرایطتون رو بگید قبول کنن که همسرت بمونه پیشتون ...اصلا نگران نباش عزیزم ..ان شاالله به سلامتی انجام میدید و این بار سنگین از رو دوشتون برداشته میشه ..فقط یکی دو روز اول سخته بعد با دارو بچه اروم میشه و میخوابه ..توکل به خدا ..

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

سلام عزیرم بله کار دکتر طرلان خوب بود از بیمارستانم راضی بودم پسرمو تقریبا ۸ سال پیش عمل کردیم اونمو ...

ممنون گلم ک پاسخ دادین 

تکمیلیتون چی بود ؟ آمپول ام زدن پسرتون برا بزرگ شدن آلت ؟

بله انشاءالله  عمل کنیم و همه چی به خوبی پیش بره یه بار بزرگ از رو دوشمون برداشته میشه

میشه برای تو دلیم صلوات بفرستین 🥰🙏