2777
2789
عنوان

مامانایی که دختراتون بلوغ شدن

| مشاهده متن کامل بحث + 541 بازدید | 51 پست
دکتر غدد بردمگفت شروع بلوغو اینکه پیش بینی نمیشه کرد کی پریود بشه شاید دو سال دیگه

یعنی 10 سالگی پریود بشه؟ 

ارث دارید؟ 

وای توروخدا هرکاری بکن نزار 10 پری بشه

من دیر پری شدنمو مدیون دکترمم

اصلا نزار وسایلای سوپر مارکتی بخوره

اصلا. تو مدرسه هم براش نزار

واسه قدش هم خوب نیست. 

اگه ارث ندارید خیلی زود بلوغ شده. 

#اکیپ جذابای سایت💅🤳بنده یک عدد دختری با اهداف بلند هسدم🌱از جنس شیشه و مردم آزار و  با جنبه هستم✨😅 #غرور من مهمترین قسمت از منه👊

الان که ۸ سالشه قدش ۱۳۲هستخیلی خیلی ناراحتم خیلی بچست

قدش کوتاه میمونه 

همکلاسی دخترم اینجوری شد تازه اون دیر تر از دختر شما بود

ببر امپول بزنه پریود نشه قد بکشه

بارفیکس والیبال بره شربت استئوکر بده بخوره 

خدایاشکرت❤️برای رسیدن به موفقیت دخترم یه صلوات میفرستی❤️از ۱۴۰۳/۶/۲۱ شروع کرد ایشالا سال دیگه ۱۴۰۴/۵/۱۴  سر بلند بشه و خبر خوب رو تاپیک بزنم❤️🥺آقایون درخواست دوستی ندید ❤️دوتا  دختر ۱۵ و ۱۷ ساله خوشگل  دارم 🥰

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

چطور

اخه بعد از پریود اینقدر رشد عجیب بود 

معمولا دو سه سانت فرق کنه 

باز خوبه خدارو شکر کن 

جدیدا تو نی نی سایت مد شده وقتی میخوان یکی رو نصیحت کنن اولش مینویسن " ببین عزیزم من مسلمان نیستم و دین شما رو قبول ندارم ولی بنظرم فلان و بهمان و ........ " خب وقتی از پاسخ طرف اونقدر میترسی که خودتو کافر نشون میدی بهتره فاز نصیحت هم نگیری ... چه کاریه آخه ... البته جدیدا گفتن این جملات رو کلاس میدونن و شایدم توجیهی برای کارهای غیرشرعی. (دین هیچ ربطی به آخوند جماعت نداره) ///// یه چیز دیگه هم بگم و عذرخواهی کنم از شما عزیزان، من زیاد اهل خوندن اعلانات نیستم . از اون زنگوله بالای صفحه خوشم نمیاد . بنابراین اگه جوابی ندادم ناراحت نشید ... بطور اتفاقی اگه بین کامنتها ریپلای شما رو دیدم باکمال میل جواب میدم ///// اونقدر دلم برای جوانان ساده و بی پناه هموطنم میسوزه که همیشه و همه جا یک دعا ورد زبونم هست و اونم عاقبت بخیری پسران و دختران سرزمینم هست .

کلاس والیبال و شنا. 

خیلی موثره

اگ میخوای قدش کوتاه نمونه شده از نون شبت بزن بزار کلاس 

#اکیپ جذابای سایت💅🤳بنده یک عدد دختری با اهداف بلند هسدم🌱از جنس شیشه و مردم آزار و  با جنبه هستم✨😅 #غرور من مهمترین قسمت از منه👊

شربت کلسیم دکتر گفت زمان بلوغ خوب نیست

دکترش رو عوض کن

دکتر دختر من ،همین رو همین زمان بهش داد رشد کرداگر نمی‌داد کوتوله شده بود العان 

خدایاشکرت❤️برای رسیدن به موفقیت دخترم یه صلوات میفرستی❤️از ۱۴۰۳/۶/۲۱ شروع کرد ایشالا سال دیگه ۱۴۰۴/۵/۱۴  سر بلند بشه و خبر خوب رو تاپیک بزنم❤️🥺آقایون درخواست دوستی ندید ❤️دوتا  دختر ۱۵ و ۱۷ ساله خوشگل  دارم 🥰

ارث زیر ۱۱ ۱۲ سال نداریم

پس ب خاطر همون وسایلای سوپر مارکتیه که تو مدرسه میخوره

ب سن پری خودتم خیلی ربط داره هاا

خودم ۱۲ سالی پریود شدم

پس نگران نباش اونم اون حدودا میشه

الان تازه شروعشه

اخه بعد از پریود اینقدر رشد عجیب بود معمولا دو سه سانت فرق کنه باز خوبه خدارو شکر کن

😂😂😂😂😂😂

«گاهی آنقدر دل‌تنگش می‌شوم که انگار وزن تمام جهان روی قلب من است.»....همونجور کع رفتار کنی رفتار میکنم تبادل نظره مخالفی ریپ نزن🙏🏻🌱