2777
2789
عنوان

برا پوستتون چیکار میکنید🥲

106 بازدید | 12 پست

سلام خانوم خانوما

میشه اگه دارویی دمنوشی چیزی استفاده کردین که پوستتون بهتر شده رو بگید؟

من همیشه خدا جوش میزنم کلی دکتر و ازمایش و دارو های مختلف ولی جواب نمیده

۱۷ سالمه

_کوفت میقولی؟! من کیستم؟! از کجا امده ام؟!                                                  جواب سوال این است که من فرزند کوچک خانواده: مرض و زهرمار هستم از زبان شما در اوج عصبانیت تلفظ میشوم        مرض بابامه   زهرمار مامانمه              

ب مامانم میگم بوسش کنه👈🏻👉🏻😂 

پوستم خدایی خودش خیلی خوبه 

چنل تلگرام من https://t.me/+Lq3v0H1EWyc5ZDRk                     مبینام :) 🤍🌱 یه دختر پر انرژی شمالی که اصالتش بلوچِ 😍 عاشق پیشرفت خودم و بقیم و برای همین عاشق رنگ سبزم 💚 به منظور پیشرفت و توسعه فردی .. 🌱 عاشق مطالعه ، کتاب و درس خوندنم 🌱 .. الان که تا اینجا اومدی میخوام بهت بگم هممون مشکلات داریم ولی مهم اینه در کنار این مشکلات آرامشمونو حفظ کنیم و پرقدرت ادامه بدیم .. 💚 جا زدن تو کار ما نیست چون برای رسیدن به خواسته ها جنگجو هستیم:) 🤍 🌱 

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

شب ها صورت نشسته نخواب 

با ژل مخصوص بشور

و اینکه اون سن خاصت باید رد شه

بارون اومد و یادم داد                                                                                         هرچی آرایش کنی میشوره میبره

گرمی جات نخورین 

شایدم مشکل هورمون دارین 

بی دلیل که پوست حساس نمیشه جوش بزنه 

به بارون نم نم 🌧🌧به دریا🌊 به کوه🏔 به این آفرینش🌎 به کشتی نوح ⛵ به ماه🌙🌕 و ستاره⭐💫 به هفت آسمون✨ به عشقم❤ به عشقی تا مرز جنون❤ به لحظه دیدار قسم میخورم❤ دوباره با تکرار قسم میخورم💕 به عهدی که بستیم قسم میخورم 💕به هستم به هستیم قسم میخورم💖 تا روزی که قلبم هنوز میزنه 💖تا وقتی که جونی توی این تنه 💖تو روزای خوب تو روزای بد همیشه باهاتم قسم میخورم❤ همیشه باهاتم قسم میخورم💕 توی لحظه هاتم قسم میخورم❤انّا علی العهد💕 ان حزب الله هم الغالبون 💕یقین دارم که دوست داشتن تو❤💕روزی عاقبت مرا بخیر خواهد کرد 💕❤🤍💚🇮🇷که از چشم بداندیشان خدایت در امان دارد🇮🇷💚🤍❤ 🇮🇷🤍تو💍❤هر چهار فصل منی نیمه جان منی💖💞💖هر سال هر ماه هر شب هر روز هر ساعت هر دقیقه هر ثانیه هر لحظه هر نفس عزیزجان منی❤شیرین جان منی❤دلبر جان منی ❤جان جانان منی❤تاابد

من اینقدر ریشامو نزده بودم اصلاح نکرده بودم شوهرم بهم میگفت داداش😂 واقعا هیچ کاری نمیکنم

🤣🤣🤣

_کوفت میقولی؟! من کیستم؟! از کجا امده ام؟!                                                  جواب سوال این است که من فرزند کوچک خانواده: مرض و زهرمار هستم از زبان شما در اوج عصبانیت تلفظ میشوم        مرض بابامه   زهرمار مامانمه              
ب مامانم میگم بوسش کنه👈🏻👉🏻😂 پوستم خدایی خودش خیلی خوبه

ماشالا

شب ها صورت نشسته نخواب با ژل مخصوص بشورو اینکه اون سن خاصت باید رد شه

ممنونم

گرمی جات نخورین شایدم مشکل هورمون دارین بی دلیل که پوست حساس نمیشه جوش بزنه

ممنونم

بخور سرد 

بخور گرم 

استفاده از تونر بعد از بخور 

استفاده از اب برنج برای پوست 

اب برنج رو بریز تویه قالب بزار یخ بزنه بمال پوستت 

خیار یخ زده بمال ب پوستت 

گلاب هرشب بزن ب پوستت بخواب 

ماسک ذغال از بیرون بخر عالیه 

حنا بی رنگ ب علاوه مایک ب علاوه دو سه قطره ابلیمو 

لایکم کن یادم اومد بقیشم بگم 

سواله دیگه ای هم داشتی در خدمتم 

بخور سرد بخور گرم استفاده از تونر بعد از بخور استفاده از اب برنج برای پوست اب برنج رو بریز تویه قالب ...

خیلی خیلی ممنونمم🥺🥺