2777
2789
عنوان

دیگه داره حالم بهم میخوره اه اه

152 بازدید | 6 پست

چندشم میشه ازین روزا از همه چی همه کس واقعا جو بدیه حوصله هیچیو ندارم دلم برای ادم مورد علاقم تنگ شده فقط اونو میخوام بقیه واقعا نفرت انگیزن

هرگز کسی هر انچه ک میگفت نبود

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

تو که باید خوشحال باشی که !!! دلیل شادی بهتر از این که یه آدم مورد علاقه داری ؟!!☺️ آخه خدایی همین که تونستی یه آدم پیدا کنی خودش جای بسی مسرت و شادی می‌باشد !!☺️ ما که فقط شخص مورد علاقه داریم اونم معلوم نیست آدم باشه یا نه؟!☺️

بهرحال بذار دعا کنم : خدایا ! آدم مورد علاقه این دوستمونو برسون بلکه دیگه از من و بقیه دوستان متنفر نباشه و مارو نفرت‌انگیز نبینه!☺️ آمین !

شوخی کردم یه مقدار حالتو عوض کنما ☺️.

همه بد نیستن ! البته خودمو نمیگما ، من همون بد قبوله !☺️

من بعد از شیش ماه و یه عمل جراحی ، از مرگ برگشتم و اومدم تو سایت! اگه دوستانه حرف میزنم دلیلش اینه که همه رو دوست خودم می‌دونم! اگه چیزی میگم نیتم صرفا کمک کردنه! برداشت بد نکنید🙏 یه مدته بهم ریختم و زندگیم مثل کلاف سر در گم شده! 😔 لطفاً برای زندگیم دعا کنید لطفاً 🙏 ضمنا وارد تاپیک‌های مخصوص خانوما نمیشم . پس لطفاً اذیت نکنید☺️اما خدایی نی‌نی‌سایت برای اقایون عالیه که یاد بگیرن.

تو که باید خوشحال باشی که !!! دلیل شادی بهتر از این که یه آدم مورد علاقه داری ؟!!☺️ آخه خدایی همین ک ...

از همه جهت داری امید میدیییی چقد خوبههه 

اما اون نیست الان 

اون بخاطر خانواده وحشیم نمیتونه بیاد اما خب سه ساله بخاطر من نرفته تو رابطه 

مامانم اومده حالا دوباره اومدم سایت برات توضیح میدم چون واقعا دلم میخواد یکی بفهمه چمهههه

از همه جهت داری امید میدیییی چقد خوبههه اما اون نیست الان اون بخاطر خانواده وحشیم نمیتونه بیاد اما خ ...

می‌فهمم 

من بعد از شیش ماه و یه عمل جراحی ، از مرگ برگشتم و اومدم تو سایت! اگه دوستانه حرف میزنم دلیلش اینه که همه رو دوست خودم می‌دونم! اگه چیزی میگم نیتم صرفا کمک کردنه! برداشت بد نکنید🙏 یه مدته بهم ریختم و زندگیم مثل کلاف سر در گم شده! 😔 لطفاً برای زندگیم دعا کنید لطفاً 🙏 ضمنا وارد تاپیک‌های مخصوص خانوما نمیشم . پس لطفاً اذیت نکنید☺️اما خدایی نی‌نی‌سایت برای اقایون عالیه که یاد بگیرن.

می‌فهمم

مرسی از درکت

داشتم میگفتم 

کاش واقعا نداشتمش حداقل به این فکر نمیکردم که نیست از خانوادم متنفر نمیشدم جلوی دوستش بابت اتفاقایی ک بخاطر من براش پیش اومد خجالت نمیکشیدم 

اینا همه یه بخش کوچیکه