2777
2789

دوستم خیلیییی حالش بده من اصلا نمیتونم خوب دلداری بدم واقعا نگرانشم کنکوری ام هست دیگ بدتر

🚫🚫🚫کسایی ک نظر مخالف من دارن تحت هیچ شرایطی ، تاکید می‌کنم تحت هیچ شرایطی کامنت من رو رپیلای نزنن‌ و در تایپک های من شرکت نکنن چون نظرشون رو نه میخونم نه جواب میدم

هیچی

🫠💔

🚫🚫🚫کسایی ک نظر مخالف من دارن تحت هیچ شرایطی ، تاکید می‌کنم تحت هیچ شرایطی کامنت من رو رپیلای نزنن‌ و در تایپک های من شرکت نکنن چون نظرشون رو نه میخونم نه جواب میدم

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

هیچی حال رفقمو خوب کردم انرژی گرفت میخواست با نامزدم بریزه روهم 

خودش خوب میشه تجربه میشه براش سر پسرای احمق خودشو نبازه 😎♥️

بالاخره پیداش میشه رنگین کمون دور نیست خیلی زوده خیلی زود 🌈🌈🌈🌈🌈                                 ❌ اگه مخالف نظر منی ریپ نزن من فقط به استارتر جواب میدم حوصله نظر شمارو ندارم برا خودت نگهدار به دردت میخوره   ❌ خواهرم و دوستم تعلیق شدن گاهی با این کاربری تاپیک میزنند گاراگاه بازی در نیار اینجا نه به دروغگو ها جایزه میدن نه به بچه زرنگ هایی مثل تو 😎

من دوستم دو سال و نیمه شکست عشقی خورده کلی دلداریش دادام کلی نصیحتش کردم ولی گوش نکرد 

الان فقط به فکر خودکشی و مرگه 

اما خداروشکر مذهبیه و از اون دنیا ترس داره خودش رو نمی‌کشه اما همش دعای مرگ میکنه 

بعضی وقتا عصبی میشم ولی خودم رو کنترول میون 

هیچی حال رفقمو خوب کردم انرژی گرفت میخواست با نامزدم بریزه روهم خودش خوب میشه تجربه میشه براش سر پسر ...

این دیگ خیلی انرژی گرفت🤣

من دوستم دو سال و نیمه شکست عشقی خورده کلی دلداریش دادام کلی نصیحتش کردم ولی گوش نکرد الان فقط به فک ...

اره منم بعضی وقتا از بی منطق بودنش عصبی میشم ولی خداروشکر دوستم خیلی منطقی و قوی هست اصلا تو فاز خودکشی و اینا نیست ولی خب بازم حس مسئولیتم گل میکنه و کاری از دستم بر نمیاد

این دیگ خیلی انرژی گرفت🤣

خخخ 😎😁

بالاخره پیداش میشه رنگین کمون دور نیست خیلی زوده خیلی زود 🌈🌈🌈🌈🌈                                 ❌ اگه مخالف نظر منی ریپ نزن من فقط به استارتر جواب میدم حوصله نظر شمارو ندارم برا خودت نگهدار به دردت میخوره   ❌ خواهرم و دوستم تعلیق شدن گاهی با این کاربری تاپیک میزنند گاراگاه بازی در نیار اینجا نه به دروغگو ها جایزه میدن نه به بچه زرنگ هایی مثل تو 😎

عب نداره بزار گریه کنه ...میگذره درست میشه

اخه الان ۵.۶ ماه گذشته فک کردم درست میشه ولی اصلا🥲😂

اره منم بعضی وقتا از بی منطق بودنش عصبی میشم ولی خداروشکر دوستم خیلی منطقی و قوی هست اصلا تو فاز خود ...

رفیق من خیلی زیاد تر از این حرفا بی منطقه 

بعضی وقتا به عقلش شک میکنم 

مثلا خونشون تو یه شهرک دوری بود میگفت باهام بیا بریم در خونشون 

بعد خوب گقتم میخوای بری اونجا چیکار کنی 

دیگه رفتیم 

فقط از در خونشون فیلم گرفت 

دو سه بار هم رفتیم 

تازه این دوست من لیسانس حقوق داره 

دوست تو تازه کنکوریه

رفیق من خیلی زیاد تر از این حرفا بی منطقه بعضی وقتا به عقلش شک میکنم مثلا خونشون تو یه شهرک دوری بود ...

ای وای😂از لیسانس حقوق بعید بود😁ن دوست من با اینکه سنش کمه خیلی عاقله خداروشکر

دوستت هنوزم درگیره اره.

برای دوست من بیشتر از دو سال گذشته اوایل خیلی بد بود کل شهر دنبال دعا نویس بودیم باورت نمیشه چه ماجر ...

وای خیلی دلم براش سوخت مشخصه خیلی حال افتضاحی داره

ناراحت شدم جدا