2777
2789
عنوان

به نظرتون برم مدرسه شکایت کنم

130 بازدید | 16 پست

دخترم امروز یکم مریض بود.اما چون امتحان داشت گفتم برو،اگر احساس کردی نمیتونی بشینی به خانم بگو بمن اطلاع بدن بیام دنبالت

دیدم خبر نشد.سر ساعت معمول رفتم دنبالش،دیدم یکم تب داره

گفتم چرا به خانم نگفتی؟

گفت بهش گفتم.اونم گفت برو دفتر بگو به مامانت بگن بیاد دنبالت(روال بچه ی مریض اینطوریه کلا)

گفت روم نشد برم دفتر،به خانمی که تو حیاط بود و عضو انجمن گفتم به مامانم بگین بیاد دنبالم حالم بده،اونم گفت من که نمیبینم حالت بد باشه!

اینم دیگه خجالت کشیده برگشته سر کلاس

خیلی عصبانیم،از اون خانم انجمنی که تشخیص سلامتی داده

دلم میخواد فردا برم بشورمش

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

الحمدالله به خیر گذشت اینبار و‌کوتاه بیاید لطفا

اخه اون خانم باید پیگیر میشد .از معلم دخترم لااقل می‌پرسید که شاگردش واقعا حالش بده یا نه

بعد تشخیص بده!!

حق نداشت سر خود نظر رده

اخه اون خانم باید پیگیر میشد .از معلم دخترم لااقل می‌پرسید که شاگردش واقعا حالش بده یا نهبعد تشخیص ب ...

ایشون حق دخالت نداشته ولی وظیفه ای هم برای پیگیری نداشته . بنظرم روی اعتماد بنفس دخترتون کار کنید که راحت بتونه مستقیم بره دفتر و حرفش رو بزنه 

روال همینه که به دفتر بگهانجمنی ها هم مثل خودتون معلم نیستن،کاره ای هم نیستنبیخود بری دعوا راه بنداز ...

اخه کلاس اوله

تاحالا دفتر نرفته

کوچیکه.خجالتیه

لااقل اون خانم باید میگفت برو دفتر

یا زحمت میکشید خودش می‌برد

اونجا وایساده برای چی؟؟

عزیزم شما باید تماس میگرفتین مدرسه حال دخترتون بپرسین یا ب معلمش زنگ میزدین

مدرسه ی دولتی با ۴۰۰ تا دانش آموز فکر میکنی با تلفن من پیگیری میکنن؟؟

معلمش هم جواب نمیده تایم کلاس

اخه کلاس اولهتاحالا دفتر نرفتهکوچیکه.خجالتیهلااقل اون خانم باید میگفت برو دفتریا زحمت میکشید خودش می ...

انجمن وظیفه ای ندارن تو مدرسه،چند وقت یکبار یه جلسه میگیرن یکم حرف میزنن و میرن

به معلمش بسپار دفعه دیگه با کسی بفرستتش دفتر که خجالت نکشه

انجمن وظیفه ای ندارن تو مدرسه،چند وقت یکبار یه جلسه میگیرن یکم حرف میزنن و میرنبه معلمش بسپار دفعه د ...

اخه لااقل اونطوری بچه رو رد نمیکرد

میبردش دفتر

اون که دید کلاس اولیه

دیگه همه میدونن کلاس اولی ها بیشترشون کمک نیاز دارن.منظورم اینه که با محیط هنوز راحت نیستند

انجمن های اینجا هرروز شیفتی تو مدرسه هستن