اگر ناخنامون مربع باشه توی ژلیش میشه فرم داد و گردش کرد؟
من هیج اطلاعاتی ندارم میشه توضیح بدید لطفا
دانشجوی پزشکی، مشاور کنکور و متوسطه اول و دوم، رفع اشکال تمامی دروس تجربی انجام میشود، رفع اشکال دروس عمومی و حسابان رشته ریاضی و برخی دروس انسانی پذیرفته میشود. اموزش زبان از پایهایترین مسائل پذیرفته میشود.
یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.
ژلیش لاک میزنن فقط روی ناخنت یکم مقاومتش بیشتره کاشت با یه موادی به ناخن اضاف میکنن و دست خودته بلند و کوتاهیش بله برای ژلیش ناخن خودت رو میتونن گرد کنن یا مربعی اگر بلند باشه بعدش روش این لاک رو بزنن و ...
ژلیش همون لاکه رو ناخن خدت کاشت مواد کاشت میزنن بعد لاک ژل میزنن
مرسیییی
یعنی فقط یه لاک سادست؟
دانشجوی پزشکی، مشاور کنکور و متوسطه اول و دوم، رفع اشکال تمامی دروس تجربی انجام میشود، رفع اشکال دروس عمومی و حسابان رشته ریاضی و برخی دروس انسانی پذیرفته میشود. اموزش زبان از پایهایترین مسائل پذیرفته میشود.
ژلیش لاک میزنن فقط روی ناخنت یکم مقاومتش بیشتره کاشت با یه موادی به ناخن اضاف میکنن و دست خودته بلند ...
ممنونم
یعنی فقط یه لاک سادست برای ژل؟
ارع یه سوهان کشی کوچولو انجام میدن و بعد لاک ژل میزن
اگر اینو بخوام باید ژلیش کنم یا کاشت؟