🖤🖤🖤🖤🖤خدایا به حق حضرت امام موسی کاظم (ع) و تمام آبرومندان به درگاهت، حاجتمندان را به مصلحتشان حاجت روا کن...اللهم صلی علی محمد و آل محمد و عجل فرجهم 🖤🖤🖤🖤🖤
الهی آمین.نماز توسل به ایشون حمد ۱۲ توحید بعد از نماز ۱۰۰ صلوات به سجده میروی و ۱۲بار میگویی اَللّهُمَّ اِنّی اَسْئَلُکَ بِحَقَّ الْمَحْبُوسِ فی سِجْنِ هارُونَ اَنْ تَقْضِیَ حاجَتی
تا به حال به کلمات وارونه دقت کرده اید؟"گنج"،"جنگ"میشود"درمان"،"نامرد"است و "کاخ"،"خاک"میشود ولی "دزد"همان"دزد"است"درد"همان"درد"است و "گرگ"همان"گرگ" آری نمیدانم چرا"من"،"نم"زده است و "یار"،"رای"عوض کرده است"راه"،گویی"هار"شده و "روز"به "زور"میگذرد "آشنا"راجز در"انشا" نمیبینی وچه "سرد"است این"درس"زندگی اینجاست که"مرگ"برایم خانه ای "گرم"میشود چرا که "درد"همان"درد"است یا صاحب الزمان دلم "آرامش"وارونه میخواد یعنی دلم "شما را" میخواهد.
خونوم عزیزم برات دعا کردم ان شالله به زودی خدا سلامتی بهت بده
دعا میکنم مرغ آمین
بیاید و بر آرزوهایتان
آمین بگوید دلواپسی
درخیالتان نماند و آرام باشید
تا به حال به کلمات وارونه دقت کرده اید؟"گنج"،"جنگ"میشود"درمان"،"نامرد"است و "کاخ"،"خاک"میشود ولی "دزد"همان"دزد"است"درد"همان"درد"است و "گرگ"همان"گرگ" آری نمیدانم چرا"من"،"نم"زده است و "یار"،"رای"عوض کرده است"راه"،گویی"هار"شده و "روز"به "زور"میگذرد "آشنا"راجز در"انشا" نمیبینی وچه "سرد"است این"درس"زندگی اینجاست که"مرگ"برایم خانه ای "گرم"میشود چرا که "درد"همان"درد"است یا صاحب الزمان دلم "آرامش"وارونه میخواد یعنی دلم "شما را" میخواهد.